frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume nu a sters nimeni nimic. chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Glumeam. Eram sigur ca am scris dar oi fi senil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 19 minute în urmă Share Postat 19 minute în urmă Deci care va să zică, o sa avem lupta in house intre cei doi apriliți, lupta la baioneta? Cu Raul arbitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate