frigider Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă un miracol nu se intampla de 2 ori atata sa nu castige miller. care cica a iesit pe 2 la Suzuka 8h. zarco a castigat, mergand cu 1 coleg, miller a avut 2 colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: care cica a iesit pe 2 la Suzuka 8h. zarco a castigat, mergand cu 1 coleg, miller a avut 2 colegi. Colegul ala a mai castigat curse in mondialul de anduranta. Zarco, la fel... anul trecut, tot la Suzuka. Deci vorbim de o echipa cu experienta. Yamaha, a luat un start de toata jena. Au recuperat, dar nu a mai putut sa il ajunga pe Zarco &Co. Honda a beneficiat si de o strategie cu mai putine opriri pentru realimentare, gratie consumului mai redus de pacura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă oricum a fost strans - 32 sec daca tin bine minte. Nebunie MM n-a câștigat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Mno că dădură iar cu mucign fasole Marcelu'. Primul in toate sesiunile dar in Q a prins doar un loc 4, evident, dupa o căzătură foarte ușoară insa care i-a "julit" suficient mobra incat sa nu-l mai poată lăsa sa faca un tur rapid. Evident.... FELICITĂRI BEEEEEEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 23 minute, danypop a spus: FELICITĂRI BEEEEEEZ Iuhuuu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 57 minute în urmă Share Postat 57 minute în urmă Amu am vazut si eu grila. Interesanta si frumoasa, cu Bezz in pole... Bravo Bezz! Marcel a facaluit-o, dar nu cred ca trebuie sa ne facem prea multe iluzii. Ceea ce mi se pare foarte sugestiv, este faptul ca doi piloti, "legendari" pentru rapiditatea, lor sunt pe locurile 16 si 21. Foarte rapizi! Bine asa! Intre timp, Honda cu gioarsa aia de motoreta isi plaseaza doi piloti (nu la fel de rapizi ca legendele) in primii 7, iar KTM are 3 piloti in primii noua. In cazul KTM, sa zicem ca circuitul ii avantajeaza... dar Honda?? Hmmmm... Teoretic, ar trebui sa avem curse interesante. Prognoza meteo cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 31 minute în urmă Share Postat 31 minute în urmă Salutări din Austria! Să speram că vedem curse interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate