mikonos Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Uahahahaha :)))) i a dat o barbosu la cioc. A căzut mizeria pe jos, unde i e locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 astea-s cursele ce-mi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Au dat femeile Bagnaia cu tamaie d-aia de-a lor prin boxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 He he heee.. a cazut Marquez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Diiiii si yhaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:16, tourist1 a spus: Pariul meu e ca MM se imprastie in seara asta. Expand of, of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:33, tourist1 a spus: A cazut si v-am pupat! Expand I-am dat cu acatista sa puta. Daca nu iesea nimic, maine mergeam la vrajitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 30 Autor Share Postat Martie 30 Hai ca s-a penalizat singur. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Ce hateri sunteți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Ce dueluri frumoase intre MM si Savadori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 @B.B., ești bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:38, ENEOS a spus: @B.B., ești bine? Expand Probabil nu a urmarit, nu stie, nu a auzit. Ba, dar saracul asta de Mir... Astia si-a luat adevarat blesteme dupa camionatul ala din 2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 In caz de ceva, fac cinste cu coliva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:39, nike a spus: In caz de ceva, fac cinste cu coliva Expand O dai la mai multe lingurite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 (editat) Ce umilința pt Vin, să se chinuie cu un MM93 fără scăriță, care-și ține piciorul agățat în carenă și pe țeava de eșapament Editat Martie 30 de wolfybv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:37, ENEOS a spus: Ce hateri sunteți! Expand Si haterii e uoameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Lui Zarco i s-au dus pneul spate de la overspinning și a pierdut fața. digifonfii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Hai ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 pff e regizat, prea se ducea in fata MM :))) *se bucura peco de parca castigase cu MM pe circuit *pana acum am avut dreptate, peco a castigat nu cu MM pe pista daca ramanea pe circuit mm puncta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Unde s-a trezit si Bag sa castige... unde nu obtinuse nici macar un podium pana ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Wtf? AM73 lider in campionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 19:12, tourist1 a spus: Este total jenant sa domini primele curse, sa ai cea mai buna motocicleta si sa faci gesturi de genul acesta. Si problema nu e la ei, ci la oficialii de cursa care cred ca acum nu cauta cum sa penalizeze prostia asta, ci cum sa se scuze ca nu penalizeaza. Expand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 party La 30.03.2025 la 20:00, wolfybv a spus: Wtf? AM73 lider in campionat? Expand N-are ce căuta în GP netalentatu', dacă nu era frac'su - pe jos - nici lider n-ar fi fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Mda...mi s-a adeverit premonitia,... ca cineva cade.. Foarte buna cursa lui Miller si extrem de slaba cea a lui Quartararo... Pacat pentru Zarco. A mers superb pana la cazatura. Fermin, la fel... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 (editat) se vede nivelul unor colegi, cade mm si gata, viata lor are sens :))) plm, atata poti, atata faci. cand o sa cada Peco o sa faceti parastas? Editat Martie 30 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate