Sari la conținut

9. ITALY Brembo Grand Prix of Italy

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Mda...primii 3 pe 3.

Speram la un pole Bagnaia...sau de ce nu,Qartararo dar nici o șansă.

Oricum Qartararo rezultat bun sa sperăm că face ceva și în cursă.

Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 :ok:

Toți se tem de temperatura f mare la asfalt de după amiaza (la ora calificărilor era 44,se preconizează ca în timpul sprinturi și cursei vor fi pe la 55).Sa vedem.

Hai...Bagnaia? (Ce am ajuns sa zic :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 minute, Method a spus:

Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 :ok:

pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa.

dar nu se stie niciodata.

AM ar fi favorit, în teorie.

Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :))

Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

Eh sper sa nu fie chiar asa de rău...

MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă.

Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd

Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25??

Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?!

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa.

dar nu se stie niciodata.

AM ar fi favorit, în teorie.

Mnea, va fi acolo sus la bataie Pepco, poate cu nu foarte mari sanse la victorie in sprint dar in cursa mare il vad la bataie pentru victorie cu MM. Cred ca e cel mai hotarat pilot de pe grila sa castige cursa, va risca cel mai mult, cred eu. 

Acum 9 minute, Method a spus:

Eh sper sa nu fie chiar asa de rău...

MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă.

Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd

Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25??

Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?!

Cu siguranță ca AM a facut click cu aceasta versiune de gp24, a batut recordul de pole a lui Martin de anul trecut cu aceeași mobra, aceleași condiții. 

Bine, si yamaha a batut recordu, da, pianu ala de nu a evoluat mai deloc de anul trecut :bounce:

Link spre comentariu

Rezumatul cursei: Marquez se incurca in dispozitivul de coborare, rateaza startul si castiga cursa. Maine cu un start perfect, nu vom mai avea ce rezuma.😭

Editat de xt600
Link spre comentariu