B.B. Postat Luni la 10:42 Share Postat Luni la 10:42 Eu zic sa te duci la sefii pe MotoGP si sa te bati cu caramida in piept. Acum 5 minute, Cavaleru a spus: @B.B. coane, nu mai incerca sa ma convingi. cum am zis manevrele astea trebuiau penalizate, sa plece de pe linia boxelor, sa faca tracere pe linia boxelor. Dar nu dai startul la toti si aia care erau corect incalati le dai la mue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 10:48 Share Postat Luni la 10:48 Acum 4 ore, frigider a spus: hai frate a cazut, cand cade oricare altu, la fel tipi pe aici ca nu a invatat nimic? peco are multe cazaturi de pe 1-2 Numa' 1 e crashquez! Pecco e de carton, nu se pune! Acum 2 ore, frigider a spus: ala de la digi mai in varsta era sa faca atac de cord live ca nu se poate asa ceva Omu' e arbitru de motociclism! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 11:16 Share Postat Luni la 11:16 Ar trebui sa fiti toti fericiti ca MMelu v-a mai dat putin entertainment pe ecran si ati avut pe ce discuta. (Bine, l-a ajutat si vremea, nu e doar meritul lui) Acum 39 minute, Cavaleru a spus: Dar nu dai startul la toti si aia care erau corect incalati le dai la mue. Sper ca iti dai seama ca termentul "erau corect incaltati" este o aberatie, nu? Putea foarte bine ca in acele 10 min sa inceapa sa toarne si atunci toti cei "corect" incaltati o luau la sex oral DIRECT si ar fi vrut sa faca ce-a facut MM. Cum e sa ai ochelari de cal, zi si mie, e greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 11:30 Share Postat Luni la 11:30 Acum 41 minute, ENEOS a spus: Omu' e arbitru de motociclism! lider suprem in plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 11:50 Autor Share Postat Luni la 11:50 1 oră în urmă, B.B. a spus: Eu zic sa te duci la sefii pe MotoGP si sa te bati cu caramida in piept. nu tre sa ma duc nicaieri ca sa am o opinie diferita de a ta Acum 34 minute, B.B. a spus: Sper ca iti dai seama ca termentul "erau corect incaltati" este o aberatie, nu? Putea foarte bine ca in acele 10 min sa inceapa sa toarne si atunci toti cei "corect" incaltati o luau la sex oral DIRECT si ar fi vrut sa faca ce-a facut MM. Cum e sa ai ochelari de cal, zi si mie, e greu? nu bre, ochelari de cai ai matale. in ultimele 3minute nu mai poti schimba nimic pe grila. drept urmare, pleci in turul de formare cu motoreta pe care ai sub poponeata. ce s-a intamplat a fost exploatarea unei lacune din regulament. care nu ia in calcul fair playul fata de cei care au ales deja setul corect de gume. Incaltati corect da, ca restul 18-19 insi au fugit sa schimbe motoretele cu gume ca ale lor. Deci da aia au facut alegerea corecta si astialalti nu. Esti aberant tu ca nu intelegi diferentele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 12:02 Share Postat Luni la 12:02 Incaltati corect pentru ce? Pentru vremea care se poate schimba in cateva minute? A fost doar un gamble si vremea a tinut cu ei, atat tot, au tras lozul corect. Asta nu inseamna ca au facut ceva "corect" sau nu. Pur si simplu au nimerit-o. Atata timp cat nu exista o regula care sa interzica asta nu avea cum sa incalce una, totul a fost in limitele regulamentului. Ai vazut cursa la Moto2? Acolo a fost invers, toti cei care au iesit pe slick-uri au luat-o in gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 12:13 Autor Share Postat Luni la 12:13 (editat) Acum 20 minute, B.B. a spus: Incaltati corect pentru ce? Pentru vremea care se poate schimba in cateva minute? A fost doar un gamble si vremea a tinut cu ei, atat tot, au tras lozul corect. Asta nu inseamna ca au facut ceva "corect" sau nu. Pur si simplu au nimerit-o. Atata timp cat nu exista o regula care sa interzica asta nu avea cum sa incalce una, totul a fost in limitele regulamentului. Ai vazut cursa la Moto2? Acolo a fost invers, toti cei care au iesit pe slick-uri au luat-o in gura. ba nene tu esti cu capu? incaltati corect e cand intuiesti conditiile pistei, vezi cum e vremea, ai facut deja turu de formare si ai vazut conditiile de pe pista. ce plm e asa de greu de inteles ce inseamna sa fii incaltat corect? 4 au intuit si au ales corect, restu s-au (cuvant urat) pe ei si au futut cursa alora care aveau un avantaj prin alegerea corecta. Asa, si l-a moto2 ce s-a intamplat? cine a plecat pe alea de ploaie si-a facut cursa, ceilalti ce au facut? au plecat de la procedura de start sau ce au facut? Am gasit postarea asta pe net fara legatura cu discutia me cu Belbodu Taken all rules directly from the 2025 FIM rulebook. I fully understand the rule book says there should be a quick start if 11 or more riders start from pit lane. However, the red flag was thrown and the quick start procedure was activated when there were less than 11 in pit lane, as evidenced here when the red flag was thrown. You can see 13 riders still on grid (al 13lea e jos langa gard). 22 riders started so that makes it less than 11. This was taken as the red flag was thrown, meaning they were still on grid before this. Adica au dat steag rosu si quick start cand erau doar 9 piloti iesiti de pe grila. Cand flutura steagul sunt 13 piloti inca pe breteaua de start. Cu alte cuvinte cineva a fost trigger happy Editat Luni la 12:23 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 12:27 Share Postat Luni la 12:27 Tu esti cu capul si ti-am zis ca ai ochelari de cal, In momentul in care majoritatea au decis sa iasa cu pneuri de ploaie asa era PREDICTIA, CA O SA PLOUA. Aia au ales si ei CORECT pt conditiile care se prevedeau. In momentele alea cu 10 min sau 7 min inainte de start nu puteam spune ca e corect sau nu, REPET, conditiile se puteau schimba in orice moment si din CORECT devdeneau brusc INCORECT. Numai ca: nu ai cum sa folosesti termenul CORECT pt ceva ce e volatil si se poate schimba in orice moment. Corect este cand te imbraci gros ca urmeaza sa mergi in Groenlanda unde e frig tot timpul da nu poti spune ca ai facut alegerea corecta cand la pacanele ai ales rosu si a iesit rosu. Aia e sansa, ai NIMERIT-O. AI ghicit-o, dar a ghici nu are nimic de a face cu corect sau incorect. Poti folosit termentul "au nimerit bine" nu ca erau echipati corect. Tu cred ca nu intelegi ce zic.. e vorba de sensul cuvantului "corect". Nu exista corect sau incorect acolo. Corecti au fost toti, au ales ce credeau ei ca o sa se intample, unii au avut noroc sa iasa cum au ales ei, unii nu. Tu daca te duci la pacanele si pariezi 1000 de lei pe rosu si iese rosu, cand iesi afara cu 2000 de lei zici "am procedat corect".. si daca ieseai cu 0 lei ziceai "am procedat incorect" ? Am ales "incorect" ? Jeez, omule, cel mult poti spune ca unii au ales bine si altii au ales rau (fata de conditiile imprevizibile ale vremii) Corect se refera la modul in care este urmat un set de reguli si incorect este atunci cand cineva nu respecta regula. Acolo nu era nici o regula era VREMEA.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 12:51 Autor Share Postat Luni la 12:51 4 oameni aleg slickuri, restu fug de pe grila sa schimbe motoreta cu slickuri. Cine a ales corect cauciucurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 13:12 Share Postat Luni la 13:12 (editat) Acum 30 minute, Cavaleru a spus: 4 oameni aleg slickuri, restu fug de pe grila sa schimbe motoreta cu slickuri. Cine a ales corect cauciucurile? cei 4 dar ce mai conteaza daca mai mult de 10 au decis sa schimbe si startul se reia pt toti? incearca sa uiti, deja e istorie. eu sunt f curios sa aflu cat timp o sa-i tina de "foame" hotdog-ul ala lui Peco. daca intelegi unde bat ca vine Qatar unde e puternic dl Peco. Editat Luni la 13:22 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Luni la 13:25 Share Postat Luni la 13:25 Acum 8 ore, B.B. a spus: Sunteti toti niste hateri. MM a fugit sa schimbe motocicleta ca apoi sa plece de pe linia boxelor. Si-a asumat acest dezavantaj. Ca s-au luat alti 10 după el.. si s-a creat haos si s-a reluat startul e tot vina lui??? Bai ce.. n-am văzut. @nike meriti ban pe viață.. cum sa dorești moartea unui om, tu esti normal la cap?? Pe bune.. Nu a apreciat nimeni ca a mers vreo două tururi fara scăriță.. daca inca o avea sigur lua niste puncte!! Nu ca ar avea vreo legatura cu cursa, dar eu am mers intr-o zi 200 km fara scarita. Acum 7 ore, Cavaleru a spus: Cumetre, au plecat cand mai erau 3 minute, minute in care se elibereaza grila, nu poti sa pleci sa lasi motoreta acolo. Pleci in turul de formare, lasi motoreta la garaj si iei celalat cotetz si pleci de pe linia boxelor. foarte simplu. Toti trebuiau penalizati, pt ca aia 3 care aveau slicuri si-au luat mare mue. Proasta decizie a lui Crafar sa nu vina cu penalizari sau macar sa ii puna sa plece de pe utimele pozitii din grila si sa le dea celor 3 cu slickuri prima grila.. Absolut corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 14:53 Share Postat Luni la 14:53 Acum 4 ore, B.B. a spus: A spus cu gura lui ca a facut-o intentionat pt ca stia ca altii il vor urma si daca sunt 10 sau mai multi se reia startul. Asa e regula si el o stia. Din pacate, aspectele astea, legate de caracter, il trag in jos. Ca pilot, imi scot palaria, este din alta lume, dar ca om, este infect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 14:59 Share Postat Luni la 14:59 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Nu ca ar avea vreo legatura cu cursa, dar eu am mers intr-o zi 200 km fara scarita. Si eu, cu VFR800.. am cazut, rupt scarita, intors acasa fara.. tot asa, vreo 270km, de la Campu lui Neag pana la Timisoara. (acolo am descoperit ca VFR si enduro ud nu fac casa buna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 14:59 Share Postat Luni la 14:59 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Am gasit postarea asta pe net fara legatura cu discutia me cu Belbodu Taken all rules directly from the 2025 FIM rulebook. I fully understand the rule book says there should be a quick start if 11 or more riders start from pit lane. However, the red flag was thrown and the quick start procedure was activated when there were less than 11 in pit lane, as evidenced here when the red flag was thrown. You can see 13 riders still on grid (al 13lea e jos langa gard). 22 riders started so that makes it less than 11. This was taken as the red flag was thrown, meaning they were still on grid before this. Adica au dat steag rosu si quick start cand erau doar 9 piloti iesiti de pe grila. Cand flutura steagul sunt 13 piloti inca pe breteaua de start. Cu alte cuvinte cineva a fost trigger happy In cazul asta, MM si toti cei care au parasit grila, trebuiau sa plece de pe linia boxelor. Iar MM, in calitate de initiator, ar fi trebuit sa primeasca si o penalizare suplimentara... total unfair ceea ce a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 15:00 Share Postat Luni la 15:00 Acum 6 minute, xt600 a spus: Din pacate, aspectele astea, legate de caracter, il trag in jos. Ca pilot, imi scot palaria, este din alta lume, dar ca om, este infect. E diferenta de perceptie, eu unul nu as fi avut absolut nici o jena in a face exact ce a facut el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 15:00 Share Postat Luni la 15:00 Acum 6 minute, xt600 a spus: Din pacate, aspectele astea, legate de caracter, il trag in jos. Ca pilot, imi scot palaria, este din alta lume, dar ca om, este infect. Omg omu a riscat și aia a fost. Omg caracter..strategie se numește. Nu recomand colegilor care țin la caracter "insula iubirii", nu e pt voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 15:02 Share Postat Luni la 15:02 (editat) Acum 5 minute, xt600 a spus: In cazul asta, MM si toti cei care au parasit grila, trebuiau sa plece de pe linia boxelor. Iar MM, in calitate de initiator, ar fi trebuit sa primeasca si o penalizare suplimentara... total unfair ceea ce a facut. Pai cred ca s-a autopedepsit pt ce a facut, a luat 0 puncte cand putea lua lejer 25. Acum 2 ore, Cavaleru a spus: 4 oameni aleg slickuri, restu fug de pe grila sa schimbe motoreta cu slickuri. Cine a ales corect cauciucurile? Bine, poate exagerez, eu ma leg doar de cuvantul "corect" si sensul lui. Da, privind in viitor si stiind ACUM ce s-a intamplat au ales "corect". Insa cand au facut alegerea nu aveau de unde sa stie ca a fost corect sau nu ce au ales, a fost UN GAMBLE, cum ziceam, putea foare bine sa ploua cu galeata si toti sa fi ales INCORECT. Tu macar intelegi ce vreau eu sa zic legat de folosirea acestui cuvant? Clipeste daca te tine cineva ostatic. Eu pot sa pricep ce zici tu.. Acum 12 minute, xt600 a spus: Din pacate, aspectele astea, legate de caracter, il trag in jos. Ca pilot, imi scot palaria, este din alta lume, dar ca om, este infect. Faptul ca a recunoscut ce a facut tot parte din acel caracter infect e? Editat Luni la 15:05 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 15:24 Share Postat Luni la 15:24 (editat) Acum 22 minute, B.B. a spus: Faptul ca a recunoscut ce a facut tot parte din acel caracter infect e? Sa inteleg ca cei care au comis crime de razboi si ulterior si-au recunoscut faptele, au un caracter clean, minunat, etc?? Este suficient sa recunosti o fapta mizerabila, ca sa iti cureti constinta si sa apari curat in fata semenilor? Editat Luni la 15:25 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 17:23 Autor Share Postat Luni la 17:23 Acum 2 ore, B.B. a spus: Pai cred ca s-a autopedepsit pt ce a facut, a luat 0 puncte cand putea lua lejer 25. Bine, poate exagerez, eu ma leg doar de cuvantul "corect" si sensul lui. Da, privind in viitor si stiind ACUM ce s-a intamplat au ales "corect". Insa cand au facut alegerea nu aveau de unde sa stie ca a fost corect sau nu ce au ales, a fost UN GAMBLE, cum ziceam, putea foare bine sa ploua cu galeata si toti sa fi ales INCORECT. Tu macar intelegi ce vreau eu sa zic legat de folosirea acestui cuvant? Clipeste daca te tine cineva ostatic. Eu pot sa pricep ce zici tu.. Faptul ca a recunoscut ce a facut tot parte din acel caracter infect e? daca plecau in cursa asa era gamble. dar cand toti fug la garaje si schimba pe slickuri, e doar confirmarea ca aia era alegerea corecta. privind si din viitor dar si de la momentul respectiv aia era alegerea corecta in situatia startului de cursa. ca peste 5 minute se putea schimba vremea... aia era ca aia au citit mai bine vremea si au zis: slickuri tata, aia e solutia, vad uscat in tur de formare, am spotter pe traseu si imi reconfirma da, e de slickuri. ceilalti au avut dubii.. iar cand marc a dat startul, asa cum s-a discutat a fost in limitele regulamentului, ale bunului simt mai putin. dar sarabada care s-a desfasurat in urma lui, i-a facut pe cei de la conducerea cursei sa faca o gafa, au fluturat steagul rosu si au anuntat quick start cand pe grila erau inca 13 motorete, incalcand regulamentul fiindca erau doar 9 motorete/piloti care vor iesi de pe linia boxelor... Acum 2 ore, B.B. a spus: Faptul ca a recunoscut ce a facut tot parte din acel caracter infect e? cam da... n-are treaba ca recunosti vina, daca din start tu ai planuit treaba aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Luni la 17:58 Share Postat Luni la 17:58 Acum 8 ore, frigider a spus: pai regula nr 1 e sa-ti bati coechipierul. Ca at cand e vb de contracte noi, pe el sa-l schimbe, nu pe tine. tu vrei sa ce, sa-l ajute? e non sensic, aveti asa niste asteptari ciudate. sunt curios daca voi in viata reala va ajutati adversarii directi. LOL aici in GP e pe bani si glorie. nu pe "ajuta-ti aproapele", aia e la biserica. Observă că am spus “l-au”, nu “l-a”. E vorba de echipă. Tocmai am văzut o filmare de pe pistă în care punea la cale planul cu celălalt jeg, Tardozzi. Moșul a fost pe felie cu el, dar l-au ținut pe Pecco în ceață. Și nu, nu mă aștept să se ajute unul pe altul, dar când de ani de zile cei de la Ducati o dau cu “la noi totul e la comun” (ceea ce e BS, but anyway) e cam de cacao faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Luni la 18:42 Share Postat Luni la 18:42 Acum 6 ore, Cavaleru a spus: Adica au dat steag rosu si quick start cand erau doar 9 piloti iesiti de pe grila. Cand flutura steagul sunt 13 piloti inca pe breteaua de start. Cu alte cuvinte cineva a fost trigger happy Strict din imaginea postata, sunt 11 motociclete in pozitiile lor de start. Cel de jos de langa gard e Maverik care trage de moto s-o aduca de pe linia standurilor inapoi pe grila (plecase moto de nebuna si el nu stia). Plus inca cineva care e pe grila, dar nu acolo unde trebuie. Parerea mea este ca era in miscare spre linia boxelor. Rezumand, mai mult de 10 moto nu se mai aflau la locurile lor, ceea ce inseamna ca urma ca ele sa plece in warm up de pe linia boxelor si asta a dus la decizia cu steag rosu si quick start procedure. Interpretare corecta, din punctul meu de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 19:02 Autor Share Postat Luni la 19:02 Acum 17 minute, ilarionciobanu a spus: Strict din imaginea postata, sunt 11 motociclete in pozitiile lor de start. Cel de jos de langa gard e Maverik care trage de moto s-o aduca de pe linia standurilor inapoi pe grila (plecase moto de nebuna si el nu stia). Plus inca cineva care e pe grila, dar nu acolo unde trebuie. Parerea mea este ca era in miscare spre linia boxelor. Rezumand, mai mult de 10 moto nu se mai aflau la locurile lor, ceea ce inseamna ca urma ca ele sa plece in warm up de pe linia boxelor si asta a dus la decizia cu steag rosu si quick start procedure. Interpretare corecta, din punctul meu de vedere cand cel putin 10 motorete vor pleca de pe pit lane. citeste regulamentul. ca e postat negru pe alb ai 11 motorete pe pozitiile de grila plus inca 2 pe linia de start. steagu rosu il fluturi dupa ce ai cel putin 10 motorete care pleaca de pe pit lane. in imagine se vede steagu rosu fluturat cand inca ai pe linia de start 13 motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 19:28 Share Postat Luni la 19:28 (editat) Acum 13 ore, ioio_viola a spus: a fortat din aroganta si pentru ca asa e el: a vrut sa-l umileasca pe Peco ca sa-l faca si mai mult la psihic (vezi incidentul cu FQ20 cand s-a rupt). a zis la interviul de dupa cursa ca, cursa era deja castigata era in fata si controla lejer diferenta. e clar ca in mintea lui nu castigarea cursei era importanta in momentul in care forta in felul ala pe o pista cu conditii mixte. Cam așa cred ca a fost... Acum 9 ore, xt600 a spus: Nu stiu daca a facut-o intentionat sau nu, dar trebuia sa ia startul de pe linia boxelor. Si ceilalti care l-au urmat. Intenționat. Declaratia lui Filmul manevrei gândită de el Îl și întreabă pe Tardozzi ce riscă dpdv regulamentar ce riscă dacă lasă motoreta în ultimele 3 min pe grid și ia moto de la standuri. Țiganul a calculat toată manevra și a sperat ca cel puțin încă 10 îl vor imita ca să se dea restart procedure. Deși e o mare țigănie nu mi se pare nimic de condamnat tocmai pt ca regulamentul e prea permisiv și îl poate exploata. Dar oricum i-a iesit nimic pana la urma din toată schema ceea ce e...satisfăcător Editat Luni la 19:35 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Luni la 19:31 Share Postat Luni la 19:31 (editat) @Cavaleru Interpretarea e legata de cate mai sunt pe locul lor. In poza, doar 11 mai sunt pe locurile de start. Faci diferenta si afli cate s-au miscat de la locul lor. Miscarea de acolo inseamna ca vor pleca in warm up lap de pe linia boxelor. Nu este necesar sa astepti ca ele sa ajunga si sa se alinieze acolo. Parasirea locului de start atrage plecarea din alta parte. Editat Luni la 19:32 de ilarionciobanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 19:37 Share Postat Luni la 19:37 Acum 1 oră, wolfybv a spus: Observă că am spus “l-au”, nu “l-a”. E vorba de echipă. Tocmai am văzut o filmare de pe pistă în care punea la cale planul cu celălalt jeg, Tardozzi. Moșul a fost pe felie cu el, dar l-au ținut pe Pecco în ceață. Și nu, nu mă aștept să se ajute unul pe altul, dar când de ani de zile cei de la Ducati o dau cu “la noi totul e la comun” (ceea ce e BS, but anyway) e cam de cacao faza asta. pune link ceva sa vedem si noi, chiar despre asta vorbeau? adica se aude? mie unul mi s-a parut ca Peco prea a reactionat repede. o sa ma uit din nou sa vad cat de lent au reactionat ceilalti. daca peco s-a miscat repede clar ca stia si el. Acum 14 minute, Method a spus: Filmul manevrei gândită de el am gasit ce zice omu de filmare cu plan. nu inteleg - nu avea timp sa sch pe uscat si sa termine cu circu? sau vroia sa iasa multi cu ude sa-i faca la psihic? la faza aia tardozzi ala cred ca abia afla de planul maret.. acum strategiile de cursa sunt chestii diferite. nu cred ca stau la masa Peco cu MM si se si tin de mana sa discute strategia pt cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate