foxbat Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă parerea mea este ca nu stiu daca vorbim de aceleasi dimensiuni ale rotii (16 ").este esentiala dpdmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă N-au treabă una cu alta. Yamaha aia are roți de trotinetă. Iar puterea e câh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 5 ore, foxbat a spus: parerea mea este ca nu stiu daca vorbim de aceleasi dimensiuni ale rotii (16 ").este esentiala dpdmv In cei 40.ooo + 26.ooo km pe roti de 14 iti pot raspunde …..nu este ESENTIAL !!!! Sa ai roti de 16 astea sunt povesti pentru marketing recunosc ca sunt mai bune pentru borduri si gropi DAR NU ….ESENTIALE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă raman la parerea mea. fix pentru drumurile noastre( ca doar nu ma dau pe autostrada in jermanica) cu el. pentru mine dupa ce am trecut prin forza, sym, pcx, fex, vespa ( cu hondele am mers cel putin 30 k in total, restul pana in 2k) nu ma mai intorc la "jucarii "(aka scuterele cu "rotite"). Stiu unde vrei sa te duci, pacat de ADV ca are 14 pe spate:) dincolo de glumite - pe scuterele normale nu ai roti spitate deci avantajul pe care l ai tu nu exista la restul scuterelor. in plus - eu nu prea ma inclin de felul meu- ca-s mai mos - dar diferenta de tinuta de drum e mare (intre 16 si 13..14). Nu degeaba SH-ul ( si cele care au astfel de roti) au un pret ridicat, confortul si siguranta la rulare sunt ridicate. Nu-l laud ci doar explic cum sta treaba ca sa nu comparam mere cu pere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) Acum 34 minute, foxbat a spus: raman la parerea mea. fix pentru drumurile noastre( ca doar nu ma dau pe autostrada in jermanica) cu el. pentru mine dupa ce am trecut prin forza, sym, pcx, fex, vespa ( cu hondele am mers cel putin 30 k in total, restul pana in 2k) nu ma mai intorc la "jucarii "(aka scuterele cu "rotite"). Stiu unde vrei sa te duci, pacat de ADV ca are 14 pe spate:) dincolo de glumite - pe scuterele normale nu ai roti spitate deci avantajul pe care l ai tu nu exista la restul scuterelor. in plus - eu nu prea ma inclin de felul meu- ca-s mai mos - dar diferenta de tinuta de drum e mare (intre 16 si 13..14). Nu degeaba SH-ul ( si cele care au astfel de roti) au un pret ridicat, confortul si siguranta la rulare sunt ridicate. Nu-l laud ci doar explic cum sta treaba ca sa nu comparam mere cu pere. Nu inteleg la care ADV te referi…. Caci daca te referi la X ADV …. Are 15 pe spate si 17 pe fata…. tu nu intelegi problema este un nenorocit’ de scuter de 125 pentru o naveta urbana 14 este ok ce sens are sa dai banii aiurea cand mergi printre masini la semafor …. Editat 13 ore în urmă de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 9 ore, sprike a spus: Face aceeasi treaba ca o Honda SH 125 Are același nr de roți și aici se oprește comparația! Acum 9 ore, sprike a spus: - 10 cai putere Eu am găsit în specificații decât 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 4 minute, ianachim a spus: Nu inteleg la care ADV te referi…. Caci daca te referi la X ADV …. Are 15 pe spate si 17 pe fata…. tu nu intelegi problema este un nenorocit’ de scuter de 125 pentru o naveta urbana 14 este ok ce sens are sa dai banii aiurea cand mergi printre masini la semafor …. pai nu a zis ca are 1.90 si 100 kg? tu zici sa isi ia yamaha aia care i s-a recomandat? sh-ul este mult peste. ce ai - sevraj de primavara?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 9 ore, Ruginel a spus: Cruisym 125 are 180 kg oricand as alege un scuter de 125 la maxim 130 kg chiar si mai mic dimensional. Corect nu merita sa cari asa mult metal dupa tine la 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Mie, personal, nu imi place sub nicio forma pozitia pe cele cu roti mari. Prefer pozitia cu picioarele cat de cat intinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 11 ore, ENEOS a spus: Are același nr de roți și aici se oprește comparația! Eu am găsit în specificații decât 8... Da în cartea tehnica este trecut 6 KW Producatorul spune ca dezvolta 10 hp Acum 11 ore, ianachim a spus: Corect nu merita sa cari asa mult metal dupa tine la 125 Jar manâncă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate