Sari la conținut

4. SPAIN ESTRELLA GALICIA 0,0 GRAND PRIX OF SPAIN

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 5 minute, xt600 a spus:

Da' ai vazut revirimentu' primadonei? Cu ajutorul celorlalti a ajuns pana pe 7. 

Nu,ca nu l-a aratat la tv ca nu a făcut nimic notabil.Vroiai sa iasă pe 1 cu 4 Ducati în față sau?Sa ii depășească...cum?din frâne?din gaz?pe o roata? 

Ba dar am văzut revirimentul lui Toprak.Buna depasirea.La Salvadori Lorenzo btw...om de viitor :rusinica:

Acum 7 minute, damager a spus:

bez pare ca la start a luat o folie de protectie de pe casca. 
MM posibil sa aibe contestatie, a intrat la boxe pe inde nu avea voie. Ramane de vazut, regulamentul spune ca daca treci de intrarea de la boxe esti obligst sa mai faci un tur in cursa flag-to-flag. Dar sa vedem, e Marquez ☺️

Da,au arătat la final.Oricum slaba performanta lui Bez overall.

Aia ma gândeam și eu când a întrat de-a dreptul la boxe ca nu e conform regulamentului,dar nu au dat vreun comunicat ca ar da ceva...poate zice ca în urmă cazaturii blablabla...

Foarte ciudată problema lui JM - ma gândesc sa nu fi calculat cei de la Aprilia ca e prea frig/vine ploaia și sa nu fi acoperit aerisirile discurilor prea tare,ca nu am mai văzut never discuri de carbon supraincalzite la motogp.

O frana JM puternic ba da nici chiar asa...și ce mari franari sunt la Jerez cu linie dreaptă de 650-700m....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 16 minute, Method a spus:

Nu,ca nu l-a aratat la tv ca nu a făcut nimic notabil.Vroiai sa iasă pe 1 cu 4 Ducati în față sau?Sa ii depășească...cum?din frâne?din gaz?pe o roata? 

Ba dar am văzut revirimentul lui Toprak.

Pai daca idolul tau a fost la fel de penibil (de la el avem pretentii, da?) si a primit pomana niste locuri, nu mai inatarata rahanul sa puta!  Btw... de mult nu a mai facut ceva notabil.... 

Editat de xt600
Link spre comentariu

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Pai daca idolul tau a fost la fel de penibil (de la el avem pretentii, da?) si a primit pomana niste locuri, nu mai inatarata rahanul sa puta!  Btw... de mult nu a mai facut ceva notabil.... 

Am făcut o atingere la musiu Toprak pe care îl laudai la venire cu surle și trâmbițe ca pe o speranță a gp ului și care a trosnit-o urat luptându-se cu alta tânără speranță numita Lorenzo Salvadori - circuit tehnic turcul skillat pe ploaie nimeni nimic? - și tu o dai în diverse,nu mai schimba subiectul (subiectul fiind Toprak).

L-ai citit pe Murinho cu "cea mai buna apărare e atacul?" :)

Mda.

Referitor la Q eu consider locul 7 un loc bun cu acea motoreta.

Și MM a primit pomana cate locuri?e strategie nu pomana.

Nu am pretenții de la el anul ăsta e la pierderi.Sa vedem la anul pe acea Honda.

Acum 24 minute, danypop a spus:

Acuma am citit și eh.

Nu a călcat nici o linie ce nu trebuia călcată deci?

Seems fair nu comentez.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 28 minute, Method a spus:

Am făcut o atingere la musiu Toprak pe care îl laudai la venire cu surle și trâmbițe ca pe o speranță a gp ului și care a trosnit-o urat luptându-se cu alta tânără speranță numita Lorenzo Salvadori - circuit tehnic turcul skillat pe ploaie nimeni nimic? - și tu o dai în diverse,nu mai schimba subiectul (subiectul fiind Toprak).

L-ai citit pe Murinho cu "cea mai buna apărare e atacul?" :)

Mda.

Referitor la Q eu consider locul 7 un loc bun cu acea motoreta.

Și MM a primit pomana cate locuri?e strategie nu pomana.

Nu am pretenții de la el anul ăsta e la pierderi.Sa vedem la anul pe acea Honda.

Acuma am citit și eh.

Nu a călcat nici o linie ce nu trebuia călcată deci?

Seems fair nu comentez.

😂😂😂😂. asta e asa, ca la prosti. Regulamentul spune clar, daca ai trwcut de intrarea laboxe teebuie aa mai faci un tur. El a intrat pe langa zid, stiu ca si eu am intrat la noxe p'acolo cand am fost la jerez😂😂😂😂. Am cazut fix in virajul ala. Si a calcat o linie alba, ca toata intrarea are linie alba pe ambele margini.  ☺️.

dar na, e MM si e Spania. 

Link spre comentariu