ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Ducati cup Marquez gp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) iar am uitat de JM: Peco are noroc si cu absenta lui JM. Ogura da tot bordu la aprilia aia. Daca si JM se misca bine pe ea Peco o sa aiba (greu de crezut partea asta, nu?) mai multe probleme. ok nu peste tot, dar pe vreun circuit preferat nu stii cum se ridica JM si iese peste Peco cu MM iar castigand. inca 1-2 puncte in minus fata de "el Satanito". poate par fanatic sau nu stiu cum dar MM nu se joaca. e titlul 9. fara prizonieri, totul cu cap. Mereu zice asta, tranquilo. Le ia pe rand, victoriile adica :)) chill, calm, met(h)odic. nu va suparati, vedeti live istoria cum se scrie. cine stie cand mai apare unu ca el? Editat Martie 18 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) anul trecut (si anii precedenti), cand era mai mult in pietris Crashquez, parca nu erai asa fan mare anul asta ai prins curaj? Editat Martie 18 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: anul trecut (si anii precedenti), cand era mai mult in pietris Crashquez, parca nu erai asa fan mare anul asta ai prins curaj? eram, am zis ca are sansa la titlu pe ducati sh. si ceva etape a fost aproape de cei 2 din fata. si pe honda cand a revenit eram f optimist dar dupa o serie de high side-uri..inclusiv pe sachsenring... optimismul s-a evaporat. 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: anul trecut (si anii precedenti), cand era mai mult in pietris Crashquez, parca nu erai asa fan mare anul asta ai prins curaj? *cred ca de cand a revenit și a bătut "crema" cu o mana strâmbă am știut ca băiatu asta are ceva special. **nu știam la momentul ala ca e un pact cu diavolul da plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 5 minute, frigider a spus: eram, erai mult mai low-profile amu ai prins curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 50 minute, apriliacluj a spus: erai mult mai low-profile amu ai prins curaj! Plm cărțile sunt pe față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Hopaaa! https://luxury.amazingtoday.net/fim-investigates-ducati-racing-motogp-technical-adjustments-for-marc-marquez-at-argentina-motogp-under-scrutiny-suonganh/?utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawJGo_JleHRuA2FlbQIxMQABHSCX_1uwiRp3twaKOz2iMXOtTh3HSsRebhgWqnCVDKu7FCX1qKtIauEzLA_aem_oI_wIOzDKGpL0fNAsIXMKw#goog_rewarded Sau e fake news? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 https://www.facebook.com/reel/1332869297862119?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Hopaaa! https://luxury.amazingtoday.net/fim-investigates-ducati-racing-motogp-technical-adjustments-for-marc-marquez-at-argentina-motogp-under-scrutiny-suonganh/?utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawJGo_JleHRuA2FlbQIxMQABHSCX_1uwiRp3twaKOz2iMXOtTh3HSsRebhgWqnCVDKu7FCX1qKtIauEzLA_aem_oI_wIOzDKGpL0fNAsIXMKw#goog_rewarded Sau e fake news? luxury.amazingtoday iisuse sper sa fie fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18 Autor Share Postat Martie 18 e un senzationescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 5 ore, Cavaleru a spus: e un senzationescu Ii doare la bascula pe ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 12 ore, ENEOS a spus: Hopaaa! https://luxury.amazingtoday.net/fim-investigates-ducati-racing-motogp-technical-adjustments-for-marc-marquez-at-argentina-motogp-under-scrutiny-suonganh/?utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawJGo_JleHRuA2FlbQIxMQABHSCX_1uwiRp3twaKOz2iMXOtTh3HSsRebhgWqnCVDKu7FCX1qKtIauEzLA_aem_oI_wIOzDKGpL0fNAsIXMKw#goog_rewarded Sau e fake news? ...da Valentino ce a patit,de ce e asa beat-up? Il tine noaptea treaz gandul ca Marquez il bate pe Bagnaia? Mi se pare un pic click-bait acolo si induce foarte mult in eroare cu privire la regulament - pai regulamentul spune ca pana in 25.02.2025 (sau era 28?) toate echipele trebuie sa dea specificatia de motor si AERO (parca au dreptul la 2 spec aero/an?),dar oricum nu au nici o problema cu cadrul si swingarmul,astea se pot schimba cum doresc constructorii. Scandalul la care fac ei referire cu acel "faras" inaugurat de Suzuki parca in prima instanta pe ud si mai apoi adus (cred) de Aprilia si pe uscat si apoi de gigi/Ducati - aceea a fost o problema pt ca era un dispozitiv aero,neomologat. Respectivii constructori atunci au declarat ca nu este un dispozitiv aero,ci un dispozitiv de racire a gumei spate,sanchi Dar oricum toata frasuiala era pe cu totul alt capitol,din cate stiu eu regulamentul nu opreste nici un constructor,nici chiar pe cei fara concesii precum e Ducati sa nu aduca un swingarm nou la fiecare cursa. Eu asa imi aduc aminte,poate ne poate elucida un coleg care cunoaste regulamentul mai bine.... Oricum mi s-ar parea amatorismul amatorismului ca ditai echipa Ducati sa nu stie aceste lucruri,eu nu cred ca joaca bambilici acolo sa nu citeasca regulamentul si sa fie descalificati din aceasta cauza...cred ca e un click-bait si atat "Woaa woaa Marquez descalificat?" Partz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 9 ore, Cavaleru a spus: e un senzationescu Eu am citit ieri un articol similar pe aceeasi prostie de luxury blog in care era mas-o-menos acelasi text dar se spunea ca Marco Bezzechi il acuza pe MM ca triseaza si mai jos scria ceva de genul, "Ducati-ul lui MM merge mai bine ca al tuturor inclusiv al meu".. hopa, asta nu se mutase la Aprilia? Si am inchis pagina.. Culmea ca la text era si o poza cu Bez in combinezonul Aprilia :))) (cred ca e finantat de rossi acel blog ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 2 ore, B.B. a spus: Eu am citit ieri un articol similar pe aceeasi prostie de luxury blog in care era mas-o-menos acelasi text dar se spunea ca Marco Bezzechi il acuza pe MM ca triseaza si mai jos scria ceva de genul, "Ducati-ul lui MM merge mai bine ca al tuturor inclusiv al meu".. hopa, asta nu se mutase la Aprilia? Si am inchis pagina.. Culmea ca la text era si o poza cu Bez in combinezonul Aprilia :))) (cred ca e finantat de rossi acel blog ) Texte generate de AI pt q aduce clickuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 4 ore, B.B. a spus: cred ca e finantat de rossi acel blog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 O analiza interesanta in legatura cu situatia lui Bagnaia: https://www.gpone.com/en/2025/03/18/motogp/bagnaia-in-the-best-suit-on-his-head-some-sunshine-and-a-lightness-thats-not-there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 https://www.facebook.com/reel/2967127236790004?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 4 ore, xt600 a spus: O analiza interesanta in legatura cu situatia lui Bagnaia: https://www.gpone.com/en/2025/03/18/motogp/bagnaia-in-the-best-suit-on-his-head-some-sunshine-and-a-lightness-thats-not-there poetic. asta am zis si eu, mai taraneste: sa uite de MM, sa-si vada de ale lui. chiar revine la gp24 fara upgradeuri? greu de crezut. poate la gp24 cu care a terminat, de se batea cu JM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 18 minute, frigider a spus: asta am zis si eu, mai taraneste: sa uite de MM, sa-si vada de ale lui. chiar revine la gp24 fara upgradeuri? greu de crezut. poate la gp24 cu care a terminat, de se batea cu JM. Situatia in care este Bagnaia acum, imi aminteste de cea a lui Biaggi, cand a venit Rossi la clasa mare. Daca ii va da Jiji voie, va reveni... este o chestiune interna, a echipei. Desigur, va reveni la ultima dezvoltare a GP24, nu la cea cu care a inceput sezonul 2024. Insa, schimbarea mobrei, mi se pare frectie la picior de lemn. Problema nu este motoreta, ci el. Cu motocicleta care lui nu-i place, MM ii da secunde bune, cursa de cursa. Nu inteleg, ce asteptari are el de la GP24? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 26 minute, xt600 a spus: Nu inteleg, ce asteptari are el de la GP24? io-s curios daca va fi GP24 cu motorul de la final de 2024 sau GP24 cu motorul nou, care ar fi cel de fine 2024 cu mici imbunatatiri? poate nu-i place cadrul sau bascula aia noua? are sens daca motorul e f asemanator sa faca miscarea asta. ca la el feelingul lipseste, care e dat in mare de cadru, geometrie etc, nu? ma duce cu gandul la aero: va fi de 2024? nu trebuiau omologate 2 aero? una de inceput de sezon si un upgrade mai incolo?? omu incearca un hard reset. drastic. in fine, cert e ca o va face. traim si vedem. la cota ar trebui sa nu miste. poate vom fi surprinsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 10 ore, xt600 a spus: Situatia in care este Bagnaia acum, imi aminteste de cea a lui Biaggi, cand a venit Rossi la clasa mare. Hehe...sad but true vorba unui baiat,Hetfield Acum 10 ore, xt600 a spus: Daca ii va da Jiji voie, va reveni... este o chestiune interna, a echipei. Desigur, va reveni la ultima dezvoltare a GP24, nu la cea cu care a inceput sezonul 2024. Insa, schimbarea mobrei, mi se pare frectie la picior de lemn. Problema nu este motoreta, ci el. Cu motocicleta care lui nu-i place, MM ii da secunde bune, cursa de cursa. Nu inteleg, ce asteptari are el de la GP24? A mai vrut parca sa faca asa ceva in 2023,dar nu i s-a dat voie. Cred ca are asteptari de la GP24 sa puna intre el si MM acel plus de performanta pe care il avea anul trecut intre el si Martin. Viseaza - parerea mea e ca si Martin era mai rapid decat el anul trecut,doar ca nu avea toata echipa Ducati sa lucreze pt el si prin urmare pierdea de-a lungul weekendului o gramada de timp in a seta corect motoreta.Nu e cazul la Marquez - el are echipa in spate,si deocamdata,pe circuite low-grip intradevar,se vede ca e net superior marelui talent italian. Bagnaia cred ca a inteles-o si el si vrea sa ia o directie diferita,pt ca vede ca directia de acum ii este defavorabila.Spera sa gaseasca in acel GP24 scaparea.E childish dupa parerea mea aceasta speranta. Acum 9 ore, frigider a spus: io-s curios daca va fi GP24 cu motorul de la final de 2024 sau GP24 cu motorul nou, care ar fi cel de fine 2024 cu mici imbunatatiri? poate nu-i place cadrul sau bascula aia noua? are sens daca motorul e f asemanator sa faca miscarea asta. ca la el feelingul lipseste, care e dat in mare de cadru, geometrie etc, nu? ma duce cu gandul la aero: va fi de 2024? nu trebuiau omologate 2 aero? una de inceput de sezon si un upgrade mai incolo?? omu incearca un hard reset. drastic. in fine, cert e ca o va face. traim si vedem. la cota ar trebui sa nu miste. poate vom fi surprinsi. Da,bune intrebari. GP24 ok,dar...ce motor?Ce aero?Ce cadru?Ce swingarm?Hehe. Eu nu cred ca o va face,eu cred ca vorbeste sa nu taca. Eu cred ca nu i se va permite de catre echipa revenirea la un model inferior. Repet - daca nu ma inseala memoria,eu cred ca a mai vrut asta prin 2023 si i s-a interzis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 44 minute, Method a spus: Eu cred ca nu i se va permite de catre echipa revenirea la un model inferior. Repet - daca nu ma inseala memoria,eu cred ca a mai vrut asta prin 2023 si i s-a interzis. hmmm interesant. Acum 45 minute, Method a spus: Nu inteleg, ce asteptari are el de la GP24? pai vezi trecerea lui AM de la 23 la 24. total altceva. ^^^citatul e de la @xt600 de fapt. ce mi se pare stupid/grabit (de panica?) e ca Peco ia o astfel de decizie drastica dupa 2 etape LOW GRIP. normal ar fi sa accepte ca pe low grip nu se descurca si sa vada cum e pe circuit normal ca grip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 (editat) in Argentina a pierdut cu vreo 5 secunde, iar in Thailanda cu vreo 2.5 sec in prisma unei curse a 25 de ture, nu e chiar capat de tara as zice deci un click sau doua ar fi diferenta pe de alta parte, Satana a fost la plimbare in parc, la vreo 80% din capacitate, nu era in "full attack" mode Editat Martie 20 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 20 Autor Share Postat Martie 20 nu o sa primeasca nici un GP24, desi uite la talentul AM ca merge de sar fulgii din GP24.. Gigi o sa faca pe aia clasica si ii zice, baiete asta e motoreta, te adaptezi la ea sau gasim alt chilot sa fie no.2 pt Satana Da-i bice si invata motoreta si adapteaza-ti stillul, faci firma de ras ca tu nu esti in stare sa mergi cu GP25 si astialalati zburda pe ea.. hai alemo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 (editat) *sa accepte si sa incerce sa imbunatateasca situatia in timp cu date, setari. Altceva ce nu inteleg: OK, MM e semi-zeu-talent-centaur. Datele lui.. te F in ele , le ai, dar e ca si cum nu le ai ca nu ai ce sa faci cu ele. Ziceau aia de la TNT ca MM are cea mai mica frana de motor dintre ducatisti. Dar AM? e si AM De fapt centaur? datele lui? Dar datele lui Morbi? Digia? da-i in plm - ma gandesc - centaur e doar MM. Acum 3 minute, apriliacluj a spus: in Argentina a pierdut cu vreo 5 secunde, iar in Thailanda cu vreo 2.5 sec in prisma unei curse a 25 de ture, nu e chiar capat de tara as zice deci un click sau doua ar fi diferenta pe de alta parte, Satana a fost la plimbare in parc, la vreo 80% din capacitate, nu era in "full attack" mode asta zic. Cred ca stiu: inainte ducati uzina lua date de la 8 moto. date normale, de muritori de rand. si le bagau in sistem, le rasneau bine si ieseau setari numa bune pt Peco spre sambata dar mai ales duminica. acum sunt mai putine date, 6 moto vs 8. si 1 din alea 6 da niste date gresite rau de tot (MM) aici e buba, o sa le scriu mail: datele lui MM - putine ca si procent (16.66666666666667%) sunt atat de gresite/inutile incat corup restul de 83.33333333333333%. solutia e simpla, sa nu mai rasneasca datele lui MM. si Peco iese campion pt a 3-a oara. cu placere. Editat Martie 20 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate