frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: Fairplay ar fi ca RF sa l dea jos pe Bez acum în gp, sa se restabilească echilibrul. Am mai scris asta dar o fi șters un moderator, nu dam nume nu a sters nimeni nimic. chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Glumeam. Eram sigur ca am scris dar oi fi senil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Deci care va să zică, o sa avem lupta in house intre cei doi apriliți, lupta la baioneta? Cu Raul arbitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Bună treabă în sprint pentru Aprilia. Iuhuuuu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă (editat) Inca o cursa solida pentru Diggia. Aduna puncte bune, cursa de cursa. Sa nu ne faca vreo surpriza la sfarsitul sezonului... Editat 7 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, xt600 a spus: Inca o cursa solida pentru Diggia. Aduna puncte bune, cursa de cursa. Sa nu ne faca vreo surpriza la sfarsitul sezonului... Aia zic și eu - de la începutul anului îl tot remarc. Ba la fiecare cursa ăilalți merg nu merg el punctează. Bam. Și punctează puternic,nu locul xspe. Asta la sfârșit de an se va vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă E bun și mereu sus digia dar JM e animalic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 6 minute, frigider a spus: E bun și mereu sus digia dar JM e animalic Nu?Eu ce ziceam?Ai văzut ca ușor ușor îl taie pe Bezzechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Moreira ala s a dopat ceva. Păcat ca a ieșit din puncte. Bez teoretic are probleme cu sprintul. Parca vad ca mâine câștiga și anulează tot efortul lui JM din sprint. Deja vu JM vs Peco '24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 minute, frigider a spus: Moreira ala s a dopat ceva. Păcat ca a ieșit din puncte. Da, a mers foarte bine, dar nu-l ajută mobra. Acum 3 ore, Method a spus: Aia zic și eu - de la începutul anului îl tot remarc. Ba la fiecare cursa ăilalți merg nu merg el punctează. Bam. Și punctează puternic,nu locul xspe. Asta la sfârșit de an se va vedea. Cred că Digia va fi pe locul 3 la finalul anului, și cel mai bine clasat Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, georgem a spus: și cel mai bine clasat Ducati. Meh eu tot pe Marquez pariez. Sa vedem mâine în cursă ce face. Pe jumătate refăcut și tot e acolo la bătaie pt podium. Ce scremut stătea Fernandez în mașină la mijloc în timp ce JM și Diggia vorbeau peste el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Peco numa el știe ce a făcut. Se simțea bine da tot slab a mers. Poate în gp merge mai bine. JM si RF au fost singurii cu mediu mediu parca. Rest toți pe soft. Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 20 minute în urmă Share Postat 20 minute în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Peco numa el știe ce a făcut. Clar 1 oră în urmă, frigider a spus: JM si RF au fost singurii cu mediu mediu parca. Rest toți pe soft. Da dar JM a zis ca el a pus mediul ca l-a văzut pe RF ca a pus. Dar amândoi au zis ca gumele erau gata în ultimele2 ture. Sunt curios mâine dacă tot Aprilia e nr.1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate