gascoigne Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut, Care e conditia ca un scuter sa poata fi condus de o persoana cu permisul suspendat sau fara permis? E suficienta limitarea in acte la 25km/h sau trebuie sa fie omologat altfel decat moped? Ii rog doar pe cei care au aceste cunostinte sa raspunda, e un subiect important. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 39 minute în urmă Share Postat 39 minute în urmă asa stiu ca scutere nu se mai pot conduce fara permis! ....de mai bine de 10 ani! chiar si pt mopede, iti trebuie categoria AM deci cam trotinetele electrice iti mai raman..... ______________________ PS. este o problema de legislatie, deci ti-am mutat topicul la sectiunea potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 36 minute în urmă Autor Share Postat 36 minute în urmă In codul rutier pare ca nu se incadreaza in nici o categorie de permis, dar as vrea sa fiu sigur, nu risc asa ceva. Ma intreb cum se sanctioneaza anumite abateri rutiere daca nu ai permis. Categoriile de vehicule pentru care se eliberează permisul de conducere, prevăzute la art. 20 alin. (2), se definesc astfel: a) categoria AM: mopede a căror viteză maximă prin construcţie este mai mare de 25 km/h, dar nu depăşeşte 45 km/h; ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate