Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Mda...primii 3 pe 3. Speram la un pole Bagnaia...sau de ce nu,Qartararo dar nici o șansă. Oricum Qartararo rezultat bun sa sperăm că face ceva și în cursă. Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 Toți se tem de temperatura f mare la asfalt de după amiaza (la ora calificărilor era 44,se preconizează ca în timpul sprinturi și cursei vor fi pe la 55).Sa vedem. Hai...Bagnaia? (Ce am ajuns sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 16 minute, Method a spus: Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa. dar nu se stie niciodata. AM ar fi favorit, în teorie. Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Eh sper sa nu fie chiar asa de rău... MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă. Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25?? Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa. dar nu se stie niciodata. AM ar fi favorit, în teorie. Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Mnea, va fi acolo sus la bataie Pepco, poate cu nu foarte mari sanse la victorie in sprint dar in cursa mare il vad la bataie pentru victorie cu MM. Cred ca e cel mai hotarat pilot de pe grila sa castige cursa, va risca cel mai mult, cred eu. Acum 9 minute, Method a spus: Eh sper sa nu fie chiar asa de rău... MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă. Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25?? Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?! Cu siguranță ca AM a facut click cu aceasta versiune de gp24, a batut recordul de pole a lui Martin de anul trecut cu aceeași mobra, aceleași condiții. Bine, si yamaha a batut recordu, da, pianu ala de nu a evoluat mai deloc de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Am mai vazut un mic episod din cupa Marquez-Ducati... incepe sa devina banal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Rezumatul cursei: Marquez se incurca in dispozitivul de coborare, rateaza startul si castiga cursa. Maine cu un start perfect, nu vom mai avea ce rezuma. Editat 2 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate