Method Postat ieri la 07:26 Share Postat ieri la 07:26 Acum 21 ore, frigider a spus: Hai frate cum să-l dea afara după 1 an când următorul an e reset total? Sper sa nu ma înșel dar mai toți au avut 1an acomodare afara de Chantra care nu a arătat efectiv nimic. Meh,in mod normal nu e cazul,ca omul ma gandesc ca stie cu mingea.Eu nu l-am urmarit nu urmaresc competitia din care a venit el,dar ma gandesc ca stie. Dar daca nu se adapteaza si are rezultate in afara top 10-12 un an intreg? Ce fac ii mai dau unul?Just saying. Nu ii doresc - din partea mea sa vina sa se bata cu Marquez dupa cum declama ca am mai vedea si noi ceva spectacol.Dar afara de wishful thinking afara de povestile din presa,care ar fi cel mai posibil outcome? Acum 19 ore, xt600 a spus: Dupa logica asta si Diogo Moreira a facut foarte prost ca a trecut la clasa mare, incepand cu sezonul 2026... mda... Nu ai citit si aplicat exact ce scrii mai sus despre anul de adaptare al turcului : Moreira toata cariera lui a fost in competitia asta,moto3 si moto2 exact asta fac,asta e scopul acestor competitii suport : de a antrena si pregati tinerii piloti pt motogp.Pe aceleasi circuite,cu aceleasi echipe si dupa aceleasi reguli. Moreira nu mai trebuie sa invete circuite,mod de lucru nimic,este lucrul pt care s-a pregatit intreaga lui cariera,si la fel ca majoritatea care au venit inaintea lui din moto2 (mai ales cei care au venit din moto2 si nu au sarit acest step),se va adapta foarte bine zic si sper eu. Mai nasol cu Honda care nu e deloc Ducati GP24,dar sa speram ca ii va da de capat. Dar una e sa ai 20-21 de ani sa vii in motogp dupa 2 ani de moto3 si 2 ani (si un titlu castigat ) in moto2 - adica pregatire mai buna de atat efectiv nu ai ce pretinde !....si alta e sa vii in motogp cand mergi pe 30 de primaveri,si intreaga ta cariera ai pilotat road bikes,sbk,etc oricum nu in aceasta nisa a gp. Toprak va avea ceva de tras in a se adapta,repet - eu inteleg cu declaratii belicoase cu "abia astept sa ma confrunt cu Marquez pe pista" sau whatever,eu as zice prima oara sa vada cum e cu motoreta sa se califice si el poate-poate intr-un Q2 si dupa aia mai vedem. Pana la a te bate cu Marquez....ani lumina.Dupa cum am mai zis "vise taica,vise". Marquez e intr-o liga a lui proprie....si Toprak tot intr-o liga a lui numai ca sunt diametral opuse aceste 2 categorii in care sunt ei incadrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:11 Share Postat ieri la 11:11 Acum 3 ore, Method a spus: Dar daca nu se adapteaza si are rezultate in afara top 10-12 un an intreg? Ce fac ii mai dau unul?Just saying. da. talent are, speri ca cu regulile noi sa se inteleaga. poa sa fie si invers, sa fie decent pe gp de acu si sa aiba mari probleme pe alea noi. caz in care... nasol.. clar dupa 2 ani papa. Acum 3 ore, Method a spus: declaratii belicoase intrebarea e daca a spus treaba asta sau a scris-o unu ca sa ia niste clicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 11:58 Share Postat ieri la 11:58 Acum 43 minute, frigider a spus: intrebarea e daca a spus treaba asta sau a scris-o unu ca sa ia niste clicuri. Exact - good point.Eu nu am citit niciunde declaratiile acelea belicoase la adresa lui Marquez,dar cine stie...in fine,povesti de iarna ...in alta ordine de idei,ceva despre care am zis de ceva timp ca nu se va intampla,si anume intrarea BMW in Motogp : BMW CEO Markus Flasch has sent shockwaves through the MotoGP paddock by openly questioning the financial reality of modern racing. His blunt message echoes loudly: “Where are the others getting the money for MotoGP?” Flasch revealed that BMW seriously evaluated a MotoGP entry, only to walk away after concluding the costs were simply unreasonable, especially in the middle of a wider industry downturn. According to him, even the strongest global brands can no longer justify racing programs based on prestige alone—financial discipline must come first. His comments shine an uncomfortable spotlight on manufacturers like Ducati, KTM, Yamaha, and Honda, many of whom continue to spend aggressively despite the economic pressure facing the motorsport world.Is MotoGP approaching a breaking point where racing budgets must deliver real, measurable returns—not just trophies and glory? BMW clearly believes that era has arrived. Greu cu matematica asta...pt unii cel putin.Nemtii se pare ca o cunosc bine si o respecta.Problema cu matematica e ca atunci cand alegi sa o ignori gandindu-te ca pe viitor lucrurile se vor redresa,dansa are obiceiul urat de veni si a te lovi fix unde doare mai tare - vezi cazul kKTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 12:23 Share Postat ieri la 12:23 (editat) baiatu ala de la bemve nu a auzit ca se reduc din costuri cu noul regulament? motoare mai mici, fara aero, fara deviceuri? plm, zici ca a iesit acum de sub o piatra. Editat ieri la 12:23 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 12:37 Share Postat ieri la 12:37 11 minutes ago, frigider said: baiatu ala de la bemve nu a auzit ca se reduc din costuri cu noul regulament? Cred că nici de sponsori nu a auzit... Nu am date specifice și precise despre bugetele echipelor - mă refer la sursele fondurilor - dar mă îndoiesc sincer că banii vin în principal de la firma mamă. Mai degrabă cred că grosul fondurilor vine de la ăia de sunt vizibili pe carene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 13:15 Share Postat ieri la 13:15 Acum 42 minute, frigider a spus: baiatu ala de la bemve nu a auzit ca se reduc din costuri cu noul regulament? motoare mai mici, fara aero, fara deviceuri? Ahahaha,da buna asta. Adica sper ca a fost caternica.... Acum 28 minute, Kagemusha a spus: Nu am date specifice și precise despre bugetele echipelor - mă refer la sursele fondurilor - dar mă îndoiesc sincer că banii vin în principal de la firma mamă. Mai degrabă cred că grosul fondurilor vine de la ăia de sunt vizibili pe carene... Ar fi frumos sa fie precum zici tu.Din pacate insa nu prea e asa,iarasi matematica.... Sunt 2 situatii distincte : echipe de client si constructori : daca ne uitam la echipele de client,in mare parte e asa precum zici - banii vin de la Dorna,de la sponsori samd,ei nu cheltuie prea mult pt ca nu trebuie sa creeze sa faca ceva,e doar chestie de balanta : intrari - bani Dorna,sponsori etc vs iesiri : cumparat moto,platit piloti,mecanici,buget deplasari protocol samd.Pt echipele de client s-ar putea ca intrarile sa fie cateodata mai mari decat iesirile. Nu e cazul insa pt echipele factory care mananca bani cu nemiluita pe R&D plus salarii babane la piloti si conducere. Un articol interesant desi mai vechi pe tema asta : How much does it really cost to run a MotoGP team? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă (editat) salariile pilotilor cred ca sunt "mari" ceva mil de euro doar la cei care-s deja camp mondiali: mm, peco, q si JM in rest sunt si multi cu sute de mii. doar ducati uzina e blestemata sa aiba 2 campioni. Aprilia: Bez nush daca are ceva milioane. Yamaha: Top nu stiu - s-a zvonit ceva? La honda poate Mir are "mult", in rest sunt doar dezvoltatori Editat 22 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 8 ore, Method a spus: moto3 si moto2 exact asta fac,asta e scopul acestor competitii suport : de a antrena si pregati tinerii piloti pt motogp.Pe aceleasi circuite,cu aceleasi echipe si dupa aceleasi reguli. Moreira nu mai trebuie sa invete circuite,mod de lucru nimic,este lucrul pt care s-a pregatit intreaga lui cariera....... Pana la a te bate cu Marquez....ani lumina.Dupa cum am mai zis "vise taica,vise" GRESIT! Scopul PRINCIPAL al competitiilor de la moto3, moto2, este acela de a SELECTIONA pilotii pentru MotoGP. Sunt competitii suport pentru clasa mare, care au mai putine in comun din punt de vedere al caracteristicilor motocicltelor, resurselor, echipelor, etc cu MotoGP decat are de exemplu WSBK. Toti pilotii care au venit de la Moto2 (campioni fiind) au subliniat cu subiect si predicat aceasta diferenta enorma. Toti, cand au ajuns intr-o echipa de MotoGP, fie ea si de client, au spus acelasi lucru: wow!!! Mai ales in ultimii ani, de cand au fost permise "dracoveniile" lui jiji, distanta dintre clase a devenit si mai mare. In aceste conditii, este absurd sa sustii ca un mucos de la Moto2, fie el si campion al clasei are dreptul legitim de a fi promovat la clasa mare, dar un triplu campion din wsbk, cu experienta enorma in spate nu are aceasta legitimitate. Tocmai asta ar fi ideea care ar putea salva competitia asta: selectarea celor mai buni piloti din toate competitiile puternice de pe glob, inclusiv campionate nationale foarte puternice (BSB, Moto America, etc, etc). Abia asa ar deveni un campionat mondial in adevaratul sens al cuvantului, cu pilotii proveniti din mai multe surse de selectie. Asa avem selectie doar pe o singura filiera: spaniola. Hai sa zicem si italiana, dar cea spaniola primeaza. Ne mai miram ca toti pilotii sunt parca trasi la indigo, atat ca maniera de pilotaj, cat si ca mind set? Si eu am unele indoieli in ceea ce priveste susccesul lui Toprak in competitia asta. Unele argumente sunt invocate si de tine. Pe de alta parte, imi doresc sa reuseasca. Cand spun sa reuseasca, nu ma refer neaparat la a fi capabil sa il bata pe MM ( asta este greu de crezut), dar mi-as dori sa devina unul dintre acei primii 4-5 piloti ai competitiei, care sa se bata constant pentru victorii de etapa si podiumuri. Potentialul asta, cred ca il are, din cate l-am vazut in competitia paralela. Talent are cu carul, este temerar, agresiv, se adapteaza bine la materialul de concurs (trei titluri mondiale cu doi constructori diferiti, nu neaparat cei mai buni de pe grila, la momentul respectiv), are experienta. Teoretic, sunt o multime de argumente in favoarea lui. Asteptam si vedem. Oricum, anul 2026 este un an de learning si nu ma astept la cine stie ce performante. Mai important este sa dea un feedback bun echipei, pentru dezvoltarea motoretei. Acum 4 ore, Method a spus: ...in alta ordine de idei,ceva despre care am zis de ceva timp ca nu se va intampla,si anume intrarea BMW in Motogp : BMW CEO Markus Flasch has sent shockwaves through the MotoGP paddock Greu cu matematica asta...pt unii cel putin.Nemtii se pare ca o cunosc bine si o respecta. Cam asta este diferenta dintre megalomania austriecilor si cumpatarea nemteasca. KkTM este o lectie buna si un evertisment pentru cine nu intelege cum sta treaba cu aritmetica asta. Si avertismentul asta trebuie sa il aiba in minte mai ales producatorii europeni. Honda, Yamaha, vand fiecare vreo 10000 de scutere in Orient (simplific si exagerez, desigur, dar intelegi ideea) si cu ce mai aduc din sponsorizari, isi fac bugetul. Dar europenii cheltuie absurd de mult, comparativ cu dimensiunea lor ca producatori si cu cota lor de piata. Daca se doreste o competitie sustenabila, din pdvd al costurilor, este necesar sa se faca ceea ce spune Stoner de cativa ani: eliminarea de pe motorete a tot ceea ce inseamna device-uri, aero si electronica de varf, ceva in genul motocicletelor de 1000cmc, 4T de la inceputul anilor 2000. Plus ca am fi mai castigati si din pdvd al spectacolului si am vedea si diferentele de skill intre piloti. Sunt convins ca ierarhiile de acum s-ar schimba drastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Major restart change announced for 2026 MotoGP season The FIM has announced a change to rules regarding restarting stopped motorcycles for the 2026 MotoGP season. The FIM has announced that from the 2026 season riders in MotoGP and WorldSBK will not be allowed to restart their bikes from trackside after a crash. Until now, the rules have allowed riders whose bike stopped running after a crash to try to restart it in the run-off area. This, however, has the potential to create dangerous situations as it keeps marshals and riders in the run-off areas in the middle of a live session. A new directive from the FIM has banned this, and says that attempts to restart a bike whose engine has stopped after the crash must take place behind the trackside barriers on the service road. Riders can still rejoin the track from there. Sursa, pentru mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 15 ore, frigider a spus: salariile pilotilor cred ca sunt "mari" ceva mil de euro doar la cei care-s deja camp mondiali: mm, peco, q si JM in rest sunt si multi cu sute de mii. doar ducati uzina e blestemata sa aiba 2 campioni. Aprilia: Bez nush daca are ceva milioane. Yamaha: Top nu stiu - s-a zvonit ceva? La honda poate Mir are "mult", in rest sunt doar dezvoltatori Pai deh.... Pecco auzisem de....15? MM cam tot asa. Q de...18 parca? Toprak a venit pe sute de mii,nu e cu ei in gasca. Bez s-ar putea sa aiba 2-3 mil dar nu mai mult,Aprilia nu da big money la piloti,prefera sa ii bage in motoreta,si pe buna dreptate. La Honda Mir are si el cateva mil,in rest dupa cum zici sunt "dezvoltatori".De fapt,nu stiu Marini.Dar oricum nimic fantastic. Vinales s-ar putea sa aiba o suma de cateva miloane,are un manager f bun care tot timpul a stiut sa il "vanda". Acosta are si el ceva mil dar 2-3 gen. Overall ideea de baza fata de ce zicea colegul e faptul ca echipele de client hai ca poate mai scapa cu ceva bani la sfarsit de an,mai ales ca nu au piloti cu state mari de plata,sau daca au vin cu contracte de la Ducati Honda etc plus ca ei cumpara motoretele la un pret fix nu le dezvolta,dar echipele factory investesc 20-30 mil/an lejer in R&D,asta aparte de costurile "uzuale" cu pilotii conducerea,mecanici deplasari,hoteluri,motorhomes catering samd samd. Vin cu cateva zeci de mil bani de acasa,si vorba lu'ala de la BMW nu prea se justifica - omul mi se pare ca are dreptate daca privesti dpdv al managerului - asa cum ar si trebui privit ! De aia am si zis la acel moment cand tot el ! dadea declaratii ca se gandesc la intrarea in gp ca e doar o declaratie de publicitate si ca nu are nici un sens pt ei sa intre in gp sa isi ia bataie cativa ani la rand ca sa...nimic.Si am fost contrazis la acel moment (desigur) deja lumea facea pariuri daca iti aduci aminte la ce echipa vor intra.Mda. Acum 14 ore, xt600 a spus: Toti, cand au ajuns intr-o echipa de MotoGP, fie ea si de client, au spus acelasi lucru: wow!!! Mai ales in ultimii ani, de cand au fost permise "dracoveniile" lui jiji, distanta dintre clase a devenit si mai mare. In aceste conditii, este absurd sa sustii ca un mucos de la Moto2, fie el si campion al clasei are dreptul legitim de a fi promovat la clasa mare, dar un triplu campion din wsbk, cu experienta enorma in spate nu are aceasta legitimitate. Tocmai asta ar fi ideea care ar putea salva competitia asta: selectarea celor mai buni piloti din toate competitiile puternice de pe glob, inclusiv campionate nationale foarte puternice (BSB, Moto America, etc, etc). Abia asa ar deveni un campionat mondial in adevaratul sens al cuvantului, cu pilotii proveniti din mai multe surse de selectie. Asa avem selectie doar pe o singura filiera: spaniola. Hai sa zicem si italiana, dar cea spaniola primeaza. Ne mai miram ca toti pilotii sunt parca trasi la indigo, atat ca maniera de pilotaj, cat si ca mind set? Normal ca trecerea e abrupta,naiba e puterea dubla,la ce te astepti? Pilotii spun insa cu totul altceva : cea mai dura trecere este de la moto3 la moto2 mult mai dura decat moto2-gp pt ca moto2 sunt similare deja big bikes - moto3 are 80kg un piston si 37 cai. Nu despre asta era vorba insa,ci despre faptul ca cei de moto2 in majoritate covarsitoare se adapteaza perfect la motogp,in timp ce cei din competitii diferite nu se pot adapta.Eu ti-am mai zis dar nu vrei sa intelegi despre cei din acele competitii - performantele celor adusi in istoria recenta iti contrazic teoria,ultimul e parca...Mark?ceva adus la Yamaha care a facut absolut ZERO barat.Toprak probabil va merge mai bine,dar nu as baga mana in foc pt el. "mucosul de la moto2" e campion mondial.Si a luat campionatul intr-o maniera fantastica batand un pilot as zice reputat fair and square.So,nu prea mai e mucos.Eu mai degraba pariez pe el desi va debuta pe cea mai grea probabil moto pt un rookie decat pe Toprak. Vezi ca si Acosta a fost "mucos" la randul lui pe fix aceeiasi filiera,si MM si Pedrosa si Lorenzo ba chiar si Rossi.Numa mucosi au venit din moto2 nelasand marile talente din wsbk sa se etaleze Filiera spaniola e atat de puternica pt ca statul spaniol a investit masiv in centre de pregatire samd - copiii au numa licee si scoli unde dimineata merg la antrenament moto dupa-amiaza la scoala - e o intreaga industrie in Spania care ii impinge. Italia ce are?Niste circuite vechi de cand lumea (nu vb de cele consacrate ci de cele pe care se antreneaza cei mici in mod normal),statul se implica putin spre deloc,singurul Rossi care a facut Academia special pt a da o pregatire corecta si de actualitate pt rigorile ce se cer acum la acel nivel.Ma mir ca mai razbesc piloti italieni avand in vedere ca nimeni in afara de Rossi nu ii ajuta acolo sa se dezvolte. In rest,celelalte state,restul Europei,SUA etc?Oha.Nu ii intereseaza nu investesc,nu le pasa. Ce piloti mai vin din state,ultimul care a mai fost de ceva a fost Ben Spies care a reusit sa vina in motogp pt ca era un talent fantastic (pacat de accidentari) si-a facut ma-sa 2 ipoteci pe casa ca sa il sustina.Stoner la fel - vin "in ciuda" statelor din care sunt,si vorbesc de tari bogate aici. Si ne miram ca sunt numa spanioli - pai spaniolii sunt singurii care investesc in acest sport ! - e normal sa fie numa spanioli,ce ne miram atat ?!! Hai sa zic ca mai investeste si Japonia dar la ei cam rar iese un pilot decent,efectiv nu pot,csf... Nu cred ca aceasta competitie are nevoie sa fie "salvata",mai degraba are nevoie sa nu fie stricata si sa se faca niste regulamente normale decente. De pilda trecerea la motor de 850cc mi se pare o prostie monumentala atat dpdv sportiv cat si financiar. Si eu imi doresc sa reuseasca Toprak pt a avea inca un pilot de top in aceasta competitie,dar nu vad real vreo modalitate prin care va reusi.Sunt prea multe impotriva lui chiar daca talent probabil are : motoreta,pregatirea anterioara,anii astia in care se va schimba tot...Greu. Acum 14 ore, xt600 a spus: Cam asta este diferenta dintre megalomania austriecilor si cumpatarea nemteasca. KkTM este o lectie buna si un evertisment pentru cine nu intelege cum sta treaba cu aritmetica asta. Si avertismentul asta trebuie sa il aiba in minte mai ales producatorii europeni. Honda, Yamaha, vand fiecare vreo 10000 de scutere in Orient (simplific si exagerez, desigur, dar intelegi ideea) si cu ce mai aduc din sponsorizari, isi fac bugetul. Dar europenii cheltuie absurd de mult, comparativ cu dimensiunea lor ca producatori si cu cota lor de piata. Daca se doreste o competitie sustenabila, din pdvd al costurilor, este necesar sa se faca ceea ce spune Stoner de cativa ani: eliminarea de pe motorete a tot ceea ce inseamna device-uri, aero si electronica de varf, ceva in genul motocicletelor de 1000cmc, 4T de la inceputul anilor 2000. Plus ca am fi mai castigati si din pdvd al spectacolului si am vedea si diferentele de skill intre piloti. Sunt convins ca ierarhiile de acum s-ar schimba drastic. Ducati cheltuie aberant sustinuti de the parent company - VAG Group. Piaggio group nu as zice ca sparg pusculita. KKTM delira deja,i-a oprit realitatea pana la urma.Si ce e cel mai amuzant era ca ei cheltuiau un purcoi de bani going nowhere - adica rezultate oha. Am mai zis - aero nu prea ai cum sa o interzici - ce a facut Gigi atunci in 2016 a fost deschiderea cutiei Pandorei,you cannot go back.Insa intradevar poti interzice ride height devices.Electronica a fost standardizata poti sa o faci si mai basic,true. Si eu cred ca am fi mai castigati ca si spectacol,nu cred ca vrea nimeni o competitie a inginerilor ca in F1. Nu vrem sa vedem care ride height e mai bun,ci care pilot e mai bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 20 minute, Kagemusha a spus: Major restart change announced for 2026 MotoGP season The FIM has announced a change to rules regarding restarting stopped motorcycles for the 2026 MotoGP season. The FIM has announced that from the 2026 season riders in MotoGP and WorldSBK will not be allowed to restart their bikes from trackside after a crash. Until now, the rules have allowed riders whose bike stopped running after a crash to try to restart it in the run-off area. This, however, has the potential to create dangerous situations as it keeps marshals and riders in the run-off areas in the middle of a live session. A new directive from the FIM has banned this, and says that attempts to restart a bike whose engine has stopped after the crash must take place behind the trackside barriers on the service road. Riders can still rejoin the track from there. Sursa, pentru mai multe detalii. Ce mizerie de regulă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, Kagemusha a spus: Major restart change announced for 2026 MotoGP season The FIM has announced a change to rules regarding restarting stopped motorcycles for the 2026 MotoGP season. The FIM has announced that from the 2026 season riders in MotoGP and WorldSBK will not be allowed to restart their bikes from trackside after a crash. Until now, the rules have allowed riders whose bike stopped running after a crash to try to restart it in the run-off area. This, however, has the potential to create dangerous situations as it keeps marshals and riders in the run-off areas in the middle of a live session. A new directive from the FIM has banned this, and says that attempts to restart a bike whose engine has stopped after the crash must take place behind the trackside barriers on the service road. Riders can still rejoin the track from there. Sursa, pentru mai multe detalii. clar regula anti-MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă https://www.salaryleaks.com/motogp nu e departe de adevar, as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citat https://www.salaryleaks.com/motogp nu e departe de adevar, as zice Socanta diferenta intre JM si Bez. Atata la salarizare, cat si la rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă am mai cautat pe net inca 2 surse, cam tot aceste valori au fost date, cu mici diferente Bez la urmatorul contract va prinde si el ceva peste un milion, doua, trei, ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 42 minute în urmă Share Postat 42 minute în urmă E cat de cat normala diferența intre cei doi. Unul a semnat din postura de "aproape campion" iar celalalt se zbatea in "noroi" cu o motocicleta nu tocmai rea. Unul a fost adus in maxima glorie iar celalalt a fost salvat din anonimat. Ce a urmat dupa.... e exact pe dos. Dar sa vedem anul acesta (sperand ca ambii vor fi la 100%) care e adevarul. Oricum Aprilia a primit fff mult pentru banii ce i-a platit lui Bez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă (editat) Acum 1 oră, Ovidiu M a spus: Socanta diferenta intre JM si Bez. Atata la salarizare, cat si la rezultate. JM s-a accidentat inca din presezon. socanta nu e diferenta ci forma lui Bez. sper la un campionat cu Peco si JM si Bez in forma. si MM evident. restul nu au nicio sansa. (sper sa nu am dreptate ref restul - dar cine plm sa scoata capu? Aldeguer cu buba asta sper sa nu sufere, Fernandez?..revelatia Q pe noul V4? ) Editat 34 minute în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate