Kagemusha Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Cred că mai toți aveți dreptate. În teste, Martin trebuia să aibă răbdare și să vadă ce poate cotețul, apoi avea tot timpul să-i dea cât vrea. Dar el a vrut probabil să arate din prima cine e noul șerif și a furat-o. La fel în Qatar, chiar dacă Aprilia "l-a obligat" sau i-a forțat mâna, trebuia să stea la cutie și să facă kilometri, kilometrii ăia pe care i-a ratat în teste. Mă tem că și la altă echipă va proceda la fel, o să încerce să forțeze ca să arate cât e de bun și, cu oasele lui de sticlă, nu-i trebuie prea mult ca să pună capăt carierei. De caracter nu mai comentez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Lasand telenovela la o parte, am citit si sunt de acord cu toti de pana acum, probabil asa s-a intamplat ruptura.. Eu cred ca toate echipele mor de ciuda cand omul lor de baza sta pe tusa si mai ia si salariu generos.. dar de ochii media spun public "vaaai, dar poate sa se intoarca in 2027 ca noi nu ne suparam, nu are nimic.. trebuie copilul sa se asigure ca s-au sudat toate oasele, ca i-a crescut parul la loc pe oo si pe operatii, etc, vai dar cum!!" Lasand la o parte pe JM si Aprilia (da, se duce la Honda, case closed, Mir se duce la Aprilia) uitati o statistica interesanta gasita pe FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: Lasand la o parte pe JM si Aprilia (da, se duce la Honda, case closed, Mir se duce la Aprilia) uitati o statistica interesanta gasita pe FB pff sa mai fi pus inca 50 de pcte acolo cum era? le arata cum se face. fara suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: pff sa mai fi pus inca 50 de pcte acolo cum era? le arata cum se face. fara suparare. Da, asta comenta cineva pe FB, ca daca erau si alea 50.. pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă au aparut niste zvonuri aiurea, si toata lumea sare sa urle ce jegos e JM, ca jegosi sunt cei de la Aprilia. Dar v-ati gandit ca e doar un zvon nefondat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 13 minute, damager a spus: au aparut niste zvonuri aiurea, si toata lumea sare sa urle ce jegos e JM, ca jegosi sunt cei de la Aprilia. Dar v-ati gandit ca e doar un zvon nefondat? Poate. Totusi, daca el era salon nu ar fi intrat nimeni intr-o hora in baza unui zvon nefondat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 53 minute, damager a spus: au aparut niste zvonuri aiurea, si toata lumea sare sa urle ce jegos e JM, ca jegosi sunt cei de la Aprilia. Dar v-ati gandit ca e doar un zvon nefondat? Aia de la The Race spun ca ii știu pe ziariștii de la motorsport.com (nu?) Și știu și faptul ca sunt super apropiați de managerul lui JM - cică aia nu o sa își dezvăluie niciodată sursa dar cam toată lumea din paddock știe de unde au ei informațiile astea și asta le face cu atât mai demne de crezare.Din păcate. Când da managerul asa niște informații...o da de obicei cu acordul cel puțin tacit al pilotului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: pff sa mai fi pus inca 50 de pcte acolo cum era? le arata cum se face. fara suparare. Mi-ai luat vorba din gura! Acum 2 ore, B.B. a spus: Da, asta comenta cineva pe FB, ca daca erau si alea 50.. pfff In alte ere, cu punctajul asta se faceau campioni.... Satana le-a strans din 6 curse + sprinturi... Pffff... Curat satana... Acum 2 ore, damager a spus: au aparut niste zvonuri aiurea, si toata lumea sare sa urle ce jegos e JM, ca jegosi sunt cei de la Aprilia. Dar v-ati gandit ca e doar un zvon nefondat? Nu sunt zvonuri, e pe bune. Si vor fi efecte si pe piata transferurilor... : https://www.gpone.com/en/2025/05/14/motogp/ezpeleta-enraged-by-martin-aprilia-clash-domino-effect-on-rider-market.html https://www.gpone.com/en/2025/05/15/motogp/martin-and-the-difficult-farewell-with-aprilia-he-who-breaks-pays-and-the-pieces https://www.speedweek.com/motogp/news/235931/Jorge-Martin-MotoGP-Albtraum-fuer-Aprilia-wird-wahr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, xt600 a spus: Mi-ai luat vorba din gura! In alte ere, cu punctajul asta se faceau campioni.... Satana le-a strans din 6 curse + sprinturi... Pffff... Curat satana... Nu sunt zvonuri, e pe bune. Si vor fi efecte si pe piata transferurilor... : https://www.gpone.com/en/2025/05/14/motogp/ezpeleta-enraged-by-martin-aprilia-clash-domino-effect-on-rider-market.html https://www.gpone.com/en/2025/05/15/motogp/martin-and-the-difficult-farewell-with-aprilia-he-who-breaks-pays-and-the-pieces https://www.speedweek.com/motogp/news/235931/Jorge-Martin-MotoGP-Albtraum-fuer-Aprilia-wird-wahr.html toti au preluat informatia de la aceeasi sursa, maangerulul lui JM si al altora cand incep sa se discute contractele. eu tind sa cred ca e un fel de manipulare a pietei L.E. Am gasit si eu o declaratie cum ca aprilia nu ii ofera o motoreta sa se bata la titlu. Vreau sa verific ca e si reala declaratia. Poate il vrea ducati langa MM in locul lui Bag Da, cum banuiam declaratia a fost rastalmacita : el a declarat ca nu se asteapta anul acesta sa se bata la titlu. El de fapt a declarat ca nu se asteapta sa se bata la titlu anul asta. Editat 2 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate