damager Postat Duminică la 18:30 Share Postat Duminică la 18:30 Acum 23 minute, xt600 a spus: Sa vedem ce se intampla cu JM... daca s-a rupt din nou, este incheiat sezonul asta pentru el... pacat... sezoanele la aprilia, ca ma indoiesc ca o sa mai dezvolte cineva mobra ca sa fie competitivi la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 18:31 Share Postat Duminică la 18:31 Acum 3 minute, damager a spus: record de audienta cu 50k de spectatori in 3 zile Record negativ? Suna f puțin 50k. Acum 32 minute, Cavaleru a spus: bai nene chiar am sperat sa ia victoria Vin, ar fi fost singuru pilot cu 4 victorii cu producatori diferiti. Îl vad ca pe un inapt ca e inconstant rău de tot. Nu merita. Sper ori mm ori Peco sa i ia asta a 4 a victorie cu alt producător. Mai da l în plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Duminică la 18:38 Share Postat Duminică la 18:38 Acum 4 minute, frigider a spus: Record negativ? Suna f puțin 50k. Îl vad ca pe un inapt ca e inconstant rău de tot. Nu merita. Sper ori mm ori Peco sa i ia asta a 4 a victorie cu alt producător. Mai da l în plm. Negativ normal. eu sper sa se bata la podium cursa de cursa. . poate a descoperit ceva la ktm. Uidandu-ma la celelalte ktm-uri, clar a descoperit ceva. A tinut un ritm bu n pana la final, si dc nu avea pb alea ci fata cred ca se chinuia MM un pic sa-l depaseasca, era f rapid pe virajele de viteza. Pierdea acolo unde ducati e imbatabil, pe virajele de treapta 1-2 unde nu le egaleaza nimeni. Pe virajele lungi, unde tre sa stai mult inclinat, era f rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Duminică la 18:43 Share Postat Duminică la 18:43 Martin e bine, așa zice lumea pe social media. Adică nu a avut extra probleme în urma căzăturii. 4 minutes ago, frigider said: Record negativ? Suna f puțin 50k. Vorbim despre Qatar, 99% din asistență a fost formată din expați. Motociclismul nu este un sport chiar popular la arabi in general și în Golf în special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 18:56 Share Postat Duminică la 18:56 Acum 16 minute, damager a spus: eu sper sa se bata la podium cursa de cursa. . poate a descoperit ceva la ktm. Uidandu-ma la celelalte ktm-uri, clar a descoperit ceva. A tinut un ritm bu n pana la final, si dc nu avea pb alea ci fata cred ca se chinuia MM un pic sa-l depaseasca, era f rapid pe virajele de viteza. Pierdea acolo unde ducati e imbatabil, pe virajele de treapta 1-2 unde nu le egaleaza nimeni. Pe virajele lungi, unde tre sa stai mult inclinat, era f rapid. Poate ii place mult circuitul. Rins a câștigat pe cota cu Honda. Prea au fost nicăieri celelalte ktm uri, împart și ei datele. Io merg pe mana pilotului care 2-3 din 22 de curse merge bine. Acum 14 minute, Kagemusha a spus: Martin e bine, așa zice lumea pe social media. Adică nu a avut extra probleme în urma căzăturii. Slava zeilor motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 18:58 Share Postat Duminică la 18:58 Nici cursa nu am văzut-o bag pwlaaa!!! S-a suprapus cu ceva de făcut la muncă. Eu cand am zis la serviciu "da, e OK la ora 20 duminică seara" trăiam cu impresia că o sa fie cursa la ora 22 ... :-S Era fratele cel prost sa-l dărâme pe fratele cel mare??? Am apucat pe Prima sa vad final de rezumat.. Maverick la bataie cu MM, uat the fuck I just witnessed!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 19:01 Share Postat Duminică la 19:01 Acum 5 minute, damager a spus: sezoanele la aprilia, ca ma indoiesc ca o sa mai dezvolte cineva mobra ca sa fie competitivi la anul. Corect, sezoanele. Cat despre Q + M1, lipsa de putere cronica, nu mai este de actualitate, la Yamaha. Cu puterea sunt in grafic. Au poate prea multa... Ramane lipsa de grip de unde celelalte probleme (acceleratia, mai ales iesirea din viraj), dar pe circuitul asta superaderent diferentele dintre constructori, la capitolul asta, s-au mai atenuat. Dovada ca Honda si KtM, care sufera de probleme similare, au ajuns pe podium sau in preajma podiumului. Raman la parerea ca pe langa limitele motocicletei (pe care le au si Honda, Aprilia, KTM), este si o problema de pilot. Pur si simplu nu se descurca in pluton. Are un stil de pilotaj, bazat pe multa viteza pe viraj, iar daca este prins in pluton, este mancat. Ok, motocicleta nu este rupta din soare, dar ar trebui sa schimbe ceva in materie de pilotaj si la maniera cum isi gandeste cursele. Si trebuie sa isi asume si riscuri, sa-si puna la punct defensiva (in pluton trebuie) si sa lupte pentru fieccare pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Duminică la 19:03 Share Postat Duminică la 19:03 2 minutes ago, xt600 said: despre Q + M1, lipsa de putere cronica, nu mai este de actualitate, la Yamaha. Cu puterea sunt in grafic. Au poate prea multa... Ramane lipsa de grip de unde celelalte probleme (acceleratia, mai ales iesirea din viraj) Exact. Asta a zis și el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 19:06 Share Postat Duminică la 19:06 Chiar acum, Kagemusha a spus: Exact. Asta a zis și el. Stiu. Si au mai spus-o si alti oficiali Yamaha. De asta spun ca trebuie sa schimbe si Q ceva, in stil si atitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 19:13 Share Postat Duminică la 19:13 a avut noroc peco cu AM care l-a scos pe Digi, au zburat 2 insi fara sa fie nevoit la risc in depasiri etc. dar na, tre sa mai ai si bulan uneori. totusi vin i-a stricat seara, putea sa termine pe 2 , vin nu avea ce sa caute acolo. dar e ok, nu se mai intampla chestia asta cu vin 6-7 curse de acum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:36 Autor Share Postat Duminică la 19:36 Acum 1 oră, xt600 a spus: Sa vedem ce se intampla cu JM... daca s-a rupt din nou, este incheiat sezonul asta pentru el... pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:37 Share Postat Duminică la 19:37 Acum 45 minute, damager a spus: Uidandu-ma la celelalte ktm-uri, clar a descoperit ceva E Maravilla,asa e el. O cursa racheta apoi tot sezonul anonim. Acum 24 minute, xt600 a spus: Cat despre Q + M1, lipsa de putere cronica, nu mai este de actualitate, la Yamaha. Ma frend,te-ai uitat la cursa?sau te-ai uitat prin ea?ai văzut cum pe linia dreaptă i.au dat aia 20m vorba colegului - aia ce era?Quartararo e prost nu știe sa tina mana în gaz?a uitat a schimbat în jos,ce tot bombăni acolo?frana prost lua mana din gaz cu 20m inaintea lor de aia nu?mhmmm. Da,am văzut ce putere are yamaha pe linia aia dreaptă de o leșinau toți,eu nu înțeleg cum a reușit sa ii imbarlige sa nu îl depășească toate ktm urile pe final,noroc ca e bun pe frane...si ca Binder greseste si Acosta termina gumele repede ca altfel... E mesmerizing pt mine cum un om se poate uita la o motoreta depășită total și sa zică ca e pilotul de vină...ba mai apoi sa dea vina pe pilot pt "dezvoltarea defectuoasa a motocicletei" Nu mai deschid cu tine subiectul Yamaha pt ca se pare ca tu și dacă ii cade lu ala scărița zici ca a fost el de vină ca trebuia sa se lase mai ușor pe ea.Dar în fine,fiecare e liber sa creadă ce vrea,ramble on. Quartararo e prost și nu știe sa exploateze bijuteria aia,Doamne ajuta sa plece de la ei sa aducă pe unul meseriaș care sa ne arate ce poate acea motoretă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:38 Autor Share Postat Duminică la 19:38 1 oră în urmă, damager a spus: record de audienta cu 50k de spectatori in 3 zile . cu banii luati din Qatar, Dorna achita toate deplasarile din sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:41 Share Postat Duminică la 19:41 Acum 1 minut, Cavaleru a spus: Bine ca e ok. Aia se rezolvă. A căzut urat și intradevar pe piept.Nu cred ca a mirosit airbag ul cazatura aia asa de repede sa se declanseze înainte de impact. Și a căzut și pe vibrator. Exact aia vroiam sa spun inaint3 sa pui tu dar acum e oficial - ca mie nu mi se pare ca a pățit nimic la mâna cu probleme pt ca stătea în 4 labe sprijinindu-se în mâna respectivă - dacă ar fi recidiviat fractura nu ar mai fi stat el asa în mâna aia. Păcat ca a căzut și ca nu a reușit sa termine cursa chiar și pe locul coișpe ca să facă niște km pe motoreta aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:42 Autor Share Postat Duminică la 19:42 Acum 4 minute, Method a spus: Quartararo e prost și nu știe sa exploateze bijuteria aia,Doamne ajuta sa plece de la ei sa aducă pe unul meseriaș care sa ne arate ce poate acea motoretă. Stie Miller sa o scoata la arat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:42 Share Postat Duminică la 19:42 Maravilla penalizare 16s. Bagnaia locul 2. Morbidelli locul 3 (bine ca nu a venit la premiere ca nu îl suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:43 Autor Share Postat Duminică la 19:43 Acum 1 minut, Method a spus: Bine ca e ok. Aia se rezolvă. A căzut urat și intradevar pe piept.Nu cred ca a mirosit airbag ul cazatura aia asa de repede sa se declanseze înainte de impact. Și a căzut și pe vibrator. Exact aia vroiam sa spun inaint3 sa pui tu dar acum e oficial - ca mie nu mi se pare ca a pățit nimic la mâna cu probleme pt ca stătea în 4 labe sprijinindu-se în mâna respectivă - dacă ar fi recidiviat fractura nu ar mai fi stat el asa în mâna aia. Păcat ca a căzut și ca nu a reușit sa termine cursa chiar și pe locul coișpe ca să facă niște km pe motoreta aia.... se tinea de mana, a picat si pe dreapta si pe vibratoru ala care parca e d-aia cu onduleuri in relief.. putea sa se faca (cuvant urat) acolo si adio sezon.. e hamesit de curse baiatu dar demonstreaza inca odata ca nema creier.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:43 Share Postat Duminică la 19:43 Chiar acum, Cavaleru a spus: Stie Miller sa o scoata la arat Chiar mi-ar plăcea sa rămână cu Miller pilot principal Yamaha. Sa vedem valoarea și a pilotului și a echipei. Ar fi superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:44 Autor Share Postat Duminică la 19:44 Acum 1 minut, Method a spus: Maravilla penalizare 16s. Bagnaia locul 2. Morbidelli locul 3 (bine ca nu a venit la premiere ca nu îl suport ce muire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:51 Share Postat Duminică la 19:51 Acum 1 minut, Cavaleru a spus: demonstreaza inca odata ca nema creier.. Din păcate cam asa e,nu e foarte cerebral băiatul... Ok,o circumstanță at3nuanta ar fi faptul ca poate și limitarea fizica de la mana a contribuit la accident dar totuși....tocmai de aia trebuia sa fie mai cu cap. Am mai zis și cred ca o sa mai zic anul asta - bine ca a împușcat anul trecut titlul ca de atacat altul...când se deșteaptă. Acum cu Marquez in the picture,nu mai poți lupta pt titlu făcând prostii din astea pt ca Marcelino iată,impune o ștacheta f ridicata. Overall un weekend în care Bagnaia a greșit dar a reușit sa se scoată.Un weekend și un circuit în care teoretic el era în avantaj dar de fapt Marquez a fost cel în avantaj SI AICI. Pecco doar a reușit (cu foarte mult noroc) sa limiteze pierderile datorate greșelii lui dar și lipsei de performanță față de Marquez. Efectiv îmi e frică de ce urmează...2014 reloaded. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 19:51 Share Postat Duminică la 19:51 Acum 7 minute, Cavaleru a spus: se tinea de mana, a picat si pe dreapta si pe vibratoru ala care parca e d-aia cu onduleuri in relief.. putea sa se faca (cuvant urat) acolo si adio sezon.. e hamesit de curse baiatu dar demonstreaza inca odata ca nema creier.. Aici tre sa fiu de acord. Adică a zis ca vrea sa termine. Era afara din puncte parca? Sau puncte puține,chiar nu merita risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 20:02 Autor Share Postat Duminică la 20:02 Acum 9 minute, frigider a spus: Aici tre sa fiu de acord. Adică a zis ca vrea sa termine. Era afara din puncte parca? Sau puncte puține,chiar nu merita risc. in starea lui fizica, tot ce tre sa faca e sa adune ture in sha. sa nu forteze inca si sa nu cada ca prostu.. Acum 11 minute, Method a spus: Efectiv îmi e frică de ce urmează...2014 reloaded. Cal zis si mama omidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 20:08 Share Postat Duminică la 20:08 Acum 23 minute, Cavaleru a spus: ce muire... A mai scos Peco 4 pcte. Weekend salvat cum necum. Pare ca presiunea era ingredientul secret al lui Vin :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 20:16 Share Postat Duminică la 20:16 Acum 2 minute, frigider a spus: A mai scos Peco 4 pcte. Weekend salvat cum necum. Pare ca presiunea era ingredientul secret al lui Vin :))) Pai da dar aici Pecco normal era superior,ori el în cursă...n-a prea fost. Eh,speranța moare ultima,sa zicem ca și-a terminat guma spate forțând sa ajungă din spate pe podium și de aia. Oricum ce-i al lui e al lui - a zis ca va depăși și va ajunge în față- a ajuns. Nu cred ca de aia a mers Vinales asa de bine,ci mai degrabă stilul lui propriu - atunci când i se aliniază lui stelele,Vinales e atât de rapid încât e imbatabil.Vezi cota în anii trecuți samd. Păcat însă că acesta e doar un fluke și ca nu poate sa facă treaba asta constant...eu dintotdeauna am spus ca e un pilot extrem de rapid.Insa degeaba e rapid de 2 ori pe an dacă nu e constant și consistent în a strânge puncte... Marquez spune ca coliziunea din virajul 1 se datorează mai mult lui decât lui AM pt ca el a greșit puțin frânarea și după aia a inchis virajul,de aia l-a depasit și Morbidelli. Oricum e de remarcat și performanta lui AM care cu un LLP și 2 incidente tot a reușit sa termine pe 7. Tot un meltean rămâne însă pt acea întrare fix în Diggia nu inteleg cum credea el ca poate reveni pe frane acolo. Bagnaia zice ca și-a terminat guma spate venind din spate și bătându-se cu Morbidelli.Greseala a fost sâmbătă azi doar a recuperat ce se putea recupera.Overall totuși Bagnaia a avut o duminică foarte foarte bună pt ca vorba lui- orice se putea întâmpla când pleci de pe 11.L-a dat exemplu pe Digia.Can't argue that. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 20:37 Share Postat Duminică la 20:37 Acum 41 minute, Method a spus: Da,am văzut ce putere are yamaha pe linia aia dreaptă de o leșinau toți,eu nu înțeleg cum a reușit sa ii imbarlige sa nu îl depășească toate ktm urile pe final,noroc ca e bun pe frane...si ca Binder greseste si Acosta termina gumele repede ca altfel... Colegu', stiu ca te uti de niste ani buni la competitia asta, dar se paree ca tu inca nu ai inteles ca o iesire slaba din viraj (din motivele ultracunoscute, la Yamaha) compromite si linia dreapta. Nu este chestiune numai de putere, colegu', este si cum pui puterea aia jos, iar Yamaha nu o pune. Bineinteles ca in conditiile astea o fac toti pe linia dreapta. Dar, daca te uiti la competitia asta ( si nu te uiti prin ea, ca sa te citez), stii ca un circuit nu este format doar dintr-o linie dreapta (ca nu ar mai fi circuit... ), are viraje, tata, iar Losail are viraje multe de viteza medie si mare si mai are si aderenta, adica intruneste conditii care sa ii placa si primadonei. Dovada ca, dupa mult timp, a facut si el prima linie a grilei de start. Oke.. te depasesc KtM-urile (btw, sunt, se pare, cele mai puternice din competitie in acest moment, dar nu prea le foloseste) pe linia dreapta, dar cum a raspuns Q pe zonele virajate? Pai nu a raspus... singura depasire facuta in cursa asta, a fost facuta la Acosta, dupa ce pustiul si-a epuizat gumele. Dar poti fi fericit, in urma penalizarii lui Vinales, a urcat pe 7. A facut o cursa magnifica, intr-adevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate