frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume nu a sters nimeni nimic. chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Glumeam. Eram sigur ca am scris dar oi fi senil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 52 minute în urmă Share Postat 52 minute în urmă Deci care va să zică, o sa avem lupta in house intre cei doi apriliți, lupta la baioneta? Cu Raul arbitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 14 minute în urmă Share Postat 14 minute în urmă Bună treabă în sprint pentru Aprilia. Iuhuuuu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 minute în urmă Share Postat 4 minute în urmă (editat) Inca o cursa solida pentru Diggia. Aduna puncte bune, cursa de cursa. Sa nu ne faca vreo surpriza la sfarsitul sezonului... Editat 3 minute în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate