frigider Postat ieri la 12:49 Share Postat ieri la 12:49 un miracol nu se intampla de 2 ori atata sa nu castige miller. care cica a iesit pe 2 la Suzuka 8h. zarco a castigat, mergand cu 1 coleg, miller a avut 2 colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 14:47 Share Postat ieri la 14:47 Acum 1 oră, frigider a spus: care cica a iesit pe 2 la Suzuka 8h. zarco a castigat, mergand cu 1 coleg, miller a avut 2 colegi. Colegul ala a mai castigat curse in mondialul de anduranta. Zarco, la fel... anul trecut, tot la Suzuka. Deci vorbim de o echipa cu experienta. Yamaha, a luat un start de toata jena. Au recuperat, dar nu a mai putut sa il ajunga pe Zarco &Co. Honda a beneficiat si de o strategie cu mai putine opriri pentru realimentare, gratie consumului mai redus de pacura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 14:55 Share Postat ieri la 14:55 oricum a fost strans - 32 sec daca tin bine minte. Nebunie MM n-a câștigat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Mno că dădură iar cu mucign fasole Marcelu'. Primul in toate sesiunile dar in Q a prins doar un loc 4, evident, dupa o căzătură foarte ușoară insa care i-a "julit" suficient mobra incat sa nu-l mai poată lăsa sa faca un tur rapid. Evident.... FELICITĂRI BEEEEEEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 23 minute, danypop a spus: FELICITĂRI BEEEEEEZ Iuhuuu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Amu am vazut si eu grila. Interesanta si frumoasa, cu Bezz in pole... Bravo Bezz! Marcel a facaluit-o, dar nu cred ca trebuie sa ne facem prea multe iluzii. Ceea ce mi se pare foarte sugestiv, este faptul ca doi piloti, "legendari" pentru rapiditatea, lor sunt pe locurile 16 si 21. Foarte rapizi! Bine asa! Intre timp, Honda cu gioarsa aia de motoreta isi plaseaza doi piloti (nu la fel de rapizi ca legendele) in primii 7, iar KTM are 3 piloti in primii noua. In cazul KTM, sa zicem ca circuitul ii avantajeaza... dar Honda?? Hmmmm... Teoretic, ar trebui sa avem curse interesante. Prognoza meteo cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salutări din Austria! Să speram că vedem curse interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Bun rau pilotul cu numarul 63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Nu fi rau ca n-a fost vina lui acel start ratat, insa n-am înțeles de ce mai apoi nu a revenit macar in lupta pentru puncte Ceva asemănător a pățit si colegul lui anul trecut si parca a încheiat pe podium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Diii diiiii... 393 pct face Marcelus si prima victorie din Austria!! Pecco double ghinion.. întâi la start apoi i s-a dereglat trotineta pe drum. BBinder foarte tare si Acosta la fel. Cei care credeati ca Bezzechi va face ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 56 minute, bmdbmw a spus: Bun rau pilotul cu numarul 63 Pe acest circuit, problemele cu fata, pe care le are Pecco, au devenit vizibile in sensul cel mai propriu al cuvantului. Filmarea aceea cu camera de bord, a aratat niste vibratii pe front end, de-a dreptul scary. Abia a putut italianul sa controleze motocicleta. Foarte urata faza... si cred ca si Morbi a avut probleme asemanatoare, prea multe erori si in dreptul italo-brazilianului. Sunt foarte curios ce vor declara. In rest, cred ca rezultatul nu a surprins pe nimeni. Bine ca sezonul nu are 30+ curse, ca ii spulbera lui Rossi numarul de victorii inca din acest an. Editat 5 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 45 minute, B.B. a spus: Cei care credeati ca Bezzechi va face ceva.... A facut deja ceva, respectiv pole position. Orice punct vine ca si bonus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 15 minute, MirceaB a spus: A facut deja ceva, respectiv pole position. Orice punct vine ca si bonus. nu vreau sa fiu rau dar e pole fals. adica nu a fost el chiar cel mai rapid. adica a fost dar cu noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Chiar acum, frigider a spus: nu vreau sa fiu rau dar e pole fals. adica nu a fost el chiar cel mai rapid. Sa ne explici si noua cum vine asta daca pilotul respectiv e in pole dar de fapt n-a fost cel mai rapid ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă nu vreau sa reluam iar discutia de data trecuta, daca nu cadea mm nu mai era bez cel mai rapid. dar a cazut, deci bez in pole. a fost artificial cel mai rapid. cum e si cand mai sunt steaguri galbene. aici ma opresc pe tema asta *previziunile mele reci ca gheata par ca se adeveresc: deja MM e campion cu 4 etape inainte de final. *asta era deja de la jumate, dinainte de pauza de vara. *e ca si cum ai spune ca Peco a castigat GP COTA. pe hartie da, in realitate nu l-a castigat el ci l-a pierdurt MM. e un rezultat fals. real e cand omu e in fata , da cox si castiga. ca si victoria lui Bez- a crapat troaca lu Queertararo. era in fata la 5 (cinci) secunde intregi.. pe hartie suna bine, in realitate nu prea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: nu vreau sa reluam iar discutia de data trecuta, daca nu cadea mm nu mai era bez cel mai rapid. dar a cazut, deci bez in pole. a fost artificial cel mai rapid. cum e si cand mai sunt steaguri galbene. aici ma opresc pe tema asta *previziunile mele reci ca gheata par ca se adeveresc: deja MM e campion cu 4 etape inainte de final. *asta era deja de la jumate, dinainte de pauza de vara. nu man, cel mai rapid e ala care e in pole. ca a cazut x, ca mers y la trena, ca a fost steag galben.. nu conteaza detaliile astea. ci cine are cel mai bun timp la final de calificari.. e foarte simplu. va place voua sa complicati situatiile de dragul comentariilor in plus. e clar ca peco a fost sabotat, odata cu setarile de start si apoi cu voblajul ala care se tot repeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă fanii se bucura, normal, e bine pt moral etc. cum s-a bucurat si Peco de hotdogul ala..sper ca a fost bun ca nu cred ca mai pupa Chiar acum, Cavaleru a spus: e clar ca peco a fost sabotat, odata cu setarile de start si apoi cu voblajul ala care se tot repeta. i-a pus MM niste plumb pe janta sa i-o dezechilibreze, clar. si zahar in benzina. englezii spuneau ca e posibil sa se fi miscat cauciucul pe janta si sa se fi dezechilibrat roata? Tardozzi a zis "cauciucul spate". *nu mai zic de AM cum i-a facut loc lu MM sa castige. asa a luat cele 8 titluri, s-au dat altii la o parte. **ref setari start: englezii au emis o parere: Peco pleca de pe partea curata si deci poate s-au lacomit putin sa -i dea niste Nm in plus pentru start. ciudat ca si Aldeguer a facut slide sincron cu Peco, care erau sansele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă reactia lui peco de vineri: https://www.motogp.com/en/videos/2025/08/15/has-bagnaia-finally-found-a-solution-to-his-front-end-issues/756488?playlistId=425453 chiar sunt curios ce s-a intamplat de data asta ... ma astept maine sa performeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 minute, Cavaleru a spus: reactia lui peco de vineri: https://www.motogp.com/en/videos/2025/08/15/has-bagnaia-finally-found-a-solution-to-his-front-end-issues/756488?playlistId=425453 chiar sunt curios ce s-a intamplat de data asta ... ma astept maine sa performeze are discurile mari aici, care-i plac. nu stim daca asta e tot. maine clar ar trebui sa miste, sprinturile clar nu ii plac, dar azi nu a fost vina lui. e rau ca si AM iar a inceput sa mearga bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 minute, frigider a spus: e rau ca si AM iar a inceput sa mearga bine. da, AM si-a dat cu apa de reveneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă sunt f curios la anu ce va face AM cu GP de anu asta valabil si pt ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, MirceaB a spus: A facut deja ceva, respectiv pole position. Orice punct vine ca si bonus. Ma refeream la faptul ca a luat acel pole cineva va crede ca va face ceva si in curse. Acum 1 oră, Cavaleru a spus: Sa ne explici si noua cum vine asta daca pilotul respectiv e in pole dar de fapt n-a fost cel mai rapid ... Pai nu a fost for fuck sake! Tu ai văzut calificările? MM a culcat-o cand se pregătea de tururile bombă.. deci pole-ul lui Bezz a fost ca si cum Marquez nu a participat. Asta si ziceam .. ca cine isi facea iluzii ca pole-ul lui Bezz înseamnă ceva.. e doar naiv. In sprint le-a aratat MM cine e tata lor.. (de parcă ar mai fi nevoie) Weekendul asta port acest șnur la chei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, B.B. a spus: Ma refeream la faptul ca a luat acel pole cineva va crede ca va face ceva si in curse. Pai nu a fost for fuck sake! Tu ai văzut calificările? MM a culcat-o cand se pregătea de tururile bombă.. deci pole-ul lui Bezz a fost ca si cum Marquez nu a participat. daca si cu parca... din pacate pt voi MM a culcat-o si culmea in turul de iesire de la boxe, deci nu forta. pe propria prostie. Avea potential dar nu l-a materializat. Asa ce cel mai rapid conform calificarilor si timpilor a fost Bez Editat 2 ore în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 minute, B.B. a spus: Weekendul asta port acest șnur la chei.. Te agăți de orice,poate poate bifează mm Gp-ul cred ca e f personala treaba ca nu a câștigat aici. O pata neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: Te agăți de orice,poate poate bifează mm Gp-ul cred ca e f personala treaba ca nu a câștigat aici. cine crede ca nu-l va castiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate