damager Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 1 oră, Method a spus: - crede ca o schimbare a balance'ului cu mai mult front weght ar rezolva problema - asta se poate face si din aero i guess,pt ca daca schimbi balance'ul s-ar putea ca motoreta sa nu mai aiba aceeiasi accel etc :)... si ei nu s-or fi gandit la asta oare? Mutarea greutatii pe fata o sa influenteze negativ franarea pe drept unde ducati este cea mai buna. La fel si tractiunea la iesirea din viraj unde la fel e cam cea mai buna. orice modificare a geometriei e un compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Exact asta spun si eu - daca schimbi balance'ul s-ar putea sa deranjeze alte "zone" - iei de pe spate si pui pe fata nu mai ai aceeiasi accel,aceeiasi frana vorba ta etc etc. Nu stiu la ce s-au gandit si la ce nu - una e sa faci teste pe circuitul gol alta e treaba in pluton,iata. De aia zic ca poate un df sporit ar ajuta pt ca nu umbli la balance,nu iei de pe spate.Dar si acolo e cu dus si intorc,pt ca df creste in functie de viteza samd samd. Cert e ca Bagnaia are probleme cu fata,si asta pt orice pilot (in afara de MM care se pare ca poate merge oricum),e un mare dezavantaj. Ce e cel mai naspa pt Bagnaia,e ca MM e super-fast chiar si asa.Adica,daca amandoi riderii aveau issues,da,dar cand MM merge avion... Va fi interesant ce iese din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 19 ore, frigider a spus: a zis ca ii place acolo, acum nush circuitul cum o fi. Cu siguranta, ii place. Este circuitul de casa, dar layout-ul circuitului nu este favorabil motocicletei Yamaha M1. Cel putin nu acestei M1. Acum 6 ore, Method a spus: Bagnaia mi se pare foarte inteligent (mai ales cand se confrunta cu greutati) si trage niste concluzii ff logice despre problemele lui/GP24.5 care se pare ca sufera de problema Yamaha cand ruleaza in pluton - pierde grip'ul pe fata : - Marquez a cazut si el la Jerez cand era in spatele lui Pecco,si nici Marquez "nu intelege de ce a cazut",dar Pecco zice ca Marquez e atat de bun in a merge in orice situatii dificile,incat poate merge si asa,el (Pecco) nu; - isi evalueaza cursa lui de anul trecut cand a stat 10 tururi in spatele lui Martin fara nici o problema,acum nu a putut face acelasi lucru cu Q,dar vede ca AM pe GP24 nu are probleme de a rula in pluton - sasiul de pe GP24 si GP24.5 e identic,motor diferit,aero diferita,dar Pecco spune ca fata "feels softer",insa expune faptul ca GP24.5 e mai puternic,are acceleratia mai buna,franeaza mai bine pe drept,deci o revenire la GP24 e exclusa - crede ca o schimbare a balance'ului cu mai mult front weght ar rezolva problema - asta se poate face si din aero i guess,pt ca daca schimbi balance'ul s-ar putea ca motoreta sa nu mai aiba aceeiasi accel etc Concluzie: AM campeon! Acum 3 ore, Method a spus: Ce e cel mai naspa pt Bagnaia,e ca MM e super-fast chiar si asa.Adica,daca amandoi riderii aveau issues,da,dar cand MM merge avion... Da, merge avion, dar a si cazut de doua ori... In timp ce frate-su, pe GP 24, este metronom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate