Sari la conținut

3. USA RED BULL GRAND PRIX OF THE UNITED STATES

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 4 ore, frigider a spus:

În schimb bez merge bine de anu trecut,anu asta început f bine.

Incredere în el, în moto.

Oricum nu are nici o sansa la titlu. Este baiatul ala lent, fara stofa de campion. Expertii au stabilit deja. 

Acum 4 ore, Method a spus:

.......dar Gp26's par a fi reușite...eu nu mai halesc vrajeala cu "motoreta e de vină".

Remember! GP26 nu este altceva decat o evolutie GP25. O evolutie la care s-a lucrat pe la elementele aero, electronica, poate o bascula noua si cam atat. Nu cred ca au rezolvat (si nici nu l-a interesat pe Jiji, aspectul asta) problema feelingului pe fata. Asa ca problema pentru Pecco ramane aceeasi, chiar daca in  presezon a avut cateva declaratii pozitive, fata de modelul GP26. Pentru Pecco, lipsa feelingului pe fata este big problem.  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 23 minute, xt600 a spus:

Oricum nu are nici o sansa la titlu. Este baiatul ala lent, fara stofa de campion. Expertii au stabilit deja. 

Iar ai hate'uri si frustrări și nu știi pe cine sa ți le verși.

Nu cred ca a zis absolut nimeni de aici vreodată ca Bez ar fi lent.

Ca poate după ce are niște (juma de an de) curse și experienta pe Aprilia JM s-ar putea sa fie mai rapid...tot ce e posibil.Nimic nu e însă garantat.

Stofă de campion clar nu are...pt ca nu e campion :rusinica:

Acum 23 minute, xt600 a spus:

Remember! GP26 nu este altceva decat o evolutie GP25.

Remember! GP24 nu era decât o evoluție a lui GP23.

Diferențe între ele?

Mda.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 54 minute, Cavaleru a spus:

s-a aflat ce era bucata care a sarit din motoreta lui Bez la ultima iesire din practice?

Eu cred că era ceva care există deja pe jos pe-acolo și Bez a trecut peste ea și a aruncat-o părând că a căzut de la el.

Nu avea de unde din zona roții față să cadă ditamai gogoloiul.. 

Alta varianta ar fi să fi fost ceva tool au uitat mecanicii pe acolo, dar iar nu înțeleg unde ar fi avut loc pe moto.

Acum 35 minute, xt600 a spus:

Pai nu are, nu atâta timp cât MM e acolo.

Hai să-ti zic pe înțelesul tău, Bez e la fel de talentat ca și Quartararo sau Bagnaia..

Mai degrabă aș paria pe Diggia anul asta ca și contracandidat...nu pe Bez.

Wait and see...

Link spre comentariu

Acum 16 minute, Method a spus:

Iar ai hate'uri si frustrări și nu știi pe cine sa ți le verși.

Stofă de campion clar nu are...pt ca nu e campion :rusinica:

Remember! GP24 nu era decât o evoluție a lui GP23.

Diferențe între ele?

Mda.

Doar trimiteam la afirmatiile expertilor, fata de Bez. Te simti? Cu siguranta.

Inca nu este. Poate nici nu va fi, dar deocamdata, pe motocicleta potrivita, a devenit dintr-o data foarte constant, rapid si competitiv, atuuri care il pot propulsa in lupta pentru titlu.  Intre timp, pentru legende (aia rapizi de tot, conform mitologiei de pe aici) nu prea se aliniaza astrele. 🙃

Gresit! Intre GP23 si GP24 au fost diferente esentiale. Alta motorizare, alt sasiu, alta distributie a maselor. GP24 nu prea mai avea nimic in comun nici macar cu ultima iteratie a GP23, daramite cu versiunea initiala, cu care a concurat MiMi, in 2024. Toti pilotii care au mers pe ambele au sesizat diferentele si au facut declaratii in acest sens. Practic, erau doua motociclete diferite. Vezi bibliografia! Intre timp, daca nu ai aflat, pentru 2026, dezvoltarea motoarizarilor au fost inghetata, so... Ducati, nici sa fi vrut, nu ar fi putut veni cu o dezvoltare atat de radicala, pentru 2026, pentru ca motorul este acelasi. In consecinta, electronica nu a suferit modificari profunde, sasiul la fel, s-a lucrat pe partea aero, dar si aici vorbim doar de o evolutie, nu de transformari radicale, asa cum a facut Aprilia. In esenta, intre GP26 si GP25 diferentele nu sunt la fel de mari ca intre GP23 si GP24. Nu cred ca gresesc daca spun ca GP24 a fost cea mai buna motoreta construita de Jiji. Urmat de modelul GP22.   

Acum 29 minute, B.B. a spus:

Pai nu are, nu atâta timp cât MM e acolo.

Hai să-ti zic pe înțelesul tău, Bez e la fel de talentat ca și Quartararo sau Bagnaia..

Mai degrabă aș paria pe Diggia anul asta ca și contracandidat...nu pe Bez.

Wait and see...

Pai daca este vorba de MM, este clar ca, pentru oricare din cei mentionati de tine, trebuie sa se alinieze mult prea multe planete, ca sa aibe sanse la titlu.  Daca il scoatem din discutie pe MM, Bezz are sanse la titlu, ca oricare dintre pilotii care deja au titluri in dreptul lor (Q, Mir, Bagnaia, JM, etc). 

Dar chiar si cu MM pe circuit,  sezonul asta Bezz are sansa lui, pentru ca Aprilia pare sa aibe deja un edge, in fata Ducati. Iar MM nu pare complet refacut (prin refacut, inteleg aici a fi complet recuperat dupa acccidentare si fit 100%) si, dupa cum spune Dani Pedrosa, nu este confortabil cu motocicleta. Primele doua etape, a mers la limitarea daunelor. Vom vedea ce va fi in continuare, dar anul asta nu va mai fi pentru el un galop de sanatate, ca in 2025. 

Link spre comentariu

2 hours ago, B.B. said:

Eu cred că era ceva care există deja pe jos pe-acolo și Bez a trecut peste ea și a aruncat-o părând că a căzut de la el.

Nu, eu am vazut faza in direct, "chestia" nu era on track, pe net am gasit ceva, la mom 0:26 se reia in slow....

Editat de Lup69
Link spre comentariu