relufarcas Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salutare drago colegi. Ce ulei de motor folositi de obicei la BMW 1200 RT (2012) ? Ce vascozitate si ce producator ?Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă RTFM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat 26 minute în urmă Share Postat 26 minute în urmă Capacitati fluide Ulei motor:15W/50 SAE Ulei motor:SJ API Ulei motor:MA2 JASO Capacitate ulei motor (cu schimb de filtru ulei):4,0 Litri Tip lichid frana:DOT 4 - tip Ulei transmisie:75W/90 SAE Ulei transmisie:0,7 Litri Transmisie finala/diferential:75W/90 SAE Transmisie finala/diferential:200 (change 180) cm Ulei furca:10 SAE Capacitate ulei furca stanga/dreapta:460/460 ml/cm Dai o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat 11 minute în urmă Autor Share Postat 11 minute în urmă Acum 13 minute, banditbiker82 a spus: Capacitati fluide Ulei motor:15W/50 SAE Ulei motor:SJ API Ulei motor:MA2 JASO Capacitate ulei motor (cu schimb de filtru ulei):4,0 Litri Tip lichid frana:DOT 4 - tip Ulei transmisie:75W/90 SAE Ulei transmisie:0,7 Litri Transmisie finala/diferential:75W/90 SAE Transmisie finala/diferential:200 (change 180) cm Ulei furca:10 SAE Capacitate ulei furca stanga/dreapta:460/460 ml/cm Dai o bere! . Dau.... Multumesc frumos. Acum 52 minute, Speedy.K a spus: RTFM. Multumesc pentru sfat... Am citit manualul. Eu intrebam colegii binevoitori sa isi exprime o parere referitor la marca de ulei... Sa iti explic: la aceeasi viscozitate recomandata, asa cum recomanda manualul, sunt uleiuri produse de Liqui molly, Motul, BMW, etc. Voiam sa stiu o parere , pe baza observatiilor celor mai experimentati. In paranteza fie spus, multumesc pentru amabilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate