Sari la conținut

8. HUNGARY GRAND PRIX OF HUNGARY /Balaton Park/

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 5 minute, apriliacluj a spus:

Inca o popicarie  tziganeasca

A câta e asta?

Facepalm.

Îmi aduc eu aminte de vreo 2 executate tot în primul viraj.

Și a2a oara când îl lovește pe colegul Bezzechi.

Jenant.No excuses.

Foarte bună vorba aia : nu se câștigă cursele în primul viraj,dar se pot pierde.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, MirceaB a spus:

Leucona pe șapte. Buuuun.

Da, și de fiecare dată termnină în spatele lui Bulega la WorldSBK. Sunt curios ce va face anul viitor Bulega, dacă ajunge la VR46. Dar mai curios sunt să văd cum se bat MM și Acosta dacă vor fi coechipieri, cu același material de concurs.

Link spre comentariu

F bună bătălia celor 2.In limite.

Îmi place de Marquez când e accidentat,merge ca un om :)

Ma bucur si pt Bagnaia ca a luat un podium de moral.

...și Diggia săracul a recuperat puțin din prejudiciul suferit - locul 12 după ce a pățit as zice ca e nesperat de bine.

Acum 1 minut, georgem a spus:

Sunt curios ce va face anul viitor Bulega, dacă ajunge la VR46

Eu as fi curios ce ar face Manu Gonzales,Guevarra,Alonso sau Holgado pe un Ducati VR46.

Pe Bulega l-am văzut demult - nada.S-a născut talent și va muri speranță.

Asta nu înseamnă că nu va merge bine (probabil) la VR46.Intrebarea este - ar fi mers mai bine decat el unul din băieții de la moto2 actual?

Eu zic ca da.

Link spre comentariu

Acum 4 minute, Method a spus:

Eu as fi curios ce ar face Manu Gonzales,Guevarra,Alonso sau Holgado pe un Ducati VR46.

Pe Bulega l-am văzut demult - nada.S-a născut talent și va muri speranță.

Asta nu înseamnă că nu va merge bine (probabil) la VR46.Intrebarea este - ar fi mers mai bine decat el unul din băieții de la moto2 actual?

Eu zic ca da.

Și pe Manu Gonzalez sper să-l văd anul viitor la MotoGP, și evident aș fi foarte curios să-l văd pe un Ducati de uzină, dar nu sunt șanse prea curând. 

Nu am așteptări de la Bulega, doar curiozitatea de a vedea cum se descurcă într-un sezon complet pe o motocicletă de uzină Ducati. 

Anul viitor se schimbă totul, nu putem încă ști care va fi producătorul cu cea mai bună motocicletă, dar posibil ca tot Ducati și Aprilia să fie în avantaj.

Link spre comentariu

Acum 16 minute, Method a spus:

...și Diggia săracul a recuperat puțin din prejudiciul suferit - locul 12 după ce a pățit as zice ca e nesperat de bine.

Diggia ar trebui sa primeasca cupa "ginionistul sezonului". Acum doua etape i-a venit in cap o roata cu tot cu furca, azi este scos de tampitul de JM... si campionatul inca nu s-a terminat... 

Link spre comentariu

Acum 24 minute, xt600 a spus:

Diggia ar trebui sa primeasca cupa "ginionistul sezonului". Acum doua etape i-a venit in cap o roata cu tot cu furca, azi este scos de tampitul de JM... si campionatul inca nu s-a terminat... 

Și mm l a dat 1 data jos in sprint in Cota

Link spre comentariu

Acum 40 minute, georgem a spus:

Și pe Manu Gonzalez sper să-l văd anul viitor la MotoGP....

Nu am așteptări de la Bulega.........

Din ceea ce am mai citit, se pare ca Manu nu prea este dorit in MotoGp. In primul rand nu este dorit de Liberty, care nu prea mai vrea sa aduca  spanioli pe grila, in al doilea rand, nu are pedigree-ul necesar... el a venit la clasa Moto2 din SSport si se pare ca asta este un mare handicap. Ca sa ai o sansa, sa prinzi un ghidon, trebuie sa vii pe "filiera spaniola"... 

Cred ca venirea lui Bulega in MotoGP este impusa de mai multe cauze... foarte probabil are in contract vreo clauza prin care are dreptul de a fi promovat la MotoGP, daca castiga campionatul pentru Ducati. Si din cate stiu, omul rupe in campionatul ala. In al doilea rand, posibil sa fie o presiune si din partea sponsorilor, dar mai ales, sa nu uitam ca Bulega este produsul si protejatul lui Rossi. Sper sa nu ma insel,.. asa stiu... Pai, cine crezi ca va fi ales la VR46, intre saracul de Manu Gonzales, cu tot talentul lui si prietenul lui Rossi? 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Circuit de c*cat și totuși mm cu Pedro fac show. 
Băieții ăștia nu au înțeles ca nu se poate depăși aici.
Pedro e bun rău, a mizat pe soft și nu i-a ieșit.

JM s-a răzbunat pe RF.
Sa vezi ședință acum despre respect.

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 22 minute, frigider a spus:

Circuit de c*cat și totuși mm cu Pedro fac show. 
Băieții ăștia nu au înțeles ca nu se poate depăși aici.
Pedro e bun rău, a mizat pe soft și nu i-a ieșit.

Sa vezi ședință acum despre respect.

Mda.. doi piloti fenomenali. Putem spune orice despre caracterul lui MM, dar pilotul MM este senzational... azi a pilotat like a God, ca sa citez un alt mare clasic in viata.

Ma tem ca de azi se vor impune ordine de echipa, la Aprilia. Si nu in favoarea sandilăului. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 19 minute, xt600 a spus:

Ma tem ca de azi se vor impune ordine de echipa, la Aprilia. Si nu in favoarea sandilăului. 

Azi nu s-ar fi rezolvat nimic cu ordine de echipă. JM pur și simplu a făcut praf frânarea, probabil a blocat inițial fața, s-a destabilizat motocicleta și n-a mai putut s-o stăpânească, și asta a fost. 

Link spre comentariu

Acum 32 minute, xt600 a spus:

Ma tem ca de azi se vor impune ordine de echipa, la Aprilia. Si nu in favoarea sandilăului

Nu cred ca poți opri un pilot la modul asta.

Mapping 8.

Acum 11 minute, georgem a spus:

Azi nu s-ar fi rezolvat nimic cu ordine de echipă. JM pur și simplu a făcut praf frânarea, probabil a blocat inițial fața, s-a destabilizat motocicleta și n-a mai putut s-o stăpânească, și asta a fost. 

Tot va fi penalizat clar cursa următoare, long lap sau 2LLP, a mai făcut cineva asta de curând, nu mai țin minte 

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

Inca o popicarie  tziganeasca si MM campeon

30 de puncte a recuperat asa din nimic, plm

Trebuie sa ai și noroc :)

Acum 1 oră, MirceaB a spus:

Leucona pe șapte. Buuuun.

Cu 4 inși dați jos de eroul etapei JM

Oare și acum a sărit la bătaie la Bonora?

*trebuie văzută și partea plina a paharului :

Bez păstrează 20 de puncte peste JM. :)

Link spre comentariu