Sari la conținut

4. Qatar Airways Grand Prix of Qatar

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Prezic ca in aceasta cursa va castiga Marc Marquez. Si sprintul si cursa, ca de obicei, cu ceasul de la gara. Gata, trebuie sa recupereze pt greseala din USA, plus ca trebuie sa arate din nou cine e zeul suprem pe circuit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 151
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cum pare Marquez ca se simte pe mobra si cu factory support ma indoiesc ca exista vreun circuit in calendar asa favorit al lui Pecco care sa faca diferenta. Diferenta de talent si skill intre ei este vizibilia cu ochiu liber.. 

Link spre comentariu

Imi place ca e realist..  cate fracturi a avut? A cazut in masina de spalat for fuck-sake!!!?? 

Misto, "almost 5 months without riding" si el a cazut in luna 2 (feb 2025) si suntem in luna 4 (apr) :crack: 

edit: (ma auto-corectez, nu a zis "almost 5 months without riding" )

"almost 5 months without Motogp"...   la ce conteaza, ce in teste in Malaysia s-a dat cu motocicleta de enduro, nu era la MOTOGP TESTE? :D

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Imi place ca e realist..  cate fracturi a avut? A cazut in masina de spalat for fuck-sake!!!?? 

Misto, "almost 5 months without riding" si el a cazut in luna 2 (feb 2025) si suntem in luna 4 (apr) :crack: 

cred ca socoteste de la sf campionatului, ca la tranta din februarie a cazut cand abia intrase pe circuit. apoi s-a farmat mai rau la motocross.

Link spre comentariu

Chiar acum, Cavaleru a spus:

cred ca socoteste de la sf campionatului, ca la tranta din februarie a cazut cand abia intrase pe circuit. apoi s-a farmat mai rau la motocross.

Da, am revazut si editat. 

Link spre comentariu

Acum 17 ore, B.B. a spus:

In cursa ii dau aia analgezice pt cai, nu-l mai doare nimic, stai linistit. 

sunt si aici oarece restrictii, nu mai e ca si prin anii '90, 2000, cand li se injectau doze de cal din dracu stie ce analgezice si steroizi

ca altfel pica la testul antidoping

Link spre comentariu

Acum 19 ore, frigider a spus:

jm zice ca are si dureri plm, deci e naspa, am fost prea optimist.

Ti-am zis dar mi-ai zis ca gandesc aiurea :P

Nu te poti recupera pac pac.

Am vazut si eu conferinta de presa - omul a zis in felul urmator "nu sunt la 100% deloc,targetul meu este sa ma integrez in echipa si sper sa termin cursele,e o realizare pt mine daca voi reusi sa termin...sper ca in 2-3 luni sa ma pot bate cu cei 3 de langa mine".

Deci mai e mult pana departe.Din pacate pt el (si pt noi indirect,pt ca ne priveaza de niscaiva spectacol).

Acum 19 ore, frigider a spus:

cursa trecuta Peco era deja pe slickuri si totusi a fugit si el. de ce?

Exact.

Mi-a ramas si mie in cap acest lucru pe care l-a spus Pecco la conferinta.

Pai tu ma maestre ma de ce ai fugit daca erai pe slick'uri,ce ai schimbat?Ai fugit si tu ca au fugit toti,din spirit de turma?I don't get it.

Ce problema avea el cu motoreta de a fugit sa o ia pe cea de la boxe????

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

sunt si aici oarece restrictii, nu mai e ca si prin anii '90, 2000, cand li se injectau doze de cal din dracu stie ce analgezice si steroizi

ca altfel pica la testul antidoping

Exact.Nu cred ca ii pot da opiacee,doar antiinflamatoare gen ibuprofen samd.

Acum 16 ore, B.B. a spus:

Te referi overall sau doar acum?

A cazut rau de tot la Portimao in anul de debut....2021? a avut atunci 8 fracturi parca cele mai multe pe care le-a avut vreun pilot intr-o cazatura...a fost nasol rau atunci a zis ca a fost gata-gata sa se retraga,l-a marcat si psihic cazatura.

Acum parca 2 oase si-a rupt,ceva pe la deget si...schaphoid'ul nu?

pe care dupa aia l-a mai rezolvat odata pe Andorra acasa ca sa fie treaba buna :D

Link spre comentariu

Acum 20 ore, frigider a spus:

Incorect. Vizioneaza inca o data ce a declarat

1 oră în urmă, Method a spus:

Pai tu ma maestre ma de ce ai fugit daca erai pe slick'uri,ce ai schimbat?Ai fugit si tu ca au fugit toti,din spirit de turma?I don't get it.

Asculta inca o data ce a declarat si incearca sa o fii atent la detalii.

El spune ca ar fi fost avantajat in comparatie cu MM&AM pentru ca iesise pe slickuri in turul de formare.

Pe topicul precedent sunt niste extrase din regulament. Citeste-le, pune peste ele informatia data de Pecco si atunci va avea mai mult sens

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

A cazut rau de tot la Portimao in anul de debut....2021? a avut atunci 8 fracturi parca cele mai multe pe care le-a avut vreun pilot intr-o cazatura...a fost nasol rau atunci a zis ca a fost gata-gata sa se retraga,l-a marcat si psihic cazatura.

pe care dupa aia l-a mai rezolvat odata pe Andorra acasa ca sa fie treaba buna :D

Nu, era vorba de cate a zis in video si toate se refera la acum, cand de fapt au fost doua cazaturi nasoale, cea din test cu motoGP bike si apoi la antrenament cu ceva super-moto.

Tu pe ce lume traiesti? 

----------

Am revizionat interviul:

"I come from ten, ten  fractures.. "

Acum 20 ore, frigider a spus:

El fugea pentru ca i-a venit brusc sa se cace.

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 43 minute, ilarionciobanu a spus:

El spune ca ar fi fost avantajat in comparatie cu MM&AM pentru ca iesise pe slickuri in turul de formare.

Pe topicul precedent sunt niste extrase din regulament. Citeste-le, pune peste ele informatia data de Pecco si atunci va avea mai mult sens

a ok.

Link spre comentariu

Acum 48 minute, ilarionciobanu a spus:

Scuza-ne profesore ca nu am aprofundat regulamentul si declaratia in engleza foarte stalcita a lui Pecco inainte sa indraznim sa intrebam aici asa ceva.Mea culpa.

Apropo,te mai striga baietii si Prost? :D  De la Alain - Profesorul ,"sa nu care cumva sa crezi ca am vrut pentru ca sa iti fac un afront".Iertare :bounce:

Acum 43 minute, B.B. a spus:

Nu, era vorba de cate a zis in video si toate se refera la acum, cand de fapt au fost doua cazaturi nasoale, cea din test cu motoGP bike si apoi la antrenament cu ceva super-moto.

Tu pe ce lume traiesti? 

----------

Am revizionat interviul:

"I come from ten, ten  fractures.. "

Eh,eh...

Acum 43 minute, B.B. a spus:

El fugea pentru ca i-a venit brusc sa se cace.

:lol:

Nu maaa,ca sa citez un clasic in viata : "incorect.Vizioneaza inca o data ce a declarat si incearca sa o fii atent la detalii" 

Treaba e in urmatorul fel : Marquez a fugit primul (pentru ca i-a venit brusc sa se cace), Pecco fugea dupa el sa il stearga sa nu care cumva sa iasa ditai campionul murdar de maro pe combinezon:bounce:

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 3 minute, B.B. a spus:

Pecco favorit in Catar.. MM ii da 6 zecimi in prima sesiune. (acum m-am uitat pe results, nu am apucat sa o vad)

Peco se aprinde greu. Tine-te bine.

MM a avut tur si mai rapid, anulat pe steag galben :)

a batut record de cursa facut de Pedro acosta anu trecut, ce vremuri apuse pt pedro..

baietii de la Digi bat rau campii f des dar azi au zis una buna:
MMse bate de fapt cu Rossi.

Nimic mai adevarat.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Method a spus:

Ti-am zis dar mi-ai zis ca gandesc aiurea :P

Nu te poti recupera pac pac.

Am vazut si eu conferinta de presa - omul a zis in felul urmator "nu sunt la 100% deloc,targetul meu este sa ma integrez in echipa si sper sa termin cursele,e o realizare pt mine daca voi reusi sa termin...sper ca in 2-3 luni sa ma pot bate cu cei 3 de langa mine".

Deci mai e mult pana departe.Din pacate pt el (si pt noi indirect,pt ca ne priveaza de niscaiva spectacol).

Exact.

Exact.Nu cred ca ii pot da opiacee,doar antiinflamatoare gen ibuprofen samd.

macar s-a lamurit cazatura. A calcat linia alba drept fiind. 

La 10.04.2025 la 16:46, B.B. a spus:

Prezic ca in aceasta cursa va castiga Marc Marquez. Si sprintul si cursa, ca de obicei, cu ceasul de la gara. Gata, trebuie sa recupereze pt greseala din USA, plus ca trebuie sa arate din nou cine e zeul suprem pe circuit.

☺️. riscant pariu😂😂😂😂

Acum 1 oră, frigider a spus:

Peco se aprinde greu. Tine-te bine.

MM a avut tur si mai rapid, anulat pe steag galben :)

a batut record de cursa facut de Pedro acosta anu trecut, ce vremuri apuse pt pedro..

baietii de la Digi bat rau campii f des dar azi au zis una buna:
MMse bate de fapt cu Rossi.

Nimic mai adevarat.

MM se bate cu el. Cand pierde batalia cade😂😂😂😂😂

Link spre comentariu

La 10.04.2025 la 16:09, frigider a spus:

jm zice ca are si dureri plm, deci e naspa, am fost prea optimist.

Chiar voiam sa iti spun ca nu este deloc fit. Sunt inca probleme cu mana, dar nah... trebuia sa revina, pentru ca nu are deloc km cu bicla asta. Practic, acum o descopera... fiecare km rulat este un castig. 

Acum 8 ore, Method a spus:

Se pare face parte din categoria pilotilor care se rup usor. Ceva in genul lui Pedrosa. Diferenta este ca Pedrosa a adunat 25 de fracturi in toata cariera, in timp ce JM a adunat 7-8 doar intr-o singura cazatura.. :D

Link spre comentariu

ce final de Practice, Morbi termina primul iar Zarco prinde la cateva secunde de steag inca un tur si intra in Q2 cu ultimul lloc dandu-i lui Rins un ghiont si trimitandu-l pe acesta in Q1

A mers bine Peco cu Satana in locul urmator pe tablela de rezultate.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Se pare face parte din categoria pilotilor care se rup usor.

Se știa asta despre JM. Poate a cântărit și la decizia de a nu semna cu el, ci cu satana.

Miller nu dezamăgește.
Morbi iar merge super bine.
AM pare ca a pălit puțin aici.
La fel și mm,Peco pare ca se mișcă.
Poate avem și noi o cursa?

Sau parca vad ca mm sta după Peco n-1 ture.

De obicei a încercat mai devreme de ultimu tur dar ar fi o schimbare fata de ce a fost pana acum.

Io cred ca mm știe ca neapărat tre sa l bata pe Peco aici unde ii place.

OK și dacă cade iar mm nu vor fi multe puncte avans pt Peco.

Merita riscul.

Și vb aia: uneori mm risca mult când nu trebuie, de ce nu ar risca si acum când chiar merita riscat? :)

Link spre comentariu

Acum 15 minute, Cavaleru a spus:

la cursa 4 e de riscat? 

nu cred, poate ca nu forteaza Satana dar dc sa risti asa devreme in campionat?

Sa îl faci la psihic pe rivalul nr 1?

Peco are boost de moral ca a câștigat cursa trecuta. :)

Pt satana ar trebui sa fie inacceptabil asa ceva.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, frigider a spus:

Sa îl faci la psihic pe rivalul nr 1?

Peco are boost de moral ca a câștigat cursa trecuta. :)

Pt satana ar trebui sa fie inacceptabil asa ceva.

Satana nu e Rossi sa ii lucreze la psihic :P

el e cu placa rosie si gaz gaz gaz, prundis, prundis :D

Link spre comentariu