relufarcas Postat ieri la 09:59 Share Postat ieri la 09:59 Salutare drago colegi. Ce ulei de motor folositi de obicei la BMW 1200 RT (2012) ? Ce vascozitate si ce producator ?Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 12:58 Share Postat ieri la 12:58 RTFM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat ieri la 13:34 Share Postat ieri la 13:34 Capacitati fluide Ulei motor:15W/50 SAE Ulei motor:SJ API Ulei motor:MA2 JASO Capacitate ulei motor (cu schimb de filtru ulei):4,0 Litri Tip lichid frana:DOT 4 - tip Ulei transmisie:75W/90 SAE Ulei transmisie:0,7 Litri Transmisie finala/diferential:75W/90 SAE Transmisie finala/diferential:200 (change 180) cm Ulei furca:10 SAE Capacitate ulei furca stanga/dreapta:460/460 ml/cm Dai o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat ieri la 13:49 Autor Share Postat ieri la 13:49 Acum 13 minute, banditbiker82 a spus: Capacitati fluide Ulei motor:15W/50 SAE Ulei motor:SJ API Ulei motor:MA2 JASO Capacitate ulei motor (cu schimb de filtru ulei):4,0 Litri Tip lichid frana:DOT 4 - tip Ulei transmisie:75W/90 SAE Ulei transmisie:0,7 Litri Transmisie finala/diferential:75W/90 SAE Transmisie finala/diferential:200 (change 180) cm Ulei furca:10 SAE Capacitate ulei furca stanga/dreapta:460/460 ml/cm Dai o bere! . Dau.... Multumesc frumos. Acum 52 minute, Speedy.K a spus: RTFM. Multumesc pentru sfat... Am citit manualul. Eu intrebam colegii binevoitori sa isi exprime o parere referitor la marca de ulei... Sa iti explic: la aceeasi viscozitate recomandata, asa cum recomanda manualul, sunt uleiuri produse de Liqui molly, Motul, BMW, etc. Voiam sa stiu o parere , pe baza observatiilor celor mai experimentati. In paranteza fie spus, multumesc pentru amabilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat ieri la 15:15 Share Postat ieri la 15:15 1 oră în urmă, relufarcas a spus: Voiam sa stiu o parere , pe baza observatiilor celor mai experimentati. In paranteza fie spus, multumesc pentru amabilitate... Îți bați capul degeaba cu astfel de povești. Bag de seamă ca ai renunțat la motocicletă și te plictisești, de aici întrebarea. Pune orice uleiu moto. Numai să îl schimbi la timp, în rest, plimbă-te. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat ieri la 15:22 Share Postat ieri la 15:22 1 oră în urmă, relufarcas a spus: . Dau.... Multumesc frumos. Multumesc pentru sfat... Am citit manualul. Eu intrebam colegii binevoitori sa isi exprime o parere referitor la marca de ulei... Sa iti explic: la aceeasi viscozitate recomandata, asa cum recomanda manualul, sunt uleiuri produse de Liqui molly, Motul, BMW, etc. Voiam sa stiu o parere , pe baza observatiilor celor mai experimentati. In paranteza fie spus, multumesc pentru amabilitate... Salut, Acum nu știu dacă e real sau e placebo dar parca merge mai bine cu uleiul de la BMW decât cu Motul. La reviza de 1k si la cea de 10k au pus Motul la un service. La revizia de 20k au pus BMW și simt mult mai lin motorul și cum schimba cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:00 Share Postat ieri la 17:00 Acum 3 ore, relufarcas a spus: . Dau.... Multumesc frumos. Multumesc pentru sfat... Am citit manualul. Eu intrebam colegii binevoitori sa isi exprime o parere referitor la marca de ulei... Sa iti explic: la aceeasi viscozitate recomandata, asa cum recomanda manualul, sunt uleiuri produse de Liqui molly, Motul, BMW, etc. Voiam sa stiu o parere , pe baza observatiilor celor mai experimentati. In paranteza fie spus, multumesc pentru amabilitate... Primul lucru pe care l-ai intrebat a fost vascozitatea. Si inca ceva, sa-ti explic, cum zici tu: Benve nu face ulei. In rest...daca nu baginulei de rahan totul o sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Benve nu face ulei. Am o presimțire ca si Honda si BMW si ce or mai fi au la bază vreun Castrol, Motul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate