Sari la conținut

CF MOTO 800 MT-X 2025->

Postări Recomandate

Salve ! 

Am deschis acest topic , pt ca m-am procopsit cu acest agregat.

Il am de cateva zile si sunt foarte incantat de el ...dar ...ca exista un dar , intampin si cateva  problemute cu el 

La ralanti , dupa cca 1-2 min , se opreste , sau parca merge intr-un piston .La o simpla acceleratie , isi revine .....dar  o ia de la capat .

A doua problema ....este prea inalta pt mine .......exista ceva lower kit pt ea ?..ca eu nu am gasit .

A 3-a problema : cum se fac up-date-urile pt ea ?...la 450 stiu ....aici este altceva .

Accesoriile sunt extrem de scumpe ....mai face cineva prin Buc modificari la sa ?

Ma face cineva prin buc sau judetele limitrofe crash-bar sau ceva de gen ?

Multzam fain pt orice info. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt prima si a 3-a problema verifica si tu cu dealerul tau. are service, ai garantie, easy fix

pt problema 2, invata sa stai cu un singur picior jos, talpa complet ancorata pe asfalt si aia e, esti gucci. Kiturile de coborare pot afecta ciclistica, plus de ce mai iei moto inalta daca vrei sa ii scazi garda la sol?  Invata-te cu un singur picior jos, moto sprijinita pe pulpa piciorului care e jos si aia e.

Eu sunt strumf si am calarit TDM 850, TDM 900, 1200gs, 990adv fara probleme

Link spre comentariu

Acum 1 oră, 3.14 a spus:

Salve ! 

Il am de cateva zile si sunt foarte incantat de el ...dar ...ca exista un dar , intampin si cateva  problemute cu el 

La ralanti , dupa cca 1-2 min , se opreste , sau parca merge intr-un piston .La o simpla acceleratie , isi revine .....dar  o ia de la capat .

A doua problema ....este prea inalta pt mine .......exista ceva lower kit pt ea ?..ca eu nu am gasit .

A 3-a problema : cum se fac up-date-urile pt ea ?...la 450 stiu ....aici este altceva .

Accesoriile sunt extrem de scumpe ....mai face cineva prin Buc modificari la sa ?

1. Are cumva cilinder deactivation? Nu stiu dar daca are asta e motivul, din ce in ce mai multe moto moderne au mizeria asta de functie :(

2. Ce a zis @Cavaleru

Link spre comentariu

9 hours ago, Cavaleru said:

Invata-te cu un singur picior jos, moto sprijinita pe pulpa piciorului care e jos si aia e.

Fix asa merg , insa nu este prea confortabil stilul asta prin oras . PP ca daca nu gasesc alte solutii viabile , o sa sfarsesc prin a cumpara un scuter exclusiv de oras si aia e .

8 hours ago, DonFlamingo said:

1. Are cumva cilinder deactivation? Nu stiu dar daca are asta e motivul, din ce in ce mai multe moto moderne au mizeria asta de functie :(

Nu stiu sa-ti spun ., dar fiind un motor aproape identic cu cel de KTM 790 , tind sa cred ca nu are asa ceva . 

Pe forumurile de afara , zic unii ca totul s-ar rezolva cu un up-date de firmware .....dar asta este in functie de zona ...o sa vad cand ajung la garantie cu ea .

Lasand bubitele astea la o parte , sunt foarte incantat de motoreta .

In modul Rain tragi de ea ca de 450 , dar in standard nu stii cand sare de 150 .Cei 90 si ceva de ponei is acolo si is fac treaba din plin . Directia este foarte precisa , sau nu stiu cum sa zic ...parca esti pe sina de tren 

Este comfortabila , ''spatioasa'' iar cruse controlul este tot ce mi-am dorit ...visss

Are si cornering ABS , deci poti  fi mai prostalau ....are grija de tine  , iar franele se simt exceptional . 

Functia de mirroring este misto , dar astia au beut apa dupa bembew , si dupa 1 luna vor marafeti cu abonament ....pp ca o sa-mi iau un display separat.

Display-ul este mare cat o zi de post ...n-ai nevoie de ochelari.

Are amortizor de ghidon din fabrica .

Culmea este mai putin galagioasa decat cea de 450 

Nu am incercat modul offroad ...pana nu-i pun crush bar nici nu incerc :)

Link spre comentariu

salut,

Acum 12 ore, 3.14 a spus:

Pune o intrebare la RAMS, sunt autorizati cfmoto pentru service si garantii.

La ei am facut un update pentru un nk800 ( acelasi motor), asta acum doi ani.

Poate merge si prin aplicatia mobila cfmoto

de pe grupul Ride n ride, de pe  telegram, am nr unui gagiu din Bucuresti care face sei, Darian 0722.564.409, este foarte laudat in grup.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! 

bafta! 

Link spre comentariu

1. Dul-l la garantie pentru diagnoza.

2. Exista sa joasa originala (si incalzita). Pe ATVROM sunt si alte accesorii

https://www.atvrom.ro/utile-motociclete/sa-joasa-incalzita-cfmoto-800mt-x

image.thumb.png.4a8c858e2d3715b478a37aa6e65721a9.png

3. Update-urile se fac de obicei la revizii de catre dealer.

4. Au si crsh-bar-uri. Si la pachet si ca produs individual.

6WWV-801000-8000 - Crashbar superior CFMOTO 800MT-X

6WWV-802000-8000 - Crashbar inferior CFMOTO 800MT-X

https://www.atvrom.ro/pachete-accesorii-moto/cfmoto-800mt-x-protection-kit

Editat de Ovidiu M
.
Link spre comentariu

Acum 2 ore, 3.14 a spus:

Fix asa merg , insa nu este prea confortabil stilul asta prin oras . PP ca daca nu gasesc alte solutii viabile , o sa sfarsesc prin a cumpara un scuter exclusiv de oras si aia e .

E nu e confortabil. oricum te opresti numai la semafor. 

ai mai avut scuter. in oras e imbatabil stii asta. 

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Ovidiu M a spus:

3. Update-urile se fac de obicei la revizii de catre dealer.

ATVrom nu face service, lucreaza cu service-uri partenere

Acum 44 minute, Ovidiu M a spus:

6WWV-801000-8000 - Crashbar superior CFMOTO 800MT-X

6WWV-802000-8000 - Crashbar inferior CFMOTO 800MT-X

daca ai un card de credit, poti sa le iei in rate fara dobanda si ai garantia ca se potrivesc perfect.

Link spre comentariu

13 hours ago, 3.14 said:

Ai luat varianta inalta? Ca sunt doua modele:

image.thumb.png.009076cc86c1521eae9abd8bafc7a018.png

Cea joasa are 830mm la sa fata de 870 varianta inalta.

Eu m-am dat cu varianta "TALL" si intradevar era inalta, in comparatie CRF1000 al meu, dar se simtea si mult mai usoara in acelasi timp.

Mi-a placut mult cum merge 800MT-X-ul, singurul minus fiind faptul se incingea tare, mai ales cand mergeam incet se simtea la picioare caldura degajata de la motor, si afara erau sub 20 de grade.

Link spre comentariu

37 minutes ago, emilian_rks said:

.

Mi-a placut mult cum merge 800MT-X-ul, singurul minus fiind faptul se incingea tare, mai ales cand mergeam incet se simtea la picioare caldura degajata de la motor, si afara erau sub 20 de grade.

Partea cu caldura se rezolva cu un mic deflector montat in gaurile alea .  Acu pe frigul asta e chiar misto ! 

Daca nu ma insel am varianta joasa de sa ...dar is mai micut asa , si am fost si bolnavior cand eram mic 🤣

1 hour ago, ulei_moto said:

daca ai un card de credit, poti sa le iei in rate fara dobanda si ai garantia ca se potrivesc perfect.

Orice ar fi , numai de la ei nu iau  

2 hours ago, ulei_moto said:

Pune o intrebare la RAMS, sunt autorizati cfmoto pentru service si garantii.

La RAMS o sa merg ( le ai am fost si ultima oara cu cea mica ) .

Link spre comentariu

Propun schimbarea titlului in CFMOTO 800MT-X (2025-  ) pentru a avea descrierea completa a modelului. Am sa deschid si eu un topic pentru CFMOTO 700MT (2025- ), Nu sunt sigur daca este sectiunea potrivita, dar cum V-Strom-si NC-ul au topic pe acesta sectiune, si 700MT-ul il bagam tot pe aici.

Link spre comentariu

• Kristian changed the title to CF MOTO 800 MT-X 2025->
La 19.11.2025 la 19:07, 3.14 a spus:

Salve ! 

Sa o stapanesti sanatos!

Ce inseamna accesorii extrem de scumpe? Sa vezi la BMW accesorii, gen Wunderlich, daca accesorizezi un R1300 iti mai cumperi un CF Moto NK 300.

Eu cred ca sunt corecte preturile pt orice inseamna CF Moto. 

O sa pt tine costa 900ron, o sa pt a mea 450 MT a fost 550ron, adica........daca ma duceam la MotoVis in PH sigur ma costa cu drum cu manopera cu alea alea alea 900ron.

Haide la offroad cu ea sa vedem cum merge.

De ce nu ai luat 800MT normal daca X-ul este prea inalt? Vrei sa mergi la offroad mai serios, nu drum forestier, inteleg, ma gandesc la rotile 18-21 si suspensiile mai inalte de pe modelul X.

Link spre comentariu

Nu cred ca am skill -ul pt off.road serios ....insa soft , da am de gand sa ies .

Am luat modelul asta din mai multe considerente . 

Insa din cate vad eu este excelent si pentru calatorii lungi . Poti merge si sportiv cu ea . Iese si pe niscaiva pamant sau baltoace .....un all arounder minunat . 

Daca tu dai la bembew xx bani ...nu inseamna ca esti etalonul meu ....eu ma uit in poznarul propriu si atat . Comparatiile astea sunt puierile . Daca vroiam accesorii de bembeu , cumparam bembeu !  

450 -ul l-am dotat relativ ieftin ....si de aici si comparatia cum ca ar fi scumpe ....

Multzam nene kristi pt schimbare ! .

Link spre comentariu