Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 47 minute, B.B. a spus: Tu ai citit ce a scris Method? Cu el ma lupt. Cu tine credeam ca am lămurit. Stiu ca am scris la plural (adica tu si Method) insa in ultimele postari "vorbeam" doar cu el. Calma-te, da, in Calificări Bez a ieșit primul. excelent, de pus in rama! ma duc sa imi iau o bere! am infrant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: Tu ai citit ce a scris Method? Cu el ma lupt. Cu tine credeam ca am lămurit. Stiu ca am scris la plural (adica tu si Method) insa in ultimele postari "vorbeam" doar cu el. Calma-te, da, in Calificări Bez a ieșit primul. Maistre eu am zis fix ce a zis colegul,pe care îl susțin în acesta discuție începută de fapt de el cu tine. Vorbesc (ca și colegul) EXCLUSIV despre calificări !!!...dacă înțelegi semnificația cuvântului exclusiv.Deci Quali only da? Și implicit despre fastest lap al weekendului.Asta tot zic de 3 pagini. Nu îmi mai explica tu ca a câștigat Marquez asta am văzut și noi ca nu suntem nebuni sa susținem ca a fost Bez peste el în sprint și cursa,sau faptul ca a făcut Bez fastest lap a contat ZERO în afara de a-i da prima șansă la un start bun.Tot ce am zis e ca Bez e fastest man (în 2025) pe RBR...Ba da cum sa trebuiască sa ma lupt cu voi ca nu înțelegeți ca (în 99% din cazuri afara de faptul ca ploua în quali) timpul de pole e fastest lap al weekendului și prin urmare cine are pole e fastest man??Acuma ați deschis televizorul pana acum v-ati uitat pe Etno?E noaptea minții asa ceva pune damager timpii lui Bez si MM din quali sprint cursa ce vrei tu Bez are fastest lap și 2 bizoni "nuu nu e cel mai rapid" Wtf,nu,cel mai rapid nu e cel care are timpul cel mai bun pe un tur,cel mai rapid e cel care o da pe o roata cel mai mult...e noaptea minții eu nu mai dau reply la asa ceva ca ajungi sa ma contrazici și dacă scriu ca motoreta are 2 roti. Pana acum tifosi giallo erau cei mai rai indaratnici și obtuzi în a vedea/constientiza/recunoaște orice alta performanță în afara de a tribunalul,s-au cam dat la fund aia ca nu mai au pe cine aclama,ai apărut tu - tifosi MM rosso bigger better and improved "Marquez e cel mai rapid chiar dacă termina calificările pe 4"E ca Chuck Norris Marquez asta al tau mă - fac locul 4 cel mai rapid doar ca sa iti dea ti3 dreptate sa fie fastest Ce oți avea câte unii de efectiv sunteți orbiți de aura idolilor pe care vi-i faceți...de aia am zis de multe ori ca îmi plac piloții dar nu le suport fanii.Fanboys are the worst. Acum 1 oră, Cavaleru a spus: am infrant! Exact asa ma simt și eu. Acum 4 ore, frigider a spus: Se aude ca Rossi îl vrea pe Acosta. Asta am citit și eu,se pare ca Rossi de aia a venit la RBR în persoană,sa îl momească pe Acosta la VR46. Nu gândește deloc rău tribunul.Iar pe partea ailaltă cred ca Acosta nu va fi greu de momit când i se promite cea mai performanta moto din grid,chiar dacă ia un paycut...și mai ales ca Kktm e în jale financiară și acolo va rămâne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 minute în urmă Share Postat 15 minute în urmă da, dar rossi nu se poate bate cu honda. sau de fapt cu nicio alta uzina posibil interesata. parca vad ca zboara peco si vine Acosta coleg cu MM :))) dream team. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Asa noroc sa avem cu MM si Acosta la Ducati? Ma gandeam azi ce batalie a fost Rossi-Lorenzo Catalunya 2009...pai in ziua de azi nu mai vedem asa ceva, nu are cine sa riste atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate