Sari la conținut

2. Gran Premio YPF Energía de Argentina

Postări Recomandate

E pe siteul sau facebookul moto GP o explicatie despre cum foloseste cotetzu de ducati Satana, si explica acolo ca el prefera sa gestioneze in viraj frana spate la picior pentru ca asta e punctul lui forte si poate sa isi gestioneze foarte bine frana. D-asta prefera frana de motor cea mai light..

si adevarat, nu poti sa te iei dupa datele si setarile Satanei ca nu esti el, si nu poti imita talentul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 299
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1 oră în urmă, frigider a spus:

acum sunt mai putine date, 6 moto vs 8.

De fapt 3 si jumătate. Ale lui MM nu, ale lui Fermin nu, iar Diggia nerefacut inca complet, nu da gaz maxim ca sa poată furniza date corecte. Deci raman 3-3,5...

Link spre comentariu

Acum 32 minute, danypop a spus:

De fapt 3 si jumătate. Ale lui MM nu, ale lui Fermin nu, iar Diggia nerefacut inca complet, nu da gaz maxim ca sa poată furniza date corecte. Deci raman 3-3,5...

corect, nici anu trecut nu erau 8 din ultimele dar datele poate tot ajuta?

Acum 52 minute, Cavaleru a spus:

E pe siteul sau facebookul moto GP o explicatie despre cum foloseste cotetzu de ducati Satana, si explica acolo ca el prefera sa gestioneze in viraj frana spate la picior pentru ca asta e punctul lui forte si poate sa isi gestioneze foarte bine frana. D-asta prefera frana de motor cea mai light..

si adevarat, nu poti sa te iei dupa datele si setarile Satanei ca nu esti el, si nu poti imita talentul lui.

da, satana e doar 1. :) 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, frigider a spus:

pai vezi trecerea lui AM de la 23 la 24.

Hah,pai AM a facut un upgrade la GP24,el retrogradeaza,doooh

ce mi se pare stupid/grabit (de panica?)  e ca Peco ia o astfel de decizie drastica dupa 2 etape LOW GRIP.

normal ar fi sa accepte ca pe low grip nu se descurca si sa vada cum e pe circuit normal ca grip.

:agree:

Acum 3 ore, apriliacluj a spus:

in Argentina a pierdut cu  vreo 5 secunde, iar in Thailanda cu vreo 2.5 sec

in prisma unei curse a 25 de ture, nu e chiar capat de tara as zice

Exact...nu e nici o problema de fapt.

Daca trendul se mentine insa....(si probabil se va mentine)...

Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

Gigi o sa faca pe aia clasica si ii zice, baiete asta e motoreta, te adaptezi la ea sau gasim alt chilot sa fie no.2 pt Satana

:agree:

ltceva ce nu inteleg:

OK, MM e semi-zeu-talent-centaur.

Datele lui..  te F in ele , le ai, dar e ca si cum nu le ai ca nu ai ce sa faci cu ele.

Ziceau aia de la TNT ca MM are cea mai mica frana de motor dintre ducatisti.

Dar AM? e si AM De fapt centaur? datele lui? Dar datele lui Morbi? Digia? 

da-i in plm - ma gandesc - centaur e doar MM.

Nu cred ca e o problema de setari.

E problema de stil - e ca atunci cand Memelu rookie,proaspat venit la Honda a zis "dati-mi si mie sa ii vad pe frumosii astia in telemetrie ce fac?"

Si cand a vazut telemetria lui Stoner a zis "luati foaia asta de aici ca e ceva foarte gresit cu ea,eu nu pot face asa ceva - asta baga mana in gaz din mijlocul curbei si full throttle,dati-mi pe Pedrosa,ma iau dupa el :D

Cred ca la fel e problema si cu Bagnaia : el vede din telemetrie ce face Memelu,stie clar ca el nu poate face asa ceva...si atunci incearca sa reshuffle the cards - sa ia alta motoreta sa orice ca sa nu il puna pe picior de egalitate cu Memelu pt ca vede ca astfel nu poate castiga.

Greu tare...

S-o fi gandit si Bagnaia optimist "vine ala...8xcampion...da si eu sunt 2xcampion,sunt la Ducati cu Gigi de ceva ani,baietii sunt cu mine - toti italiano vero....hai ca il facem pe puriu,nu e demonu' asa de negru".....si dupa aia a vazut telemetria....si rezultatele.

Si acum intelege - he's fucked.

Link spre comentariu

4 hours ago, frigider said:

Dar AM? e si AM De fapt centaur? datele lui? Dar datele lui Morbi? Digia? 

Nu prea are ce compara, numai Fabio are moto cu spec de uzină, Alex și Franky au GP24 din câte știu eu, la fel și Aldeguer. Parcă așa fusese vorba, încă înainte de sfârșitul sezonului trecut: în 2025, după despărțirea de Pramac, cea de-a treia moto "de uzinâ" pleacă la Pertamina Enduro VR46 Racing Team, mai precis la Diggia.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Cavaleru a spus:

gasim alt chilot sa fie no.2 pt Satana

1. Nu există pilot Nr 1 și pilot Nr 2 în echipă! Doar s-a mai discutat asta.

2. Bagnaia e pilotul Nr 1 la Ducati (asta chiar dacă nu se egzixtă)!

Link spre comentariu

1 oră în urmă, ENEOS a spus:

2. Bagnaia e pilotul Nr 1 la Ducati (asta chiar dacă nu se egzixtă)!

doar daca 1 e 2 :)) 

Acum 2 ore, Kagemusha a spus:

Nu prea are ce compara, numai Fabio are moto cu spec de uzină, Alex și Franky au GP24 din câte știu eu, la fel și Aldeguer. Parcă așa fusese vorba, încă înainte de sfârșitul sezonului trecut: în 2025, după despărțirea de Pramac, cea de-a treia moto "de uzinâ" pleacă la Pertamina Enduro VR46 Racing Team, mai precis la Diggia.

Deci doar la digia se paote uita. OMG.

1 oră în urmă, ENEOS a spus:

1. Nu există pilot Nr 1 și pilot Nr 2 în echipă! Doar s-a mai discutat asta.

dar in campionat? :))

Link spre comentariu

Daca se ia dupa pozitia in campionat momentan F.Bag este chilotul #2 an echipa Lenovo. :P 

Link spre comentariu

27 minutes ago, frigider said:

Ce zici de un astfel de scenariu în mintea lui Bagnaia (care să-i fi dat ideea de a reveni la GP24):

A studiat datele celor de pe GP24. Alex, și mai recent Franky au mers sensibil mai bine ca el (Aldeguer e rookie, oricum). Văzând că AM l-a ținut pe fracsu' în spate un număr de ture, Bagnaia își spune "Păi dacă AM face așa ceva cu GP 24, atunci eu îl bat pe MM cu ceasu' de la gară dacă revin pe motoreta de anul trecut. Ia să-i zic lu' Gigi că vreau să trec înapoi pe GP24!":banana:

Pare ceva SF, dar dracu' știe ce o fi în mintea lui?

Link spre comentariu

Nu e numai asta, n-auzi ca si-a pierdut feelingul? Nu conteaza ca e mai buna sau nu, daca cu GP24 o sa aiba acel feeling numai de el stiut,, atunci totul va fi bine.

Problema e ca el avea acel feeling fain cand MM mergea cu GP23 la Gresini..  :D 

Normal ca ai un feeling bun pe moto cand toti merg mai prost ca tine.. dar nu mai e cazul.  Omul traieste un paradox, eventual poate sa-i ceara lui Gigi sa ii dea lui MMel motoreta GP23 - o vopsesc in rosu si gata, nu se prinde MMel, o sa zica el apoi ca si-a pierdut feelingul! :crack: 

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Kagemusha a spus:

Ce zici de un astfel de scenariu în mintea lui Bagnaia (care să-i fi dat ideea de a reveni la GP24):

A studiat datele celor de pe GP24. Alex, și mai recent Franky au mers sensibil mai bine ca el (Aldeguer e rookie, oricum). Văzând că AM l-a ținut pe fracsu' în spate un număr de ture, Bagnaia își spune "Păi dacă AM face așa ceva cu GP 24, atunci eu îl bat pe MM cu ceasu' de la gară dacă revin pe motoreta de anul trecut. Ia să-i zic lu' Gigi că vreau să trec înapoi pe GP24!":banana:

Pare ceva SF, dar dracu' știe ce o fi în mintea lui?

Nu zici deloc rău.

E o nebunie, dar s ar putea sa meargă.

Ideea e ca au mai fost ani cu gp nou care începe mai slab, dar pe final e în avantaj.

Sa vedem dacă l lasă Gigi, cum zicea un coleg.

Nu era vb de înghețat chestii la anu?

Deci poate l lasă.

Acum 4 ore, ENEOS a spus:

Dar nu există comparații cu timpii lui Bagnaia de anul trecut pe circuitele astea? 🤔

Abordare savanta.

Se pot descarca timpii pe tur la fiecare om.

Am vrut sa fac o analiza când l a last am pe mm sa treacă anu trecut.

:)

Link spre comentariu

Acum 15 ore, B.B. a spus:

Nu e numai asta, n-auzi ca si-a pierdut feelingul? Nu conteaza ca e mai buna sau nu, daca cu GP24 o sa aiba acel feeling numai de el stiut,, atunci totul va fi bine.

Problema e ca el avea acel feeling fain cand MM mergea cu GP23 la Gresini..  :D 

Normal ca ai un feeling bun pe moto cand toti merg mai prost ca tine.. dar nu mai e cazul.  Omul traieste un paradox,

Eeexact.

El avea marele "feeling" de forta cand lupta impotriva lui Martin care Martin pana seta la motoreta aia....iar MM era pe cu totul alta motoreta si se adapta inca.

Bagnaia deja de vineri rezolva setarile,sambata era fastest.Martin tot freca la ea pana in warm-up cateodata.

Cu MM...asta e rapid de vineri FP1.Joac-o pe asta :D

Viseaza oricum,eu sunt convins ca si daca ii va cere lui Gigi aceasta tampenie,Gigi va zice un raspicat nu.

Iar daca zice da,va fi foarte amuzant pt Marquez cred - cel mai puternic oponent se penalizeaza singur cu motoreta de anul trecut :)

Acum 10 ore, frigider a spus:

Abordare savanta.

Se pot descarca timpii pe tur la fiecare om.

Am vrut sa fac o analiza când l a last am pe mm sa treacă anu trecut.

Nu are absolut nici un sens sa te uiti la timpii de anul trecut.

Omiti niste variabile care pot schimba timpii masiv : temperatura respectivelor zile (imi vine foarte greu sa cred ca e identica),conditiile meteo (nori/soare) care iarasi pot influenta masiv temp asfaltului,adica grip'ul,daca nu ma insel erau alte gume atunci fata de acum....apoi vezi ca pe unele circuite in unii ani e mai murdar pe altele mai curat - si asta poate influenta timpii,apoi grip'ul dat de cauciucul pus de seriile inferioare si/sau alte serii ce s-au dat in prealabil sau mai devreme cu cateva saptamani/zile pe acel circuit...

Mai pe scurt,sunt o gramada de variabile intre un an si altul nu ai ce compara dupa parerea mea.

Sau bine,tu poti compara ce vrei tu insa nu e obiectiv.

Link spre comentariu

Acum 41 minute, Method a spus:

Viseaza oricum,eu sunt convins ca si daca ii va cere lui Gigi aceasta tampenie,Gigi va zice un raspicat nu.

avand in vedere ca mai e inca un an cand poate nimeni nu va veni cu ceva nou... poate inchide ochii si il lasa.

dar de MM tot nu se va atinge.

daca nu era cu anu trecut ultimu an pana al sch majora a regulamentului - CLAR nu il lasa, ca tresa progresezi, nu regresezi :) 

Acum 42 minute, Method a spus:

Sau bine,tu poti compara ce vrei tu insa nu e obiectiv.

daca nu s-a reasfaltat sa nu a plouat poti sa-ti faci o idee.

Link spre comentariu

Acum 43 minute, Method a spus:

sunt o gramada de variabile intre un an si altul nu ai ce compara

Corect, valabil și în cazul testelor la care vă excitați. Dar mergând mai departe cu comparațiile, poți să-ți faci o idee dacă merge Bagnaia mai încet uitându-te la ce fac alții.

Link spre comentariu

Acum 54 minute, frigider a spus:

pacat, trebuia sa fie si JM sa-i dea stres lu Peco, nu doar Satanel.

nu cred ca reusea JM sa il streseze prea tare pe Peco, ci poate se rupea iar incercand sa arate ca el e campionu no.1 si ca-l face pe fraeru de la ducati si pe cotoarba de aprilia ca e el mare talent

Link spre comentariu

Acum 27 minute, Cavaleru a spus:

nu cred ca reusea JM sa il streseze prea tare pe Peco, ci poate se rupea iar incercand sa arate ca el e campionu no.1 si ca-l face pe fraeru de la ducati si pe cotoarba de aprilia ca e el mare talent

Nu vom ști niciodată...

Link spre comentariu

Acum 8 minute, Cavaleru a spus:

pai ce se retrage JM? :))

nu, doar ca nu vom sti niciodata daca ar fi putut pune presiune pe dl Peco.

orice GP ratat de JM e o ocazie in plus pt Peco sa progreseze. 

*chiar daca revine la moto mai veche LOL.

Link spre comentariu