Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 5 minute, xt600 a spus: Da' ai vazut revirimentu' primadonei? Cu ajutorul celorlalti a ajuns pana pe 7. Nu,ca nu l-a aratat la tv ca nu a făcut nimic notabil.Vroiai sa iasă pe 1 cu 4 Ducati în față sau?Sa ii depășească...cum?din frâne?din gaz?pe o roata? Ba dar am văzut revirimentul lui Toprak.Buna depasirea.La Salvadori Lorenzo btw...om de viitor Acum 7 minute, damager a spus: bez pare ca la start a luat o folie de protectie de pe casca. MM posibil sa aibe contestatie, a intrat la boxe pe inde nu avea voie. Ramane de vazut, regulamentul spune ca daca treci de intrarea de la boxe esti obligst sa mai faci un tur in cursa flag-to-flag. Dar sa vedem, e Marquez Da,au arătat la final.Oricum slaba performanta lui Bez overall. Aia ma gândeam și eu când a întrat de-a dreptul la boxe ca nu e conform regulamentului,dar nu au dat vreun comunicat ca ar da ceva...poate zice ca în urmă cazaturii blablabla... Foarte ciudată problema lui JM - ma gândesc sa nu fi calculat cei de la Aprilia ca e prea frig/vine ploaia și sa nu fi acoperit aerisirile discurilor prea tare,ca nu am mai văzut never discuri de carbon supraincalzite la motogp. O frana JM puternic ba da nici chiar asa...și ce mari franari sunt la Jerez cu linie dreaptă de 650-700m.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 16 minute, Method a spus: Nu,ca nu l-a aratat la tv ca nu a făcut nimic notabil.Vroiai sa iasă pe 1 cu 4 Ducati în față sau?Sa ii depășească...cum?din frâne?din gaz?pe o roata? Ba dar am văzut revirimentul lui Toprak. Pai daca idolul tau a fost la fel de penibil (de la el avem pretentii, da?) si a primit pomana niste locuri, nu mai inatarata rahanul sa puta! Btw... de mult nu a mai facut ceva notabil.... Editat 1 oră în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 minute în urmă Share Postat 12 minute în urmă https://www.crash.net/motogp/news/1093517/1/why-marc-marquez-wasnt-penalised-his-pitlane-entry-jerez-motogp-sprint?fbclid=IwY2xjawRZtIdleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR5H5Vfx1_Sj6Ur6yphUO7W6QsmBpUQY-_f__s_H9TDPQh620daEgxQ3NCLQyg_aem_oz7ICUDBOht3pcPAx-Kmyg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate