Sari la conținut

Motogp - presezon 2026

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 21 ore, frigider a spus:

Hai frate cum să-l dea afara după 1 an când următorul an e reset total?

Sper sa nu ma înșel dar mai toți au avut 1an acomodare afara de Chantra care nu a arătat efectiv nimic.

Meh,in mod normal nu e cazul,ca omul ma gandesc ca stie cu mingea.Eu nu l-am urmarit nu urmaresc competitia din care a venit el,dar ma gandesc ca stie.

Dar daca nu se adapteaza si are rezultate in afara top 10-12 un an intreg?

Ce fac ii mai dau unul?Just saying.

Nu ii doresc - din partea mea sa vina sa se bata cu Marquez dupa cum declama ca am mai vedea si noi ceva spectacol.Dar afara de wishful thinking afara de povestile din presa,care ar fi cel mai posibil outcome?

Acum 19 ore, xt600 a spus:

Dupa logica asta si Diogo Moreira a facut foarte prost ca a trecut la clasa mare, incepand cu sezonul 2026... mda... 

Nu ai citit si aplicat exact ce scrii mai sus despre anul de adaptare al turcului : Moreira toata cariera lui a fost in competitia asta,moto3 si moto2 exact asta fac,asta e scopul acestor competitii suport : de a antrena si pregati tinerii piloti pt motogp.Pe aceleasi circuite,cu aceleasi echipe si dupa aceleasi reguli.

Moreira nu mai trebuie sa invete circuite,mod de lucru nimic,este lucrul pt care s-a pregatit intreaga lui cariera,si la fel ca majoritatea care au venit inaintea lui din moto2 (mai ales cei care au venit din moto2 si nu au sarit acest step),se va adapta foarte bine zic si sper eu.

Mai nasol cu Honda care nu e deloc Ducati GP24,dar sa speram ca ii va da de capat.

Dar una e sa ai 20-21 de ani sa vii in motogp dupa 2 ani de moto3 si 2 ani (si un titlu castigat ) in moto2 - adica pregatire mai buna de atat efectiv nu ai ce pretinde !....si alta e sa vii in motogp cand mergi pe 30 de primaveri,si intreaga ta cariera ai pilotat road bikes,sbk,etc oricum nu in aceasta nisa a gp.

Toprak va avea ceva de tras in a se adapta,repet - eu inteleg cu declaratii belicoase cu "abia astept sa ma confrunt cu Marquez pe pista" sau whatever,eu as zice prima oara sa vada cum e cu motoreta sa se califice si el poate-poate intr-un Q2 si dupa aia mai vedem.

Pana la a te bate cu Marquez....ani lumina.Dupa cum am mai zis "vise taica,vise".

Marquez e intr-o liga a lui proprie....si Toprak tot intr-o liga a lui numai ca sunt diametral opuse aceste 2 categorii in care sunt ei incadrati :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 250
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images