Mihai Daniliuc Postat ieri la 11:34 Share Postat ieri la 11:34 Între Medley 125 și 155 diferă capacitatea cilindrică dar caroseria, ergonomia și “dotările” sunt aceleași. De-asta am împărtășit experiența cu al meu. Referitor la rucsac, ca motociclist, DETEST să car rucsacul în spate. În Medley încape sub şa sau în topcase, dacă jos e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat ieri la 11:53 Share Postat ieri la 11:53 Acum 17 minute, Mihai Daniliuc a spus: Între Medley 125 și 155 diferă capacitatea cilindrică dar caroseria, ergonomia și “dotările” sunt aceleași. Depinde daca initiatorul are permis de asa ceva ..... daca are doar B-ul, informatiile sint inutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 12:12 Share Postat ieri la 12:12 (editat) 41 minutes ago, Mihai Daniliuc said: Între Medley 125 și 155 diferă capacitatea cilindrică dar caroseria, ergonomia și “dotările” sunt aceleași. La fel e și la SH 125 cu SH150. Și eu am un SH150i acum, dar nu încerc să-l conving să ia unul ca al meu. Pentru că problema cu Honda, Yamaha, Piaggio este că sunt mult mai scumpe decât Kymco sau Sym. Eu, la fel ca și alți câțiva de aici, dacă aș avea EUR3000 buget aș prefera un taiwanez nou în locul unui second hand dintre cele trei numite anterior. Iar după cum sună primul post din topic, pare că vrea unul nou. Am avut SYM-uri și singurul lucru care mă deranja la ele era faptul că trebuia să le fac mentenanța la un număr mai redus de kilometri. Altfel, nu am sesizat vreo diferență din punct de vedere calitativ între SYM și Honda. 41 minutes ago, Mihai Daniliuc said: Referitor la rucsac, ca motociclist, DETEST să car rucsacul în spate. În Medley încape sub şa sau în topcase, dacă jos e altceva. Eu DETEST gențile laterale și topcase-urile la motociclete și iubesc să umblu cu rucsac. Nu suntem toți la fel, iar asta e bine. Editat ieri la 12:15 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat ieri la 12:37 Share Postat ieri la 12:37 (editat) 47 minutes ago, Contabil said: Depinde daca initiatorul are permis de asa ceva ..... daca are doar B-ul, informatiile sint inutile. Nu cred ca m-am făcut înțeles. Nu sugeram sa își ia 155, având B. Spuneam ca se poate bucura de aceleași caracteristici și la 125cm. @Kagemusha Categoric Doar ca scuterul il folosesc in oraș, fără geci grele, ghete și altele, asumat. Automat, nici rucsacul nu vreau sa îl car in spate, in special vara, în București. Până una alta, inițiatorul topicului ne-a lăsat să discutăm între noi, informațiile de la el se lasă așteptate. Mentenanța la 5000km mă enervează și la CF-ul pe care îl am. Dar na, prețul ăla trebuie justificat cumva. Recuperează pe consumabile. Editat ieri la 12:41 de Mihai Daniliuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 13:26 Share Postat ieri la 13:26 Daca CF zice 5000 eu i-as face la 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate