Sari la conținut

6. FRANCE Michelin Grand Prix of France

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

MM new track record, asa scurt.

Altă surpriză este Fermin Aldeguer care pe final de zi a mers mai bine decat fratele urât.

Alta surpriză, neplăcută de data asta, este Fabio DiGianantonio.. pe 18 cu best bike on the grid. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 50 minute, B.B. a spus:

Alta surpriză, neplăcută de data asta, este Fabio DiGianantonio.. pe 18 cu best bike on the grid. 

Cam toată cariera lui a fost în felul asta...

Quartararo lovește din nou

Sa vedem dacă se materializează și mâine aceste performante

Link spre comentariu

Până acum "suprizili" a fost Quartararo care a mers impresionant, dar și Vinales cu kktm-ul lui. Faza la Vinales , e să nu se întoarcă la vechea lui meteahnă, mergea bombă în calificări și cacao in cursă.

Oricum e plăcut să vezi ceva mișcare și la alți constructori.

Link spre comentariu

Smbgpl... 1.29... incredibil.... 

Yamaha excelenta aici.. dar, din cate inteleg, circuitul are o aderenta foarte buna. Important este ca incepe sa dea rezultate, cel putin pe unele circuite. 

Link spre comentariu

Băiatul gay "care nu știe sa exploateze la maximum Yamaha" a facut istorie aici.

Și se vede ca e performanta Yamaha nu a lui pt ca și ceilalți piloti Yamaha sunt....unde?

De unde a scos ba nene ba 1.29 3 wtf

This will mess with Marquez's head :bounce:

Ahahha se vede pe fața lui Marcelino :D

Link spre comentariu

Acum 1 oră, exilatu' a spus:

Oricum e plăcut să vezi ceva mișcare și la alți constructori.

nu si pt Peco.

ai fi zis ca se bate pt 1 sau 2 in campionat.

Acum 6 minute, damager a spus:

Netalentatul asta de Q.

stai sa vezi cand ii da V4.

Acum 1 minut, Method a spus:

This will mess with Marquez's head :bounce:

nu chiar, MM era pe rosu da a cazut Morbi in fata lui si a luat mana din gaz.

nu a fost pole pe bune complet.

parca si cursa trecuta s-a-ntamplat ceva de a pierdut MM sansa la replica.

Link spre comentariu

Acum 4 minute, xt600 a spus:

Slaba tare, Yamaha. Clar, japo nu baga bani si lucreza dupa ureche. Q ma surprinde placut.  Dar cursa este altceva... 

in cursa a estimat ca ar putea sa fie in primii 5... din cauza ca degradeaza guma spate prea repede din ce zicea el. 

Link spre comentariu

Acum 3 minute, frigider a spus:

nu si pt Peco.

ai fi zis ca se bate pt 1 sau 2 in campionat.

stai sa vezi cand ii da V4.

Ehe. E cale lunga pana sa-l scoata si apoi si mai lunga pana o sa-l faca si competitiv.

in continuare cred ca dupa MM, Q ramane cel mai talentat pilot. Lucru de altfel confirmat si de MM in declaratiile de la Jerez. 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, exilatu' a spus:

Se pare că cel puțin momentan, strălucirea lui banania incepe să pălească ...

e interviu cum peco zice ca moto asta noua a incercat el sa o faca ca pe aia veche dar nu prea se poate si va trebui sa mearga asa cu ea. in 3.

Chiar acum, damager a spus:

Ehe. E cale lunga pana sa-l scoata si apoi si mai lunga pana o sa-l faca si competitiv.

da, nimic nu e sigur.

dar uite ca si Aldeguer incepe sa miste. plm.

AM merge bine weekend de weekend.

Nu e ca anu trecut - bataie in 2.

Link spre comentariu

Nu cred ca a zis cineva vreodata ca ar fi Q netalentat. Cat timp a mers pe pian a fost bun si chiar foarte bune. Cand pianul s-a transformat in flasneta doar a supravietuit. Acum are pian din nou. Sa-l vedem. Sunt curios dpdv psihic cum sta, cum l-a transformat aceasta perioada in care nu a avut motocicleta competitiva. 

Link spre comentariu

Acum 30 minute, apriliacluj a spus:

Acosta se stinge incet incet, plm, anu trecut a mers muuuult mai bine....

Acosta se stinge odata cu motocicleta... Oricat o dau la intors austriecii, criza prin care trece KTM se rasfrange si asupra performantelor din competitii. Nu ca le-as fi dat prea multe sanse la titlu, chiar si in conditii normale, dar regresul de anul acesta este evident. Pentru binele lui,  Acosta trebuie sa plece urgent de la KTM. Altfel, s-a nascut talent si va muri speranta.  

Link spre comentariu

Acum 2 ore, damager a spus:

in cursa a estimat ca ar putea sa fie in primii 5... din cauza ca degradeaza guma spate prea repede din ce zicea el. 

Aa clar.

În cursa nu are ritm,nici nu ma aștept.

E MM peste el,e AM peste el probabil și Pecco.

Dar e bun exemplul de ceea ce e capabil băiatul.

Acum 2 ore, damager a spus:

in continuare cred ca dupa MM, Q ramane cel mai talentat pilot. Lucru de altfel confirmat si de MM in declaratiile de la Jerez. 

:agree:

Acum 2 ore, tourist1 a spus:

Nu cred ca a zis cineva vreodata ca ar fi Q netalentat. Cat timp a mers pe pian a fost bun si chiar foarte bune. Cand pianul s-a transformat in flasneta doar a supravietuit. Acum are pian din nou. Sa-l vedem. Sunt curios dpdv psihic cum sta, cum l-a transformat aceasta perioada in care nu a avut motocicleta competitiva. 

Eh,eh...eu dădeam mai sus citat din cineva anume care ne explica mai demult faptul ca omul nu știe cu ghidonul și ca de fapt toate performantele lui se datoreaza motoretei.

Care motoreta a fost este și va fi nemaipomenit de extraordinar de bună însă el totuși nu știe sa o exploateze totuși la adevărată ei valoare ....lucru care se vede masiv nu?din performantele celorlalți ce merg pe respectiva motoreta si nu ies din Q1 :moron:

Sa nu ne imbatam cu apa rece,nu are deloc un pian nou are un motor cu câțiva căluți în plus și a prins 19 grade în aer și 25 la asfalt și un circuit cu viraje f tehnice și o linie dreapta "rupta".

Altfel ar fi fost bătut de minim 3 Ducati's.

Probabil o sa vedem asta și în cursa de la LeMans și pe viitor pe circuite cu linii drepte normale si mari ce lasă Ducati sa se etaleze.

Și cand va da de 35-50 de grade la asfalt,salut Yamaha.

Performanta în sine rămâne,sa scoți acel timp cu acea motoreta mi se pare incredibil (și MM a zis ceva in genul în interviu de după quali)...mie mi se parea o performanta extraordinara și primul timp 1.29.8 parca? ....de unde a mai găsit jumătate de secunda nu înțeleg...ma tot asteptam sa dea lap cancelled ca a scurtcircuitat vreun viraj :D

Sprintul e șansă lui pt ca va fi temp ok la asfalt și degradare mai mica.Sa vedem.Daca reușește sa plece primul cu flashneta și mai ales sa se mențină în față are o șansă.Daca ajunge ij spatele vreunui Ducati,salut.

Link spre comentariu

Dur.Aldeguer mi se pare ca a întrat cam la rupere la interior.

Vorba comentatorilor : duelul pierzătorilor - Diggia pe Gp 24.5 vs Rins pe Yamaha improved.

Editat de Method
Link spre comentariu

A căzut Acosta in ultimul vviraj?Mda.

Deși speram sa nu se întâmple,a fost previzibil deznodământul.

Și mâine din păcate va fi și mai rău.Ducati reigns supreme.

Link spre comentariu