Sari la conținut

10. NETHERLANDS Motul Grand Prix of the Netherlands

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Stai ca vine Morbido si il ajuta cu bowling-ul....

Peco ar trebui sa stea usurel si sa il lase sa joace popice ...

Oricum se duce dupa Quarta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 116
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 32 minute, tourist1 a spus:

Hai ca avem cursa...

Acosta mai are de dat jos inca 3 si castiga cursa.

Mi a părut initial ca AM s a încăpățânat sa facă contact ca răzbunare ca Pedro îl atinsese la depășire.

Chiar cred ca AM a cautat contact și s a ales cu mana rupta.

Nu înțeleg totuși cum a căzut, de ce a căzut - nu a părut  da atingă frâna și nici ghidonul.

Acum 30 minute, Speedy.K a spus:

Alex nu stie bataie, desi a mai luat. Daca nu pleaca cu fra-su in fata si da de golanii din spate nu stie.

Pla și cu tine frate.

Cade la contact și brusc nu știe.

Acum 3 minute, Speedy.K a spus:

Numai eu am vazut dua roti ale lui Marquez pe albastru in penultimul viraj de pe ultimul tur? Era cu avertizare pt depasirea limitelor.

Și eu am văzut.

Warning se da la 1, apoi la 3 iei long lap.

Nu?

O fi fost de at a 2 a aia?

Link spre comentariu

Just now, frigider said:

Nu înțeleg totuși cum a căzut, de ce a căzut - nu a părut  da atingă frâna și nici ghidonul.

Fix in contact a facut overspinning si a pierdut aderenta, cumulat cu aplecarea pe viraj....

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Lup69 a spus:

Fix in contact a facut overspinning si a pierdut aderenta, cumulat cu aplecarea pe viraj....

Mie mi a părut ca de pe drept a căzut pur și simplu, s a dus fata aiurea.

Acum 5 minute, Lup69 a spus:

Pe albastru nu este problema, pe verde era naspa...

Hmmm erau și zone verzi?

Nu era aia cu călcat pe verde în ultimul tur nush ce penalizare?

Link spre comentariu

Acum 5 minute, frigider a spus:

Mi a părut initial ca AM s a încăpățânat sa facă contact ca răzbunare ca Pedro îl atinsese la depășire.

Pla și cu tine frate.

Cade la contact și brusc nu știe.

Și eu am văzut.

Warning se da la 1, apoi la 3 iei long lap.

Nu?

O fi fost de at a 2 a aia?

Parca se dadea avertisment la 3 si la urmatoarea penalizare. Sa ne spuna cunoscatorii de regulament, eu nu sunt.

Pai asta inseamna sa stii bataie, sa te tii pe roti la contacte, la "umar la umar". La mers de domnisoare e simplu...

Link spre comentariu

Mda,Previzibil deznodământul.

Previzibil și faptul ca Bez/Aprilia vor merge bine aici,nu înțeleg ce tot lăudau comentatorii la Aprilia : merge bine,da - pe ASSEN !

Și pe Silverstone.pt ca high-speed corners dooh.In rest pe celelalte haptespe circuite ce facem cum se poate bate cu Ducati???

Yamaha bătută de cele 44 grade la asfalt,săracul Mir cazut degeaba din cauza lui greșelii lui Aldeguer pe care a mai și avut puterea sa îl încurajeze după aia - respekt!

Acosta greu greu omul.Big balls !

Nu ii găsesc vreo vina cu AM - el a lăsat loc era pe vibrator pe exterior la ieșire.

Am văzut eu rău sau mi s-a părut ca a ieșit fum mai întâi din roata SPATE a lui AM apoi și din cea față? Oricum AM a încercat sa îl înghesuie pe ieșire ca să nu poată accelera bine însă inghesuiala i s-a întors împotrivă... ma bucură că între cei 2 a pierdut AM dar îmi pare rău că s-a accidentat destul de nasol.Noroc că vine vacanța de vară și se poate reface.

În rest,Bagnaia...călduț și apoi recișor...el se va bate pt locul 2 în campionat că văd că sub nici o formă nu are față de 1 dacă el și pe Assen unde rula mai demult acum are lacune...

Link spre comentariu

Acum 7 minute, frigider a spus:

Cei care i-au urmărit prestațiile de la clasele mici știu ca AM e mai "putinia" cu mult decât MM - MM le comite din cauza Red mist,AM ii troznește "de-al draq și de ambițios".Cu Acosta însă nu i-a mers,i s-a spart în cap agresivitatea.

Cred ca s-a apropiat atât de mult de Acosta încât i s-au apasat manetele de frână (poate și la picior?) Și de aia a cazut.E o posibilitate cel puțin după cum s-a văzut.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Method a spus:

Cred ca s-a apropiat atât de mult de Acosta încât i s-au apasat manetele de frână (poate și la picior?) Și de aia a cazut.E o posibilitate cel puțin după cum s-a văzut.

Au dat multe reluări, sa moara cipi dacă am văzut atins maneta sau ghidon.
Ori îmi trebuie ochelari.

Link spre comentariu

Marquez este depresiv de precis in tot ce face... cica, asta nu e unul din circuitele lui favorite, dar castiga tot, intr-un control total. L-as remarca insa pe Bezz.. foarte buna cursa a facut italianul. M-as bucura pentru Aprilia si Rivola, sa gaseasca in el pilotul care le trebuie. Q, dezamagitor din nou. Un circuit favorabil, plecare din pole si....nimic. Cate astre, planete, gauri negre, asteroizi, comete trebuie sa se alinieze, ca sa faca si el o cursa decenta?? 🤔🤔. AM se pare ca va sta pe bara, o vreme...sa vedem cat. 

Link spre comentariu

Acum 2 minute, frigider a spus:

Au dat multe reluări, sa moara cipi dacă am văzut atins maneta sau ghidon.
Ori îmi trebuie ochelari.

Nu cred ca i-a atins maneta. Probabil ca, roata fata fiind in aer, a incetinit-o un pic cam mult cu frana fata si apoi, la reluarea aderentei, a fost diferenta intre viteza si rotatia rotii prea mare. Io le-am zis sa-si ia mobre cu abs...

Link spre comentariu

Greu rău a câștigat mm.

Mai mereu Bez era la 0.3 in spate.

Acum 1 minut, Kagemusha a spus:

@Speedy.K albastrul nu este verde. 

Ai nevoie de ochelari, într-adevăr. :cheers:

Sau o fi spirit de observație? 

F bine. Cat timp câștiga mm. :)

Acum 16 minute, xt600 a spus:

Marquez este depresiv de precis in tot ce face... cica, asta nu e unul din circuitele lui favorite, dar castiga tot, intr-un control total. L-as remarca insa pe Bezz.. foarte buna cursa a facut italianul. M-as bucura pentru Aprilia si Rivola, sa gaseasca in el pilotul care le trebuie. Q, dezamagitor din nou. Un circuit favorabil, plecare din pole si....nimic. Cate astre, planete, gauri negre, asteroizi, comete trebuie sa se alinieze, ca sa faca si el o cursa decenta?? 🤔🤔. AM se pare ca va sta pe bara, o vreme...sa vedem cat. 

Da l în plm ca f greu a câștigat azi.

Gigeii cică gestionează. 

Cum dracu gestionezi 0.3?

Da l în plm și pe AM.

avea ocazia sa termine camp pe 2 și a căutat ambiții.

A găsit o fractura.

Parca nu a protestat. Știa și el ca a cautat scandal.

Și pt ce? Ca l a atins puțin Pedro?

Link spre comentariu

3 minutes ago, frigider said:

Aici și în aceste condiții poate motocicleta. Viraje de mare viteză și aderență precară. Pe circuite și în condiții "normale" nu mai vedem Aprilia acolo. In plus, în ultimele două tururi când Marquez a băgat puțin mâna în gaz s-a dus. 

Link spre comentariu

Acum 4 minute, frigider a spus:

Pai daca a cazut Alex, ii trebuia unul sa-i țină spatele, nu? Nu asa zic mereu creierele galbene? 

La faza cu penalizarea pentru limitele circuitului e asa: la 3 ieșiri primesti avertizare si la 5 penalizare. Si doar pe anumite zone e valabil, zone care sunt considerate ca-ți ofera avantaj daca iesi pe ele. 

Link spre comentariu

Just now, danypop said:

Pai daca a cazut Alex, ii trebuia unul sa-i țină spatele, nu? Nu asa zic mereu creierele galbene? 

Acu' vreo jumătate de oră eram pe punctul de a posta exact asta. Al dracu' Bezzecchi, cum are El grijă de Marquez. :cheers:

Link spre comentariu

Chiar acum, frigider a spus:

Chiar. Bez de ce nu a schițat depășire?

Ca AM era acuzat de non combat.

Creierele galbene sigur au o explicatie 🤣🤣🤣

Chiar acum, Kagemusha a spus:

Acu' vreo jumătate de oră eram pe punctul de a posta exact asta. Al dracu' Bezzecchi, cum are El grijă de Marquez. :cheers:

Pai cum sa stai 3 sferturi de cursa acolo la un scuipat distanță si sa nu schițezi o amărâtă de depasire. Cum ziceam, creierele galbene au explicatia 🤤🤤

Link spre comentariu

1 minute ago, frigider said:

Chiar. Bez de ce nu a schițat depășire?

Ca AM era acuzat de non combat.

Chiar Bez a declarat undeva, mi-e lene să caut acum, cu privire la așa zisa protejare a lui Marc de către Alex, ceva de genul "nu știm ce condiții sunt și ce poate motocicleta și pilotul. E ușor să vorbim aiurea".

Link spre comentariu