damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Chiar acum, Cavaleru a spus: uita-te pe filmarea de pe motoreta lui Rueda, are vizibilitate 100m pana la baiatul lovit fara sa-i fie blocata de cineva. M-am uitat, din viraj nu il vede ca erau 3-4 pe interior. in linie dreapta nu te astepti ca ala sa fie oprit la o tigara pe trasa. Cand si-a dat seama ca ala sta pe loc era prea tarziu. ca mi-e greu sa cred ca un campion mondial poata sa faca point-fixation. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 4 minute, damager a spus: M-am uitat, din viraj nu il vede ca erau 3-4 pe interior. in linie dreapta nu te astepti ca ala sa fie oprit la o tigara pe trasa. Cand si-a dat seama ca ala sta pe loc era prea tarziu. ca mi-e greu sa cred ca un campion mondial poata sa faca point-fixation. ala nu e oprit, ruleaza mai incet decat restul, sunt 100m distanta neobstructionata, daca nu-ti dai seama pe linie dreapta ca te aproprii rapid de ala care ruleaza lent... cel mai probabil se uita in balarii sau se uita la altceva, uita-te ca in dreapta era loc sa-l evite Editat 4 ore în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 minute, Cavaleru a spus: uita-te pe filmarea de pe motoreta lui Rueda, are vizibilitate 100m pana la baiatul lovit fara sa-i fie blocata de cineva. si link video Am vazut video. Chiar daca pe tv pare distanta mare, daca te-ai dat pe circuit poti sa iti dai seama ca nu e chair asa mare distanta. Poti sa si masori, vibratorul are fiecare dala la aprox 1m. daca le numaram, cred ca sunt sub 30 de bucati. dar, eu sunt doar curios cine e vinovat. Ca baiatul ala nu avea ce sa caute pe trasa fumand o tigara, trebuia sa fie pe dreapta cum sunt ceilalti pe care Rueda ii depasesteste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Era turul de formare, despre ce trasă vorbim? Nu exista o viteza minima obligatorie pe turul de formare. Evident ca vina e a lui Rueda 100%. Editat 3 ore în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 minut, damager a spus: Am vazut video. Chiar daca pe tv pare distanta mare, daca te-ai dat pe circuit poti sa iti dai seama ca nu e chair asa mare distanta. Poti sa si masori, vibratorul are fiecare dala la aprox 1m. daca le numaram, cred ca sunt sub 30 de bucati. dar, eu sunt doar curios cine e vinovat. Ca baiatul ala nu avea ce sa caute pe trasa fumand o tigara, trebuia sa fie pe dreapta cum sunt ceilalti pe care Rueda ii depasesteste. e tur de formare a grilei, nu e warm up nu-i nimic, nu cred ca exista vreo regula privind deplasarea in turul de formare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: e tur de formare a grilei, nu e warm up nu-i nimic, nu cred ca exista vreo regula privind deplasarea in turul de formare... Da, in regulament nu scrie nimic specific. dar in litera regulamentului scrie ca trebuie sa mergi in asa fel incat sa mu incurci sau sa pui alti piloti in ipostaze periculoase. inteleg ca baiatul asta e destul de grav , sper sa isi revina, sa nu se lase cu RIP. Oare era wildcard? Ca nu imi aduc aminte sa-l mai fi vazut pe grila. Acum 10 ore, Method a spus: Ce o fi pățit Bagnaia?? Bai nene dar prost și meltean e Morbidelli ala omg...pe lângă el Marquez e fecioară imaculată - efectiv fiecare depasire pe care o face trebuie sa fie cu bâta ori da în vreun rider or îl scoate de pe trasa,fara excepții.Omul e consistent în prostie. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: e tur de formare a grilei, nu e warm up nu-i nimic, nu cred ca exista vreo regula privind deplasarea in turul de formare... mai mult, astia din motogp pt sprint merg super incet ca sa nu consume benzina. pare ca nu era wildcard, deci nu era vreun rookies, si el trebuia sa mearga in afara trasei asa incet. dar si Rueda, cred ca se uita in altw parte ca nu se astepta sa fie cineva acolo Editat 2 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, damager a spus: Da, in regulament nu scrie nimic specific. dar in litera regulamentului scrie ca trebuie sa mergi in asa fel incat sa mu incurci sau sa pui alti piloti in ipostaze periculoase. inteleg ca baiatul asta e destul de grav , sper sa isi revina, sa nu se lase cu RIP. Oare era wildcard? Ca nu imi aduc aminte sa-l mai fi vazut pe grila. pai si rueda care venea din spate pe blana, intr-un tur in care nu conteaza decat sa ajungi pe grila cat mai economic ce scuza are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 5 minute, Cavaleru a spus: pai si rueda care venea din spate pe blana, intr-un tur in care nu conteaza decat sa ajungi pe grila cat mai economic ce scuza are? Nu caut scuze aluia. Incercam sa inteleg situatia. Adica, parerea mea este ca aman2 au gresit, desi dupa regulament cred ca doar rueda poate fi invinovatit. ca nu stiu si nu caut acuma, daca faptul ca daca mergi mai incet decat ritmul normal trebuie sa iesi de pe trasa, care se refera la calificari si antrenamente se aplica si la turul de formare. la orice amarat de track-day mergi prin europa, toti iti spun sa nu mergi incet pe trasa. poate vroia sa vada de unde poate sa acceleze la iesirea din virajul ala. Cine stie ce era in mintea aluia Editat 2 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, damager a spus: pe trasa Nasol dacă era lent pe trasa. Mergi încet - ieși de pe trasa. Nasol rău evenimentul. 1 oră în urmă, danypop a spus: Era turul de formare, despre ce trasă vorbim? Nu exista o viteza minima obligatorie pe turul de formare. Evident ca vina e a lui Rueda 100%. Unii merg mai tare, alții mai incet. Trasa e trasa. Acum 19 minute, damager a spus: toti iti spun sa nu mergi incet pe trasa. A fost și la noi pe Adancata - a ieșit un om de la standuri, lent, pe trasa. La fel de urat a ieșit. Pedro se pare ca a fost amendat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Marquez a facut ceva asemănător acum vreo 13-14 ani. Cele mai imbecile accidente se intampla la Moto3. Lipsa de maturitate isi spune cuvântul. Cu putin noroc Rueda i-a curmat pustiului doar cariera. Care crede ca dupa stop-uri repetate resuscitate, o fractura deschisă si plamanii loviți serios cineva mai poate sa revina la cel mai inalt nivel al unui sport, crede si in barza la 30+ ani ... Acum 21 minute, damager a spus: Nu caut scuze aluia. Incercam sa inteleg situatia. Adica, parerea mea este ca aman2 au gresit, desi dupa regulament cred ca doar rueda poate fi invinovatit. ca nu stiu si nu caut acuma, daca faptul ca daca mergi mai incet decat ritmul normal trebuie sa iesi de pe trasa, care se refera la calificari si antrenamente se aplica si la turul de formare. la orice amarat de track-day mergi prin europa, toti iti spun sa nu mergi incet pe trasa. poate vroia sa vada de unde poate sa acceleze la iesirea din virajul ala. Cine stie ce era in mintea aluia Parca regula era că cel din spate are grija sa depășească astfel incat sa nu-l puna in pericol pe cel din fața lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Rueda a facut un (cuvant urat), chiar daca ala era pe trasa mai lent, tu care vii din spate trebuie sa eviti, aceeasi regula e si pe partia de ski. mai ales ca nu erau calificari, nu era nimeni pe blana orbitoare. Rueda are mainile patate de sange iar pustiulica sper sa se recupereze fizic 100% this shit will leave marks.. nu compara track day cu turul de formare ca nu-s acelasi lucru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, damager a spus: Se pare ca si Ducati si Honda sunt intresate de Q. Nu imi este clar cine a fost de vina aici, Rueda care a venit din spate, nu avea viziblitate asta e clar, erau mai multi piloti pe interior, clar nu l-a vazut, sau baiatul ala care merge asa lent. In regulament nu exista ceva care as reglementeze viteza in lap-ul de formare. Probabil ca se va pune. Îți dai seama ca oricine e interesat de un om care e în stare sa ia.. câte pole uri a luat Q anul ăsta?cu cea mai slabă motoreta de pe grila. Plus semi-victoria (nush cum sa ii zic altfel) de la Silverstone. E la mintea cocoșului. Acuma sa nu cumva sa citeasca si ei review'urile colegului xt despre el și sa își dea seama ca "e overrated" Însă și eu zic după cum zice colegul frigider ca Q probabil va aștepta testul din februarie de la Sepang sa vadă versiunea 2026 a V4 pana sa ia o hotărâre drastică.Daar...după cum se întrevede...V4 Yamaha va fi tot o Yamaha,so? Eu bag o predicție - în 2027 îl vom vedea pe Q în negru lângă Bezzechi. Amândoi au fost de vină,unul a facut una a la Marquez moto2 celălalt dormea pe trasă...însă as zice ca vina e 70%Rueda 30% celălalt - Rueda are experiență și vorba ta - tânăr înțeleg dar la nivelul lui Rueda faci point fixation nu ieși de pe circuit?Din astea se întâmplă la amatori sau la moto3 în cursă nu când se merge la lejer în turul de formare. Nu înțeleg de ce si-a luat Acosta penalizare pt ca a intrat după ce a căzut în ultimele 3 min - regula asta era veche?ca nu am văzut sa fie aplicata pana acum... Și plus de asta - vorba comentatorilor - de unde știe Acosta care e setat sa faca turul dacă mai sunt 3.10 min sau 2.50 pe cronometru? În teorie e buna regula dar greu aplicabilă în practică. Ar trebui sa le arate un steag ceva sau un led idk pe bord care sa insemne - "din momentul asta dacă cazi no rejoin",pt ca ei cu adrenalina în roșu și cu 170 puls nu stau sa numere minutele sau sa se uite la cronometru pe ecrane sa vadă când e 2.59. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ce mai spuneau Englezii de yama v4: Japonezilor nu le place sa le bubuie motoarele la TV. V4 le e limitat la 70% din putere deocamdată, ii mai dau căluți pe parcurs. Suna enorm de puțin 70%. Ce naiba testezi la 70%? Aparent asa lucrează ei. Nu știu cifra aia cat de precisa e. Acum 1 oră, Method a spus: Nu înțeleg de ce si-a luat Acosta penalizare pt ca a intrat după ce a căzut în ultimele 3 min - regula asta era veche? Reguli locale. Am scris într-un post mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate