xt600 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: În schimb bez merge bine de anu trecut,anu asta început f bine. Incredere în el, în moto. Oricum nu are nici o sansa la titlu. Este baiatul ala lent, fara stofa de campion. Expertii au stabilit deja. Acum 4 ore, Method a spus: .......dar Gp26's par a fi reușite...eu nu mai halesc vrajeala cu "motoreta e de vină". Remember! GP26 nu este altceva decat o evolutie GP25. O evolutie la care s-a lucrat pe la elementele aero, electronica, poate o bascula noua si cam atat. Nu cred ca au rezolvat (si nici nu l-a interesat pe Jiji, aspectul asta) problema feelingului pe fata. Asa ca problema pentru Pecco ramane aceeasi, chiar daca in presezon a avut cateva declaratii pozitive, fata de modelul GP26. Pentru Pecco, lipsa feelingului pe fata este big problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) Acum 23 minute, xt600 a spus: Oricum nu are nici o sansa la titlu. Este baiatul ala lent, fara stofa de campion. Expertii au stabilit deja. Iar ai hate'uri si frustrări și nu știi pe cine sa ți le verși. Nu cred ca a zis absolut nimeni de aici vreodată ca Bez ar fi lent. Ca poate după ce are niște (juma de an de) curse și experienta pe Aprilia JM s-ar putea sa fie mai rapid...tot ce e posibil.Nimic nu e însă garantat. Stofă de campion clar nu are...pt ca nu e campion Acum 23 minute, xt600 a spus: Remember! GP26 nu este altceva decat o evolutie GP25. Remember! GP24 nu era decât o evoluție a lui GP23. Diferențe între ele? Mda. Editat 7 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 54 minute, Cavaleru a spus: s-a aflat ce era bucata care a sarit din motoreta lui Bez la ultima iesire din practice? Eu cred că era ceva care există deja pe jos pe-acolo și Bez a trecut peste ea și a aruncat-o părând că a căzut de la el. Nu avea de unde din zona roții față să cadă ditamai gogoloiul.. Alta varianta ar fi să fi fost ceva tool au uitat mecanicii pe acolo, dar iar nu înțeleg unde ar fi avut loc pe moto. Acum 35 minute, xt600 a spus: Oricum nu are nici o sansa la titlu. Este baiatul ala lent, fara stofa de campion. Expertii au stabilit deja. Pai nu are, nu atâta timp cât MM e acolo. Hai să-ti zic pe înțelesul tău, Bez e la fel de talentat ca și Quartararo sau Bagnaia.. Mai degrabă aș paria pe Diggia anul asta ca și contracandidat...nu pe Bez. Wait and see... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 16 minute, Method a spus: Iar ai hate'uri si frustrări și nu știi pe cine sa ți le verși. Stofă de campion clar nu are...pt ca nu e campion Remember! GP24 nu era decât o evoluție a lui GP23. Diferențe între ele? Mda. Doar trimiteam la afirmatiile expertilor, fata de Bez. Te simti? Cu siguranta. Inca nu este. Poate nici nu va fi, dar deocamdata, pe motocicleta potrivita, a devenit dintr-o data foarte constant, rapid si competitiv, atuuri care il pot propulsa in lupta pentru titlu. Intre timp, pentru legende (aia rapizi de tot, conform mitologiei de pe aici) nu prea se aliniaza astrele. Gresit! Intre GP23 si GP24 au fost diferente esentiale. Alta motorizare, alt sasiu, alta distributie a maselor. GP24 nu prea mai avea nimic in comun nici macar cu ultima iteratie a GP23, daramite cu versiunea initiala, cu care a concurat MiMi, in 2024. Toti pilotii care au mers pe ambele au sesizat diferentele si au facut declaratii in acest sens. Practic, erau doua motociclete diferite. Vezi bibliografia! Intre timp, daca nu ai aflat, pentru 2026, dezvoltarea motoarizarilor au fost inghetata, so... Ducati, nici sa fi vrut, nu ar fi putut veni cu o dezvoltare atat de radicala, pentru 2026, pentru ca motorul este acelasi. In consecinta, electronica nu a suferit modificari profunde, sasiul la fel, s-a lucrat pe partea aero, dar si aici vorbim doar de o evolutie, nu de transformari radicale, asa cum a facut Aprilia. In esenta, intre GP26 si GP25 diferentele nu sunt la fel de mari ca intre GP23 si GP24. Nu cred ca gresesc daca spun ca GP24 a fost cea mai buna motoreta construita de Jiji. Urmat de modelul GP22. Acum 29 minute, B.B. a spus: Pai nu are, nu atâta timp cât MM e acolo. Hai să-ti zic pe înțelesul tău, Bez e la fel de talentat ca și Quartararo sau Bagnaia.. Mai degrabă aș paria pe Diggia anul asta ca și contracandidat...nu pe Bez. Wait and see... Pai daca este vorba de MM, este clar ca, pentru oricare din cei mentionati de tine, trebuie sa se alinieze mult prea multe planete, ca sa aibe sanse la titlu. Daca il scoatem din discutie pe MM, Bezz are sanse la titlu, ca oricare dintre pilotii care deja au titluri in dreptul lor (Q, Mir, Bagnaia, JM, etc). Dar chiar si cu MM pe circuit, sezonul asta Bezz are sansa lui, pentru ca Aprilia pare sa aibe deja un edge, in fata Ducati. Iar MM nu pare complet refacut (prin refacut, inteleg aici a fi complet recuperat dupa acccidentare si fit 100%) si, dupa cum spune Dani Pedrosa, nu este confortabil cu motocicleta. Primele doua etape, a mers la limitarea daunelor. Vom vedea ce va fi in continuare, dar anul asta nu va mai fi pentru el un galop de sanatate, ca in 2025. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) 2 hours ago, B.B. said: Eu cred că era ceva care există deja pe jos pe-acolo și Bez a trecut peste ea și a aruncat-o părând că a căzut de la el. Nu, eu am vazut faza in direct, "chestia" nu era on track, pe net am gasit ceva, la mom 0:26 se reia in slow.... Editat 4 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Nu, eu am vazut faza in direct, "chestia" nu era on track, pe net am gasit ceva, la mom 0:26 se reia in slow.... Da, la slow mo se vede că apare de undeva din motocicleta. Meanwhile in Q1, Quartararo a vrut să coboare de pe motocicleta in mers... Pronostic pole: Aldeguer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă hopa Peco e pe cai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Se umfla Peco..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă vai ce face MIR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă MM e suparat pe careva, poate pe el sau pe cineva din padoc? Haha, pe Bez... dar fara motiv....parerea mea... Digia e mai rapid....sau Bez.... Au renuntat ...MM, Tirbusonu', Digia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Digia POLE! valeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Peco bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă da MM nervos pe BEZ si apoi face o mizerie marca satana lui Bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Se pare ca MM are musafiri nepoftiti in sufragerie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 33 minute, B.B. a spus: Meanwhile in Q1, Quartararo a vrut să coboare de pe motocicleta in mers... Q isi alege prost momentele in care sa cada. Ar trebui sa exerseze caderile in FP-uri, nu in Q-uri. Oricum, remarc faptul ca intre campionul mondial 2021 si triplul campion mondial din WSBK si actual rookie in MotoGP, pe aceeasi motocicleta, diferenta pe tur rapid este sub doua zecimi de secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 minute, Cavaleru a spus: da MM nervos pe BEZ si apoi face o mizerie marca satana lui Bestia A fost incurcat de "rât de porc" si de bestia căruia i-a răspuns cu aceeasi monedă. Toti 3 ar trebui retrogradati pentru cursa de maine. Poate pe viitor vor fi mai atenți cand o "labaresc" pe trasa fara sa fie pe tur rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, danypop a spus: A fost incurcat de "rât de porc" si de bestia căruia i-a răspuns cu aceeasi monedă. Toti 3 ar trebui retrogradati pentru cursa de maine. Poate pe viitor vor fi mai atenți cand o "labaresc" pe trasa fara sa fie pe tur rapid Bez il avea on fata pe Marini care a franat devreme si a franat si el. Nu cred ca a avut vreo vina Bez acolo. Acum 10 minute, xt600 a spus: Q isi alege prost momentele in care sa cada. Ar trebui sa exerseze caderile in FP-uri, nu in Q-uri. Oricum, remarc faptul ca intre campionul mondial 2021 si triplul campion mondial din WSBK si actual rookie in MotoGP, pe aceeasi motocicleta, diferenta pe tur rapid este sub doua zecimi de secunda. Si care e concluzia ta aici? Degeaba il pun toti im top 3 piloti din paddock ca de fapt el e slab nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 ore, xt600 a spus: Inca nu este. Asta am zis și eu. Acum 4 ore, xt600 a spus: Poate nici nu va fi, dar deocamdata, pe motocicleta potrivita, a devenit dintr-o data foarte constant, rapid si competitiv, atuuri care il pot propulsa in lupta pentru titlu. Da,are atuuri,niciodată nu i le-am negat...e și simpatic pe deasupra. Acum 4 ore, xt600 a spus: Intre timp, pentru legende (aia rapizi de tot, conform mitologiei de pe aici) nu prea se aliniaza astrele. Dacă la JM te referi,mai are mult pana sa fie la 100% și pana sa învețe Aprilia.Vorba lui acum 2.5 luni nu se putea hrăni singur,e foarte bine cum merge acum,nu pot/putem avea pretenții la performanță. Acum 4 ore, xt600 a spus: Greșit! ... Bla bla bla Acum 39 minute, damager a spus: Si care e concluzia ta aici? Degeaba il pun toti im top 3 piloti din paddock ca de fapt el e slab nu? Se știeee Are același discurs as usual. Sunt curios pe cine va mai da vina la anul.Probabil tot pe Q Q asta e ca "greaua moștenire" a guvernelor antecedente pe care dau vina toate partidele politice care vin la putere În alta ordine de idei,foarte interesanta grila de start. Sa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) 24 minutes ago, Method said: rapizi de tot rapizidetot.........suna bine....noroc ca nu ne auzim, doar scriem...no ofense, just checking! In alta ordine de idei, se uita careva si la astia mici? situatie discutabila la final de Q1...noroc totusi de airbag... Editat 1 oră în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, damager a spus: Si care e concluzia ta aici? Degeaba il pun toti im top 3 piloti din paddock ca de fapt el e slab nu? Concluziile le tragi tu. Eu am aratat doar faptele. Acum 36 minute, Method a spus: Sunt curios pe cine va mai da vina la anul.Probabil tot pe Q La anul, ii voi urmari prestatiile, cu Honda. Si declaratiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 15 minute, Lup69 a spus: rapizidetot.........suna bine....noroc ca nu ne auzim, doar scriem...no ofense, just checking! Eu am zis asta?nu eu, nu? Nu ma trage pe mine de urechi da quote colegului Dar în apărarea lui,nu mi se pare o greșeală,ci mai degrabă o exprimare de bloc. Am mai zis,hai sa nu începem sa facem aici lecții de gramatică pt ca nu e locul. Alonso fastest în Qp1,sunt curios daca ia și pole... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 27 minute în urmă Share Postat 27 minute în urmă 36 minutes ago, Method said: hai sa nu începem sa facem aici lecții de gramatică pt ca nu e locul. eu nu fac lectii de gramatica, am uitat sa adaug un emoji....asta este... cine vrea rade, cine nu, nu. Ati observat ca anul asta am avut steag rosu la fiecare etapa? Insa safety inainte de toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 25 minute în urmă Share Postat 25 minute în urmă Acum 35 minute, Method a spus: Eu am zis asta?nu eu, nu? Nu ma trage pe mine de urechi da quote colegului Dar în apărarea lui,nu mi se pare o greșeală,ci mai degrabă o exprimare de bloc. Eu am folosit expresia. Si nu vad unde este gresala. Este o expresie colocviala, foarte utilizata. Nu am inteles, pe forum este musai sa scriem in stilul academic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 minute în urmă Share Postat 5 minute în urmă Se amâna startul Sprintului Cu 10 min, deci Sprintul va fi la 22:10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate