Cavaleru Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă marti zi de test Morbi out dupa incidentul stupid de la start. Torpak e asteptat sa testeze cotetu V4 al lui Yamaha Testeaza si brazilianu Moreira oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 17 minute, Cavaleru a spus: Testeaza si brazilianu Moreira oare? Absolut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 ore, Cavaleru a spus: Torpak e asteptat sa testeze cotetu V4 al lui Yamaha Testeaza si brazilianu Moreira oare? Se transmit testele? Moreira cu cine a semnat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă LCR Honda, coechipier cu Zarco Tamplaru' __________ @Cavaleru: multumim si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Testele zicea Alex Cocu de la primasport, vor fi in direct pe primasport4.... eu n-am asa ceva in grila de programe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 minute, danypop a spus: Testele zicea Alex Cocu de la primasport, vor fi in direct pe primasport4.... eu n-am asa ceva in grila de programe Mda... din pacate nici eu nu am Prima Sport4. Conform programului Tv, sunt programate marti, incepand cu ora 15:15. Acum 30 minute, apriliacluj a spus: LCR Honda, coechipier cu Zarco Tamplaru' S-au miscat inteligent hondarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 18 minute, danypop a spus: Testele zicea Alex Cocu de la primasport, vor fi in direct pe primasport4.... eu n-am asa ceva in grila de programe nici eu, se opreste la nr 3. dar vor aparea pe net. sunt bune de podcasturi. te uiti doar cand e ceva de uitat. in rest asculti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate