Dorucata Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Salut. Cu siguranță nu sunt singurul. Mi am găsit motorul mutat că sa și facă loc sa parcheze. Ce ați făcut în acest caz? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă La mine a fost și mai rău, mi-au mutat rezervorul. Dacă prin "motor" ai vrut să spui "motocicletă", sunt curios să știu despre ce motocicletă este vorba și dacă ghidonul era blocat (sau semighidoanele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă De obicei am legatoare si o leg de ceva, astfel ca nu poate fi mutata, eventual rasturnata. Si o las si in viteza, ca nu stiu multi cum se scoate din viteza sa o poata impinge la liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Depinde și de locul unde era așezată, dacă era între locurile marcate pare justificată măsura. Poate a mutat-o unul de-al nostru, care știe cum se face manevra și atunci nu e niciun pericol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorucata Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Va salut. Este un maxiscuter 600 cm Evident, nu era parcată pe locuri de parcare, ci pe strada, langa bordură. Ghidonul era blocat și mutată 1m, bracata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bine ca n-a mutat-o intr-o duba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorucata Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă :)))) acolo intervenea casco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Am modificat titlul topicului,caci nu e motocicleta,e maxiscuter. Iar topicul l-am mutat la sectiunea corespunzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat 59 minute în urmă Share Postat 59 minute în urmă Asta ghinion... sa iti mute motoru' maxiscuteru' si topicu' in 24 de ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate