Cavaleru Postat Marți la 16:24 Share Postat Marți la 16:24 (editat) Vineri 12 Septembrie 2025 09:30-09:45 MotoE™ Free Practice 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 13:35-13:50 MotoE™ Practice 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 18:05-18:15 MotoE™ Qualifying Nr. 1 18:25-18:35 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 13 Septembrie 2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:10 MotoE™8 Laps Race Nr.1 13:45-14:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:10-14:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:40-14:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:05-15:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™ 8 Laps Race Nr.2 Duminica 14 Septembrie 2025 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 20 Laps Race 13:15 Moto2™ 22 Laps Race 15:00 MotoGP™ 27 Laps Grand Prix Editat Marți la 16:25 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 16:56 Share Postat Marți la 16:56 Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă dii murgule diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă @Cavaleru esti un cavaler! Multumim. Din pacate, s-ar putea ca weekend-ul asta sa fiu plecat.. iI rog pe @frigider sa puna linkuri unde se pot vedea cursele. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă hai cu titlul? vreau sa fie omu mai chill. sa le arate la baietii amatori de titluri cum se face. Acum 25 minute, xt600 a spus: @Cavaleru esti un cavaler! Multumim. Din pacate, s-ar putea ca weekend-ul asta sa fiu plecat.. iI rog pe @frigider sa puna linkuri unde se pot vedea cursele. Multumesc anticipat! scrie si t-i dau pm si-ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 38 minute, frigider a spus: hai cu titlul? vreau sa fie omu mai chill. sa le arate la baietii amatori de titluri cum se face. scrie si t-i dau pm oke! o sa iti dau PM atunci. Merci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă si eu o sa fiu plecat pe Grecia sper sa rezolve astia de la munca VPNul sa pot intra pe digionline sa urmaresc cursele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 46 minute, Cavaleru a spus: si eu o sa fiu plecat pe Grecia sper sa rezolve astia de la munca VPNul sa pot intra pe digionline sa urmaresc cursele... ma duc io in locu tau si stai tu acasa sa vezi cursele live pe GiGi tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă vezi ca atunci va trebui sa ai grija de Pufi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: si eu o sa fiu plecat pe Grecia sper sa rezolve astia de la munca VPNul sa pot intra pe digionline sa urmaresc cursele... daca ai net pe telefon in roaming si aplicatia digionline pe telefon poti sa vezi cursa, nu e restrictionata. pe wifi de grecia nu o sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 minute, ioio_viola a spus: daca ai net pe telefon in roaming si aplicatia digionline pe telefon poti sa vezi cursa, nu e restrictionata. pe wifi de grecia nu o sa mearga. incerc sa-mi faca astia la munca pe laptopul de munca VNP sa pot intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: incerc sa-mi faca astia la munca pe laptopul de munca VNP sa pot intra Vezi ca e o manevra cu Digi online - daca esti conectat la net de pe wireless,din afara tarii,nu merge aplicatia. DAR daca esti conectat de pe date mobile - merge atza. (eu am net de la Digi,nu stiu daca asta conteaza) Dar in tot cazul,daca nu iti merge aplicatia samd,incearca cu net de pe date. In alta ordine de idei,telenovela GP25 continua : DALL'IGNA WON'T ADMIT THAT BAGNAIA IS RIGHT ABOUT DUCATI'S BIGGEST PROBLEM Speaking to several media outlets over the weekend in Barcelona, Ducati boss Luigi Dall'Igna said the differences between the GP24 and GP25 are "very small." He said the bike can't even be called an "evolution" of its predecessor.However, his struggling rider disagrees. Earlier this month, Bagnaia said the bike's "DNA" has changed this year, the biggest change since his arrival in 2019. Well-connected Italian figures in the MotoGP paddock are concerned about Ducati's reluctance to "admit" Bagnaia's truth. The introduction of the new engine affects not only power output, but also weight distribution and overall feel. Simon Patterson said on The Race MotoGP podcast: "I had a great chat a few nights ago with some Italian friends who have extensive connections in the paddock. They insisted that one of the biggest problems right now is that Ducati won't publicly admit that the bikes are different." "We spoke to Gigi Dall'Igna on Saturday afternoon, who once again claimed that the GP24 and GP25 are the same bike. We know that's not true – the engine is different, the engine feels different, the performance is different, the weight is different. The way it works is different." Dar parca motorul nu era diferit - nu asa au declarat la inceput de sezon ca pastreaza motorul de pe GP24 pt fiabilitate avand in vedere ca se pune engine freeze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: vezi ca atunci va trebui sa ai grija de Pufi daca e pisica = no problemo. Acum 40 minute, Method a spus: Dar parca motorul nu era diferit - nu asa au declarat la inceput de sezon ca pastreaza motorul de pe GP24 pt fiabilitate avand in vedere ca se pune engine freeze? asa tin si eu minte. nu inteleg ce sens ar avea sa-l saboteze cineva pe Peco daca poti sa ai 1-2 e ideal, e perfect. asa incep si eu sa latru acum: Basti a fost sabotat! Peco a avut tot suportul dar Basti? si-au batut pla de el. iisuse. a, ca acum il asculta mai mult pe pilotul nr. 1 (care nu exista :))) ) e altceva, e NORMALITATEA. toataq lumea ar vrea ca baiatul ala campion mondial de 2 ori (in absenta nrlui 1) sa mearga si el decent. toti. spectacol pe pista, dar nu. e sabotat. "nu recunosc ca moto e diferita" iisuse recunosc eu : e diferita, asa, si? aia e 24 asta e 25. suna diferit, esti prost? :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate