Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Binder e dop acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Prost e Fernandez ala cum depășește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Dar ce faceee binderr Ha A trecut marini se ambele pianuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Fractura umar MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acosta pe 2 fabulos Factura la MM la umaru drept Vai de plm... nasol Editat 1 oră în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu știu care oase vrea să-și mai rupă MM. Ce mai are de demonstrat?? Eu in locul lui m-aș retrage instant, gata, ajunge.. Cum spuneam.. e bine că deja e campion mondial.. Până la anul are timp sa se gândească. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nea Ion "probleme" spune banuiala referitor la fractura in timp ce pe ecran era mare scris "Evidence", declaratia lui Tardozzi...ce mama de engleza buchiseste nea Ion??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Clavicula Pauza 2 3 săptămâni dar se vindeca lejer Alții (Lorenzo și Pedrosa) si-au fracturat clavicula vineri s-au operat vineri seara sâmbătă calificări duminica cursa direct. Nu cred ca mai face MM asa haiducii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, Method a spus: Clavicula Pauza 2 3 săptămâni dar se vindeca lejer Alții (Lorenzo și Pedrosa) si-au fracturat clavicula vineri s-au operat vineri seara sâmbătă calificări duminica cursa direct. Nu cred ca mai face MM asa haiducii... am zis clavicula... imi prau ca am avut dreptate in sensul ca e cu oase rupte. Se recupereaza si revine. Pare rau pt el nu avea nevoie de asa ceva. Parea zambitor cu mana bandajata imobilizata sub tricou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Bezz, din pacate a comis-o... Nu sunt in stilul lui, asemenea greseli, dar s-a intamplat. Dupa iesirea din centrul medical, MM parea destul de relaxat. Cata toleranta la durere si accidentari pot avea oamenii astia. Fermin, omul cursei, fara discutie. Acosta, si el pe acolo.. a tinut cu dintii de locul doi. Mi-a placut mult cursa lui Rins, pana a facut eroarea aia si tot ce a construit s-a dus.. pacat, putea scoate un rezultat excelent. Marini, la fel.. pana la un punct a facut o cursa foarte buna. Q.. o cursa mediocra, asa cum ne-a obisnuit. Acum 14 minute, Cavaleru a spus: am zis clavicula... imi prau ca am avut dreptate in sensul ca e cu oase rupte. Mai nasol este, ca are ligamente rupte... Clavicula se rezolva mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 47 minute în urmă Share Postat 47 minute în urmă Acum 27 minute, xt600 a spus: Mi-a placut mult cursa lui Rins Ne-au elucidat în cooldown room despre marea forma a lui Rins - soft tires.Care s-au prăbușit pe final. Nu înțeleg cum se putea gândi ca termina ok cursa cu temperaturi de 60 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 46 minute în urmă Share Postat 46 minute în urmă Noutati? Clavicula sau ligamente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă Vedem/auzim maine probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 31 minute în urmă Autor Share Postat 31 minute în urmă Acum 4 minute, Lup69 a spus: Vedem/auzim maine probabil... 8 ore zboru catre spania probabil diseara sa vedem o declaratie ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate