Method Postat ieri la 16:44 Share Postat ieri la 16:44 Acum 41 minute, B.B. a spus: Oare Fabio Quartalgbt merge cu chiloți sub combinezon? Merge la peleul gol vorba ta,cine știe poate se ivește vreo ocazie și sa fie pregătit Am fost rău îmi cer scuze.Dar nu pot sa nu ma mir în mod continuu cum de un gay, care nu e genul ala cu mustață si imbracat in piele sau rugged asa ca in Brokeback Mountain,ci un gay zoomer destul de efeminat si plapand,poate fi atât de puternic și mental și psihic pt a "performa" in acest sport pe care l-as cataloga drept dur. Mesmerizing.Dar...e bun,no argue.The mf's fast Acum 47 minute, B.B. a spus: Incepe sa se miroasă cartonul ăla pe lângă Banania. Mai,da și nu. Se plânge ca nu simte fața. Nu știu frate,sa ia Gp24 sa dea o tura cu el sa vedem dacă e măcar la nivelul lui AM, desi ar trebui sa fie mult mai sus atat datorita celor 2 campionate cât și a echipei factory din spate. Acum 15 minute, xt600 a spus: asta nu mai pare reviriment, este!! reviriment. Și eu ma bucur ca uite,era sa ia Q al 2lea pole consecutiv,și aici intradevar este o performanta mult mai ...concreta, pt ca după cum bine subliniezi atunci când sunt 3 piloti în față e clar ca motoreta merge (în timp ce la Jerez și LeMans nu era deloc situația asta) DAR Eu zic sa nu ne bucurăm pana nu vedem un gp disputat în condiții de temperatura normala și pe un circuit "neutru". Dacă ar fi sa facem o analiza obiectiva - Jerez și LeMans,sunt circuite unde Q a ridicat motoreta mult peste ceea ce putea ea (ce ai observat aici și anume performantele celorlalți piloti Yamaha observa-le la toate cele 3 circuite,nu doar când sunt propice teoriei tale!) plus ca de fiecare data temperaturile au fost la 25 de grade. Aici la silverstone la fel - 26 grade.Iar aici e un circuit propice Yamaha - flow,viteza mare pe viraje samd.Dar dacă vin 35 de grade în aer și 45-50 la sol,eu cred ca Q/yamaha se vor tăia masiv și vor reveni problemele cu gripul spate. Ca o concluzie,as zice sa nu ne imbatam cu apa la 25 de grade ...si sa asteptam circuite neutre nu propice Yamaha și temperaturi normale de vara,nu de british summer ...si daca si atunci Yamaha vine în fata chiar și doar cu Q,îți voi da dreptate. Pana atunci...nu am încredere în acest reviriment găsit brusc la Jerez,mi se pare circumstanțial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 17:42 Share Postat ieri la 17:42 Acum 13 minute, Method a spus: Am fost rău îmi cer scuze.Dar nu pot sa nu ma mir în mod continuu cum de un gay, care nu e genul ala cu mustață si imbracat in piele sau rugged asa ca in Brokeback Mountain,ci un gay zoomer destul de efeminat si plapand,poate fi atât de puternic și mental și psihic pt a "performa" in acest sport pe care l-as cataloga drept dur. Nu știu frate,sa ia Gp24 sa dea o tura cu el sa vedem dacă e măcar la nivelul lui AM, desi ar trebui sa fie mult mai sus atat datorita celor 2 campionate cât și a echipei factory din spate. Ei, sa nu exageram. Nu contest ca este un sport care necesita skill-uri deosebite, un mental pe masura si comporta riscuri, dar sa fim seriosi, il practica si femeile. Sunt femei care merg in competitiile moto de Rally Raid si alea sunt cu adevarat dure. MotoGP este totusi o competitie care se desfasoara intr-un mediu controlat, cu reguli mult mai stricte decat in altele, in care orice contact este investigat si sanctionat. As fi fost foarte surprins daca domnisoara ar fi concurat in competitii de rugby, box, karate kyokushin, judo, mma, etc.. astea sunt sporturi cu adevarat dure. AM este intr-o forma de zile mari. Se bate in fata, astazi a doborat recordul circuitului, mai in gluma, mai in serios, principalul chalenger la titlu, este fratele AM. Pentru mine nu este o mare surpriza ca Pecco nu este suficient de rapid. Mai ales cu demonul pe pista. Niciodata nu a fost cel mai rapid, nici macar dintre pilotii Ducati -titlurile si le datoreaaza unei sustineri exemplare din partea echipei... uneori chiar peste limitele fairplay-ului- surpriza mare este fratiorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 17:52 Share Postat ieri la 17:52 Acum 9 minute, xt600 a spus: surpriza mare este fratiorul. Doar Gigeii au lansat zvonul ca și el e în vorbe sa ajungă la uzină? Pe pile, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 17:59 Share Postat ieri la 17:59 Acum 3 minute, frigider a spus: Doar Gigeii au lansat zvonul ca și el e în vorbe sa ajungă la uzină? Nu stiu nimic in sensul asta. La cum merge anul asta, nu ar fi exclus. Ar da bine si din pdvd al marketing-ului, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 18:21 Share Postat ieri la 18:21 Când îmi mirosea a carton Pecco nu urcase in top10 si părea ca nici nu o va face.. dar cumva in ultimele tururi si-a scos armura de oțel. Da, fratele incepe sa mă sperie.. Si faza e ca il trage si pe Aldeguer dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 20:03 Share Postat ieri la 20:03 Acum 1 oră, B.B. a spus: fratele incepe sa mă sperie.. Are un avânt dubios. Zici ca nu se gândește la campionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Trei ore diferenta intre orele de start pentru Sprint si Cursa mare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Q20 avea cotoarba aia limitata ca sa se incadreze la A2 sau ce s-a intamplat in ultimii ani? Exista pe undeva vreo explicatie in legatura cu ce s-a intamplat cu dezvoltarea lor in ultima perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Chiar acum, tourist1 a spus: Q20 avea cotoarba aia limitata ca sa se incadreze la A2 sau ce s-a intamplat in ultimii ani? Exista pe undeva vreo explicatie in legatura cu ce s-a intamplat cu dezvoltarea lor in ultima perioada? au bagat bani, asta e clar pana acum nu stiu da asta e circuit mai de flow asa si singur pe circuit yama aia are cox in viraje etc. asa marunt cum sunt: as face test anti doping la Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Are 3 pole-uri la rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă daca in sprint scapa in fata Q va castiga. si el chiar forteaza mult din prima. MM nu va risca f mult - se gandeste la campionat. pare ca misca si peco, poate avem duel ceva. Acum 1 minut, tourist1 a spus: Are 3 pole-uri la rand. nu se dau puncte pt pole se dau ceasuri parca? si un bembeu. sper sa o joace inteligent MM - scopul nr 1 e sa fie in fata lui Peco. oricum 6 victorii de sprint nu mai leaga nimeni prea curand. nu merita riscul pt 7 la rand. *desi cu 51 pcte avans fata de Peco isi permite sa riste ca un campion adevarat deci sprintu raman la 18? sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 21 minute, frigider a spus: deci sprintu raman la 18? sigur? Conform programului, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 44 minute, tourist1 a spus: Exista pe undeva vreo explicatie in legatura cu ce s-a intamplat cu dezvoltarea lor in ultima perioada? Uită-te la temperatura la asfalt...25-26 grade Când o sa vezi 45+ bye bye yamaha Acum 43 minute, tourist1 a spus: Are 3 pole-uri la rand. Tot respectul am pt el chiar dacă e gay. Speed is speed. Păcat ca ritmul de cursa nu e acolo,iar dacă cade în pluton salut guma față creste presiunea și e la revedere. Acum 44 minute, frigider a spus: MM nu va risca f mult Sper sa se excite dacă e Pecco in față. Sa vedem nițel stres pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Sper ca AM sa termine forma asta buna. Deja e obraznic cum ii cearta pe altii care "il incurca" in practice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) Acum 24 minute, ioio_viola a spus: Sper ca AM sa termine forma asta buna. Deja e obraznic cum ii cearta pe altii care "il incurca" in practice :)) e tenis pe digi 3. pe prima sport 2 vad ca e live. Editat 7 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Mda Cupa Ducati Yamaha pe linia dreapta useless în fata lor Chiar și Honda lui Zarco la fel. Aprilia însă are ceva forța,singura care putea tine pasul pe accelerare.Pacat ca Bez s a trezit târziu. Pecco a terminat roata spate destul de devreme...slăbuța prestația. Maine...probabil Marquez pe 1 și 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Cupa Marquez - Ducati continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, ioio_viola a spus: Sper ca AM sa termine forma asta buna. Deja e obraznic cum ii cearta pe altii care "il incurca" in practice ^^^nu ti-a iesit Acum 4 minute, MirceaB a spus: Cupa Marquez - Ducati continua. prea buni baietii, ce sa le faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: prea buni baietii, ce sa le faci? Eh...sunt buni dar și materialul face mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Zarco iar a dat cox Acum 6 minute, Method a spus: Eh...sunt buni dar și materialul face mult ne arata peco. MM e pe 25 AM e pe 24 Peco pe 25, unde e diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Măi da Qualbalgbt ăsta rapidu mai stie oare si să dea sau doar să ia . O nenorocită de depășire nu a incercat toată cursa. Mai era să-l depășeasca un kktm si aveam tot meniul. Speram să-l țină erectia macar juma de cursă si sa incurce lumea puțin acolo in față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 34 minute, frigider a spus: prea buni baietii, ce sa le faci? Cum spuneam, AM, principalul contender la titlu. Comentatorii britanici ce spun? Ia titlul, o echipa de client Ducati, pentru al doilea an consecutiv, in detrimentul celei de uzina???? Excelenta cursa pentru Digia, Bezzecchi si Zarco. Depasirile lui Zarco la Miller si mai ales la Bagnaia mi-au adus aminte de ce nu il place Rossi pe frantuz.... Merge excelent batranul, pe Honda aia. Bagnaia in cadere libera. Nu numai ca il bat fratii Marquez, dar uite ca il bate Digia, pe acelasi material de concurs... nu este prea promitator pentru viitorul lui la Ducati. Maturile par foarte ingrijorate. Quartalabo, daca MotoGP ar fi competitie de contratimp, ar fi campion. Din pacate, pentru el si din fericire pentru noi, nu este. Trebuie sa mai lucreze. Editat 4 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 33 minute, danypop a spus: Măi da Qualbalgbt ăsta rapidu mai stie oare si să dea sau doar să ia . O nenorocită de depășire nu a incercat toată cursa. Mai era să-l depășeasca un kktm si aveam tot meniul. Speram să-l țină erectia macar juma de cursă si sa incurce lumea puțin acolo in față nu fi rau. e celebra problema L4: singur pe circuit = cox. depasiri pla. viteza pe viraje OK dar daca e ducati in fata = pla. poate cu v4-ul sa se rezolve ceva. nu e ca si cum a uitat sa mearga. parea ca l ocheste pe dl. Carton pe final... Acum 22 minute, xt600 a spus: Ia titlul, o echipa de client Ducati, pentru al doilea an consecutiv, in detrimentul celei de uzina???? te rog, vb de MM acum Acum 22 minute, xt600 a spus: Quartalabo, daca MotoGP ar fi competitie de contratimp, ar fi campion. Din pacate, pentru el si din fericire pentru noi, nu este. Trebuie sa mai lucreze. yama curenta vrea viteza pe viraj. daca ai o moto in fata pe viraj pla viteza pe viraj. asteptam v4? Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Nu am văzut sprint dar se pare ca fratelui strâmb deja i s-a urcat la cap. Pecco.. cartoneala maximă.. Quartalaba.. nici eu nu pricep cum poti scoate un tur bomba in quali si apoi in cursa nu esti in stare de nimic. Fking strange.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 7 minute, B.B. a spus: Quartalaba.. nici eu nu pricep cum poti scoate un tur bomba in quali si apoi in cursa nu esti in stare de nimic. Fking strange.. aoleu: yama vrea viteza pe viraj, daca ai moto in fata pe trasa = pla viteza pe viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate