xt600 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) 10 din 11 pentru MM. Frumos final de cursa! Q ma surprinde, face podium pe ploaie. Not bad at all!!! Foarte urata cazatura lui Morbido... Bezz ii arata lui JM ca Aprilia poate. Chiar si in fieful lui Mimisor. Mare satană Marquez ăsta.... Editat 10 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Animat sprintul. Zarcoiu a cam greșit guma, pe finalul cursei a început si mediumul lui sa performeze . Daca data trecuta a castigat si datorita alegerii pneurilor, se pare ca acum a dat-o de gard cu acel pneu mediu pe spate. MM rautăcios, băi frate dar nu putea si el sa-i lase si simpaticului de Bez o mica victorie in sprint Si puțin haz de necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: Pana maine urmează azi. Da, uitasem de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Cand am vaz ca la un moment dat mm e la peste 3sec de bez am zis plm, cam gata. N-ai frate, omu e construit altfel. Cam obraznic Digi, incepe sa ma supere. Ii dau long lap daca o tine tot asa. Morbi parea ca nu era constient la cum a ramas in pietris… Acum 3 ore, danypop a spus: Si puțin haz de necaz Si pe uscat are probleme,apoi pe ud.. *in sprint se aude ca ar putea fi uscat maine. Nu vreau sa cobesc dar mm pune puncte fata de peco in fiecare weekend. Te intrebi la cat se va ajunge pe final. Peco sa zica ms lui AM , altfel o dadeam in cea mai mare diferenta intre locul 1 si 2 probabil din istorie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 7 minute, frigider a spus: Cam obraznic Digi, incepe sa ma supere. Ii dau long lap daca o tine tot asa. Da cu ce ti-a gresit împărate, jijia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Cred ca mi-as fi rupt totul in mine. De mai multe ori. Putem spune ca a scapat usor la cat de rau a aratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 23 minute, danypop a spus: Da cu ce ti-a gresit împărate, jijia asta? A zis ca l deranjează ca lumea zice ca aici e vb doar de MM. I s-a demonstrat de ce. Acum 16 minute, tourist1 a spus: Cred ca mi-as fi rupt totul in mine. De mai multe ori. Putem spune ca a scapat usor la cat de rau a aratat. Se vorbea de mine la trecut. Din 50 de sprinturi mm are 10 câștigate? lol. Te ai aștepta la cat de rău merge Peco sa nu mai apară la TV dar mereu se pune camera pe el, se subliniază contrastul. E cam urat dar plm, drama vinde. Editat 6 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Un link, va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Noul Bodyguard a lui Marcel Cand banii nu's o problemă, ii schimbi ca pe ciorapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate