Lup69 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Multe cazaturi la Moto2, furtuna mult anuntata nu a sosit, deocamdata, poate vine dupa MotoGP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 * @Method depășirea lui Bez la aldeguer ieri a semănat cu cea a lui Marc la Mir. Nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Acum 6 minute, frigider a spus: * @Method depășirea lui Bez la aldeguer ieri a semănat cu cea a lui Marc la Mir. Nu crezi? nu a fost nici contact si nici nu au iesit de pe trasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Bun Bez, a baut apa dupa colegul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Sa-mi bag pla... ce (cuvant urat) a facut bez bai nnene.... sper sa nu se fii faultat rau Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Se pare ca MM are probleme cu umarul sau bratul... Urat carambol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Acum 39 minute, frigider a spus: * @Method depășirea lui Bez la aldeguer ieri a semănat cu cea a lui Marc la Mir. Nu crezi? Bezzechi nu a plecat 5m în exterior cu Aldeguer precum Musiu. Amândoi au frânat puțin târziu that’s all,nu se compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Naspa cu umarul drept...era cam teapan, si-a dat casca jos doar cu stanga... Printzisoru' ia apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Acum 1 minut, Lup69 a spus: Naspa cu umarul drept...era cam teapan, si-a dat casca jos doar cu stanga... L-a ajutat un comisar sa scoata manusa stanga si sa desfaca curelusa la casca.. pare nasol. Clavicula poate? Sa-mi bag p*la bai Bez ... mare (cuvant urat) ai facut Eu an vazut un voblaj usor la Bez pe iesirea din virajul anterior incidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Startul lui Bagnaia fix ca o barca pe valuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 (editat) 1 oră în urmă, frigider a spus: Doar o cădere a cauciucurilor îl poate opri pe Bez. Sau o prostie. Atipic pt Bezzechi pt ca nu face de obicei din astea,sunt mai degrabă apanajul colegului sau... Dar a troznit-o și încă rău. Ce înseamnă un start prost... MM chiar a picat nevinovat total aici,absolut nici o vină și se pare ca are si o problema cu clavicula. All bets are off now. Ce căzătură pe Bagnaia atat de...slow? Editat Octombrie 5, 2025 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Gravitatia a invins forta intertiala :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Isi revine Marini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Nasol pt MM, bine că are timp sa se refacă până la anul, nu mai e nici o miză acum. Cum ziceam.. mai bine pleca în croaziera. Bagnaia a căzut pt că mergea prea încet... Ăștia de la Prima spun că Bag a spus ieri că avut probleme 'inacceptabile" cu motocicleta ieri.. probleme cu frânele.. care la un moment dat nu mai funcționau deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Al catelea sezon e asta in care aprilia are probleme cu ambreiajul la start oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Gravitatia a invins forta intertiala :)) Exact asta voiam să scriu și eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 S-a dus sansa lui Marini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Ce mă bucur că îl bate Aldeguer pe fratele cu față de cal și ochelari de pimp. Uaaa, Fermin a pus 6.5 secunde gap!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Ma dor pumnii de la loviturile in scaun care le-am dat de nervi ce mi-a facut Bez... cred ca mi-a luat-o si tensiunea razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Tirbusonu' rezista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Chiar acum, Cavaleru a spus: Ma dor pumnii de la loviturile in scaun care le-am dat de nervi ce mi-a facut Bez... cred ca mi-a luat-o si tensiunea razna Da,pacat de ritmul lui S-a panicat și agitat după start și a văzut jumatate de ușa deschisa acolo la Marquez și... Îl țin gumele pe Aldeguer? AM iese pe 2 la cât de calm e sigur are rezerve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 @Method era asa usoara cursa asta pt el. Trebuia doar sa isi intre in ritm si sa repete isprava din sprint... La 7 secunde avans nu mai are cum sa o piarda aldeguer Nimic de la centru medical despre starea lui MM? Hai acosta ramai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: @Method era asa usoara cursa asta pt el. Trebuia doar sa isi intre in ritm si sa repete isprava din sprint... La 7 secunde avans nu mai are cum sa o piarda aldeguer Nimic de la centru medical despre starea lui MM? Aldeguer e câștigat dacă nu cade Vorba ta la 8s aproape... MM după cum se ținea de umăr...umarul sarit A mișcat mana lejer încercând să îl pună la loc,deci nu e nici clavicula nici brațul lui cu probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2025 Autor Share Postat Octombrie 5, 2025 Marini depasit si de q20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2025 Share Postat Octombrie 5, 2025 Se sprijinea în umar când aluneca și dintrodata a fost catapultat de pe asfalt pe gravele,acolo sigur i a sarit umărul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate