Method Postat ieri la 09:38 Share Postat ieri la 09:38 Mda...primii 3 pe 3. Speram la un pole Bagnaia...sau de ce nu,Qartararo dar nici o șansă. Oricum Qartararo rezultat bun sa sperăm că face ceva și în cursă. Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 Toți se tem de temperatura f mare la asfalt de după amiaza (la ora calificărilor era 44,se preconizează ca în timpul sprinturi și cursei vor fi pe la 55).Sa vedem. Hai...Bagnaia? (Ce am ajuns sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 09:55 Share Postat ieri la 09:55 Acum 16 minute, Method a spus: Poate aici dă Dumnezeu si vedem și o luptă între Bagnaia și demon pt locul 1 pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa. dar nu se stie niciodata. AM ar fi favorit, în teorie. Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 11:31 Share Postat ieri la 11:31 1 oră în urmă, frigider a spus: Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Eh sper sa nu fie chiar asa de rău... MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă. Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25?? Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 11:39 Share Postat ieri la 11:39 Acum 1 oră, frigider a spus: pe ritm de cursa gigeii spuneau ca MM/AM ar avea 3 zecimi fata de Peco, pare ca nu are nicio sansa. dar nu se stie niciodata. AM ar fi favorit, în teorie. Recomand anti fanilor familiei cu M sa nu se uite la etapa asta :)) Mnea, va fi acolo sus la bataie Pepco, poate cu nu foarte mari sanse la victorie in sprint dar in cursa mare il vad la bataie pentru victorie cu MM. Cred ca e cel mai hotarat pilot de pe grila sa castige cursa, va risca cel mai mult, cred eu. Acum 9 minute, Method a spus: Eh sper sa nu fie chiar asa de rău... MM zicea după quali ca el în mod normal e al 3lea aici,cică Pecco și AM ar fi peste el ca ritm de cursă. Bă toate ca toate da eu un lucru nu înțeleg nici sa ma bați: de când a devenit ritmul lui AM asa un etalon??wtf ba unde era asta anul trecut?nu mai zic acum 2 ani 3 ani șamd Nowhere.Ce arma magică e GP24 ala de îl face sa fie performant pe absolut orice circuit și dacă e asa de fantastica de ce shit se mai chinuie Pecco și MM cu Gp25?? Auzi "AM e peste mine ca și ritm de cursă aici"....da afirma asta ca pe un fapt logic normal,ziceai ca vorbește despre Casey Stoner care l-a mai bătut aici de 2-3 ori și e previzibil sa îl mai bata și de data asta...wtf?! Cu siguranță ca AM a facut click cu aceasta versiune de gp24, a batut recordul de pole a lui Martin de anul trecut cu aceeași mobra, aceleași condiții. Bine, si yamaha a batut recordu, da, pianu ala de nu a evoluat mai deloc de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 13:32 Share Postat ieri la 13:32 Am mai vazut un mic episod din cupa Marquez-Ducati... incepe sa devina banal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 13:44 Share Postat ieri la 13:44 (editat) Rezumatul cursei: Marquez se incurca in dispozitivul de coborare, rateaza startul si castiga cursa. Maine cu un start perfect, nu vom mai avea ce rezuma. Editat ieri la 13:46 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 16:39 Share Postat ieri la 16:39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 17:53 Share Postat ieri la 17:53 Acum 6 ore, danypop a spus: va risca cel mai mult, cred eu. trebuie sa riste. doar ca el e cam fortat si nu prea-si permite o greseala. MM in schimb poate sa riste si sa o si puna jos - tot e lider, tot cu multe puncte. 1 oră în urmă, danypop a spus: chiar, nu prea a aparut la tv dl doctor. o fi avut consultatie ceva. Acum 4 ore, xt600 a spus: Rezumatul cursei: Marquez se incurca in dispozitivul de coborare, rateaza startul si castiga cursa. Maine cu un start perfect, nu vom mai avea ce rezuma. sau un cuvnt poate: tripla. Peco pana nu-l bate pe circuit pe MM nu se poate gandi la acest campionat. Acum 4 ore, MirceaB a spus: Am mai vazut un mic episod din cupa Marquez-Ducati... incepe sa devina banal. sa nu uitam ca acum are rezervor mic, deci maine Peco va merge mai bine. dat de mai bine? nu stie nimeni. poate si Vin merge maine mai bine. nu poti sa inventezi asa ceva. Pedro la venire in GP eclipsat de divortul MM-Honda soldat cu MM la gresini acum vine Vin, un individ neinteles si ghici ce, merge mai bine ca Pedro PS. 98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 18:47 Share Postat ieri la 18:47 Acum 4 ore, xt600 a spus: Rezumatul cursei: Marquez se incurca in dispozitivul de coborare, rateaza startul si castiga cursa. Maine cu un start perfect, nu vom mai avea ce rezuma. True True din păcate... Acum 1 oră, danypop a spus: E pe canapea se uită la ei. Pe "happilică" Acum 6 ore, danypop a spus: Bine, si yamaha a batut recordu, da, pianu ala de nu a evoluat mai deloc de anul trecut Toți au coborât timpii nu prea e asta un etalon. Pe sistemul asta înseamnă că KTM cu timpul lui Vinales a progresat masiv nu? Mda a progresat Yamaha mult...același probleme cu tracțiunea spate după 5-6 tururi - era sitting duck săracul....și mâine în cursă pe distanță dublă problema se va agrava și mai mult. Ce m-a surprins (plăcut) - aprilia ieșea raketa din ultimul viraj și a reușit sa depășească din gaz un Gp24 pe Mugello Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 19:52 Share Postat ieri la 19:52 Ducati - 0,3sec, ktm- 0,3sec, yamaha - 0,9 sec, Honda - 0,5 sec, Aprilia +0,2sec, Cam asa sta situatia comparației 2024 vs 2025 Se vede clar ca yamaka n-a progresat mai deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 20:05 Share Postat ieri la 20:05 Nu vreau sa încep iarăși o întreagă discuție ca sunt satul,tot ce spun e ca dl/dna Qartararo are dreptate când zice "am înregistrat oarecare progrese pe 1 lap pace însă problemele de fond (cu grip-ul pe spate și straight line speed) au rămas din păcate aceleași". Rezultatele lui din sprint sunt din păcate în același trend.Sa speram însă că poate a fost umărul de vină și nu motoreta și ca mâine va înregistra rezultate mai bune.Fingers crossed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 20:16 Share Postat ieri la 20:16 1 oră în urmă, Method a spus: Mda a progresat Yamaha mult...același probleme cu tracțiunea spate după 5-6 tururi - era sitting duck săracul....și mâine în cursă pe distanță dublă problema se va agrava și mai mult. Q nu fizic OK cu umarul, iti dai seama ca nu il ajuta deloc chestia asta. Acum 24 minute, danypop a spus: Ducati - 0,3sec, ktm- 0,3sec, yamaha - 0,9 sec, Honda - 0,5 sec, Aprilia +0,2sec, Cam asa sta situatia comparației 2024 vs 2025 Se vede clar ca yamaka n-a progresat mai deloc. io iar il vedeam in pole pe Q. daca nu era cu umarull - cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 20:19 Share Postat ieri la 20:19 Da, pacat ca are acea problema cu umarul. Cu siguranță ca pe final de cursa s-a resimțit, deci nici mâine nu-l vad capabil sa facă mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 20:44 Share Postat ieri la 20:44 asa se crede, va fi mai rau maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Chiar as fi curios daca are cineva la indemana audientele din media (traditionala si restul din online). Maine cred ca o sa ratez cursa si nu incerc sa-mi fac progrmul in asa fel incat sa o vad. Spectacol spre zero. Nu asta inseamna cursele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 8 ore, danypop a spus: Da, pacat ca are acea problema cu umarul. Cu siguranță ca pe final de cursa s-a resimțit, deci nici mâine nu-l vad capabil sa facă mai bine. As uzual,pilotul te contrazice : "Feeling a bit sore, of course, but basically the biggest issue we had is chatter, a lot of chatter. Actually, we don’t really know why. Grip, performance, we knew there was going to be a drop, but I didn’t expect that much. Hopefully we can improve tomorrow because if it starts from this lap then we cannot basically finish the race so it’s going to be quite difficult.” Nu da vina pe umar,unde era vizibil mai lent (pe ieșiri și linie dr) nici nu ar avea logica sa dea vina pe umăr. Nu ca vreau eu sa fiu Gică-contra dar hai totuși sa auzim și ce zic piloții și mai ales ce zic rezultatele nu sa tot visăm asa dând ignore la ce se întâmplă și mai apoi sa o și declamam ca și certitudine. Btw am văzut faza cum i-au pus comisarii umarul la loc e genială- acolo în praf "ce,ai probleme? Și pac i-a tras ala cu cascheta cu cruce roșie una în umar în timp ce el era pe jos încă- nu știu dacă ala era chiar atât de priceput sau doar a facut-o asa pe graba cert e ca l-a reușit.Radeau comenatorii englezi... Acum 7 ore, tourist1 a spus: Spectacol spre zero. Nu asta inseamna cursele. Eh,au mai fost perioade de dominare al unui pilot sau constructor....problema e ca acum s-au întâlnit cel mai bun constructor (intr-o disciplina în care progresele tehnice nu sunt galopante ca în F1 etc,inginerii sunt mult mai slow și banii mult mai putini,Ducati nu va fi detronat în 2-3 ani ca acolo) cu (de departe) cel mai bun mai rapid mai complet și mai experimentat pilot....care asta nush prin ce magie l-a adus cumva și pe frati-su,un ilustru necunoscut in motogp pana acum 1.5 ani la 80% din nivelul lui. The perfect storm... Am ajuns la vorbele lui Chel?Am ajuns. Eu ma "speriasem" pt un scurt moment ca se bat în 3 zic "pfoaa stai sa vezi scandal acum"....dar ei efectiv s-au pus pe poziție și aia a fost tot "spectacolul". Astăzi,cu temperaturi de +55 grade la asfalt si cu fratii Marquez in pole...defilează Ducati. O singură (mică) speranță am - ploaia.Ai văzut ieri ca era super mega inorat când au terminat?Poate vine azi. Demonul e super bun și în condiții mixte și pe ploaie dar totuși ploaia sigur ii va amest3ca strategiile. So...fingers crossed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 20 minute, Method a spus: As uzual,pilotul te contrazice : "Feeling a bit sore, of course, but basically the biggest issue we had is chatter, a lot of chatter. Actually, we don’t really know why. Grip, performance, we knew there was going to be a drop, but I didn’t expect that much. Hopefully we can improve tomorrow because if it starts from this lap then we cannot basically finish the race so it’s going to be quite difficult.” Nu da vina pe umar,unde era vizibil mai lent (pe ieșiri și linie dr) nici nu ar avea logica sa dea vina pe umăr. Nu ca vreau eu sa fiu Gică-contra dar hai totuși sa auzim și ce zic piloții și mai ales ce zic rezultatele nu sa tot visăm asa dând ignore la ce se întâmplă și mai apoi sa o și declamam ca și certitudine. Evident ca nu vazusem declaratia lui Q înainte să-mi scriu parerea, era o foarte probabila cauza "obosirea" avand in vedere ca se lua in calcul chiar neparticiparea lui pentru restul weekendului din cauza acelei accidentari. Ma bucur ca nu a avut probleme cu umarul si ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 8 ore, tourist1 a spus: Chiar as fi curios daca are cineva la indemana audientele din media (traditionala si restul din online). Maine cred ca o sa ratez cursa si nu incerc sa-mi fac progrmul in asa fel incat sa o vad. Spectacol spre zero. Nu asta inseamna cursele. A făcut 100 pole uri in gp. Io ma consolez cu evoluția ciudata a lui Peco plus cea a lui Am. La interviu Îl huiduiau italienii și el cică "am făcut o mica greșeală la start dar am recuperat ok și sper ca fanii italieni au apreciat spectacolul" :)))) Chiar am fost atent, a fost f calm mm după ce a terminat, nu prea a gesticulat, fără steaguri etc. I o fi zis și echipa sa fie mai calm :))) Vorba lu mm, te uiți la cine se bate pt loc 2. Cum ziceam, campionii în lipsa lui mm ar fi trebuit sa primească cupa cu loc 2. Nu e vina neapărat a lu mm ca nu e spectacol, Peco nu și face treaba. Dacă și o făcea vedeam niște dueluri mai mult de primele 2 ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: La interviu Îl huiduiau gândacii gălbejiți Fixed. Nu-i băga pe toti italienii in găleata cu gândaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: Fixed. Nu-i băga pe toti italienii in găleata cu gândaci Oameni și oameni. Or fi și italieni cu #93 pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Inca o cursa spectaculoasa la cei mici...Doar aici la Moto3 mai este spectacol cursa de cursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Uite ca a fost spectacol si la moto2... Moreira a fost sarea si piperul cursei, cu dubla depasire de la inceputul cursei, si duelul cu Canet de pe sfarsit... Editat 9 ore în urmă de exilatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Da, asa este, insa la cei mici se vede mai bine mana pilotului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Hai ca fix cand eram pe cale sa zic ca e super cursa... a iesit marchezismul din el. Oare a luat un pic din gaz sau nu i-a dat blana, motiv pentru care FB63 l-a atins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Peco a mancat spanac????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate