Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă cred ca s-a vazut in GP ca fizic nu e inca unde trebuie, cred ca urmatorul GP va fii iar unde trebuie dar nu acum pe balaton.. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă obiectiv vorbind e dus campionatul. daca era 1 om sus de tot departe de ceilalti la puncte - poate. dar sunt 2 - Bez si JM + sunt mereu sus. 1 poate zici ca o comite si recupereaza cumva, dar 2? nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: obiectiv vorbind e dus campionatul. daca era 1 om sus de tot departe de ceilalti la puncte - poate. dar sunt 2 - Bez si JM + sunt mereu sus. 1 poate zici ca o comite si recupereaza cumva, dar 2? nu cred. nu uita ca Satana e spirit combativ, poate scoate pe unu sau altu in decor are niste polite de platit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate