Sari la conținut

13. AUSTRIA Grand Prix of Austria

Postări Recomandate

Acum 1 oră, frigider a spus:

care cica a iesit pe 2 la Suzuka 8h.

zarco a castigat, mergand cu 1 coleg, miller a avut 2 colegi.

Colegul ala a mai castigat curse in mondialul de anduranta. Zarco, la fel... anul trecut, tot la Suzuka. Deci vorbim de o echipa cu experienta. 

Yamaha, a luat un start de toata jena. Au recuperat, dar nu a mai putut sa il ajunga pe Zarco &Co. Honda a beneficiat si de o strategie cu mai putine opriri pentru realimentare, gratie consumului mai redus de pacura. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mno că dădură iar cu mucign fasole Marcelu'. Primul in toate sesiunile dar in Q a prins doar un loc 4, evident, dupa o căzătură foarte ușoară insa care i-a "julit" suficient mobra incat sa nu-l mai poată lăsa sa faca un tur rapid. 

Evident.... FELICITĂRI BEEEEEEZ 🍾

Link spre comentariu

Amu am vazut si eu grila. Interesanta si frumoasa, cu Bezz in pole... Bravo Bezz! Marcel a facaluit-o, dar nu cred ca trebuie sa ne facem prea multe iluzii.

Ceea ce mi se pare foarte sugestiv, este faptul ca doi piloti, "legendari" pentru rapiditatea, lor sunt pe locurile 16 si 21. Foarte rapizi! Bine asa!

Intre timp, Honda cu gioarsa aia de motoreta isi plaseaza doi piloti (nu la fel de rapizi ca legendele) in primii 7, iar KTM are 3 piloti in primii noua. In cazul KTM, sa zicem ca circuitul ii avantajeaza... dar Honda?? Hmmmm...  Teoretic, ar trebui sa avem curse interesante. Prognoza meteo cum arata? 

Link spre comentariu