danypop Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: s-a stricat si a lui Pedro, nu ne-am uitat la aceeasi cursa? In cursa ce s-a petrecut azi, s-a stricat Pedro. Pare ca nu ne-am uitat la aceeasi cursa sau am văzut diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 8 ore, Lup69 a spus: Ogura aduce putin cu Doctorul, start asa-si asa, mai mult asa decat asa, dar spre final croseteaza....si nu un ciorap... glume in program, apreciez. Acum 8 ore, xt600 a spus: Trackhouse da din nou rusinica echipei de uzina. au patit si echipe mai mari Acum 8 ore, xt600 a spus: Ma tem ca Bezz a pierdut astazi campionatul cand trackhouse a semnat cu Ai.... Acum 41 minute, damager a spus: JM Ai campion Acum 18 minute, danypop a spus: In cursa ce s-a petrecut azi, s-a stricat Pedro. Pare ca nu ne-am uitat la aceeasi cursa sau am văzut diferit acum am vazut, scuzele mele. e rau ca baietii de la aprilia isi iau unii altora puncta da in acelasi timp cand iei 1-2-3 iei puncte si de la celelalte echipe. deci plm. sper sa nu sune aiurea da scena aia cu Bez rugandu-se inainte de start nu mi-a picat bine. un nou ritual poate? apoi a cazut, plm. MM face progrese pe loc. A inceput weekend la -40 puncte, a terminat pe -40. Daca nu era cu penalizarea aia nu iesea tandi pǎ mandi. pe cine a injurat Ai pe final de interviu? avem vreun vorbitor p-aci? vreun amic de ii datoreaza bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 9 ore, Cavaleru a spus: pleaca la yamaha cu no1. Method jubileaza Acum 8 ore, frigider a spus: media si dorna incearca sa ne vanda pastila asta cu "inamicul nr 1 al lui MM este si va fi Pedro" dar sincer Digia are acel "je ne sais quoi" cand vine vb de dueluri cu MM Da,si Diggia e bun. Dar Acosta pare (nu zic ca este!),repet - pare deja mai puternic decat MM. Sa vedem viteza.Trebuie sa fie peste MM ca si viteza ca daca nu e,salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 2 minute, Method a spus: Dar Acosta pare (nu zic ca este!),repet - pare deja mai puternic decat MM. clar intre digi si pedro ca pedro e peste dar digia zici ca e special facut anti-mm si are si culoarea potrivita. in fine, sa vedem cand si-o reveni mm daca se mai joaca impreuna cu digi. Editat 4 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 8 ore, frigider a spus: JM Ai campion Mai...nu zic ca nu se poate.Ar fi super intorsatura de situatie,dar,la fel ca si Bezzechi,omul e green. Si finut. Nush ce sa zic...si Bezzechi ai vazut ca parea detasat,defila,pana a trosnit-o. E greu la motogp,ca sunt caini astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 9 ore, Cavaleru a spus: pleaca la yamaha cu no1. Method jubileaza cred si eu ca pleaca, ori cu JM ori cu AI eu nu prea ma pricep da aia de la tnt spuneau ca ai cam depaseste unde nu te astepti. stofa de campion zic. (de parca nu stiam de la moto2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă (editat) Digia are scoala durerii in poola cand vine vorba de MM. l-a dat la o parte fara pic de respect pacat ca nu a lasat si un loc apoi ca sa nu-si ia LLP. Oricum a repecuperat dupa. Cum ar fii cu Ai sa iasa campeon.. Omu e in crestere de forma. Piloteaza curat. Piloti japonezi sa castige clasa regina nu am avut.. doar la raposata 250 am avut, Aoyama, Kato, Harada Editat 4 ore în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 minut, Method a spus: la fel ca si Bezzechi,omul e green. Bez nu a fost niciodata campion mondial la nicio categorie. Ai a fost la moto 2. Asa ca te rog, ai grija cu verdele ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă daca nu iese Bez campeon, sper sa iasa Ogura. Aprilia no.1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 minut, Cavaleru a spus: Cum ar fii cu Ai sa iasa campeon.. Omu e in crestere de forma. Piloteaza curat. Omu e bun, dar pana isi revine mm e totusi un "daca" deasupra. Dupa vacanta o sa ne fie mai clar care se bat. Dar teoretic sunt vreo 4 insi care trag la campionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 10 ore, georgem a spus: Cine a scris articolul ăsta nu e la curent cu Moto GP-ul. Zice că Acosta e "The reigning Moto2 champion" și că are 20 de ani. Da, mai dau cu bata in balta, marii jurnalisti. Dar important este citatul din declaratia lui Acosta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Eh,l-a uitat pe Diogo Acum 8 minute, frigider a spus: Bez nu a fost niciodata campion mondial la nicio categorie. good point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 4 minute, xt600 a spus: Da, mai dau cu bata in balta, marii jurnalisti. Dar important este citatul din declaratia lui Acosta. Da, dacă măcar ăla e real și nu imaginat de ChatGPT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă e clar ca mm nu va lipsi nimanui cand va disparea. adica uite ce campionat avem cu el busit la inceput, lipsit 2 etape si apoi inca in recuperare. pana acum iesea Bez acum iese JM sau Ai daca isi revine mm - iese el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 5 minute, georgem a spus: Da, dacă măcar ăla e real și nu imaginat de ChatGPT. Din cate stiu, este un site ok. Merg pe prezumtia de adevar. Cert este ca omul a abandonat din motive medicale si nu tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă pai si frate, acum ca a semnat pedro cu ducati aflam ca are sindromu ala care e mai naspet decat arm pump care se opereaza si intr-o sapt deja esti pe moto iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 minute, frigider a spus: e clar ca mm nu va lipsi nimanui cand va disparea. Omul cu cei mai multi fani? Really? Facepalm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Chiar acum, Method a spus: Omul cu cei mai multi fani? Really? Facepalm tu vezi ce show e cand el nu e acolo? 3 campioni diferiti in 4 ani cat a lipsit? alo? spectacol, alo? ti-a placut sez 25 cand a castigat cu 5 inainte? si de fapt matematic l-a luat cu 7 etape inainte - presupunand ca AM bifa 2 weekenduri full 37 puncte. in conditiile in care a lipsit ultimele 5 etape??? despre ce vorbim? Aprilia campioni 26!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nu conteaza ce vad eu. Cum sa zici ca pilotul cu cei mai multi fani "nu va lipsi nimanui cand va disparea" Noaptea mintii. Ca iti place tie (si mie intradevar) ca MM nu mai domina fara drept de apel campionatele,asta e altceva. Dar nu poti spune ca nu va lipsi nimanui cand va disparea. O sa ajungem sa ne uitam eu cu tine si cu cei 3 fani ai lui Ogura la gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă *la carti Chiar acum, Method a spus: O sa ajungem sa ne uitam eu cu tine si cu cei 3 fani ai lui Ogura la gp aoleu, aceeasi placa ca at cand a plecat rossi, moare sportul. a murit? nu. o sa moara? nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 minute, frigider a spus: aoleu, aceeasi placa ca at cand a plecat rossi, moare sportul. a murit? nu. o sa moara? nu. Man,you don't seem to get it. Lumea are nevoie de zei,idoli,eroi,spune-le cum vrei - oameni in care ei si-au pus sperantele ca vor castiga peste toti,si care au confirmat.Si care sunt si carismatici samd.Vor sa vada calitatile pe care nu le au ei in aia,vor sa se vada precum ar fi ei in mod ideal (dar deja o dam in filozofie si psihologie) cert e ca au nevoie de eroi. Au nevoie de un multiplu campion mondial,dar care sa fie si carismatic - antiteza,nemesis'ul fiind un pilot tot multiplu campion dar fara carisma chiar enervant.De aia a fost atat de perfect duelul Rossi-Lorenzo,numai ca,contrar povestilor cu zane,a castigat nemesis'ul,pt lume nu a contat cine era cel mai bun ci cine era fat-frumos pe calul alb. Rossi era idolul unei intregi generatii..de fapt a mai multe generatii. A apus,l-a inlocuit cat de cat Marcelino. Abia si-a revenit CU GREU (si in cativa ani de tribune goale) motogp cu greu dupa retragerea lui Rossi,si tu zici ca ar fi ok daca se retrage Marcel? Nu moare,ca nici campionatul european nu moare,nici sbk nu moare. Dar e incomparabil mai sarac din toate punctele de vedere fara Rossi si va fi si mai rau fara Marcel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă ma opresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: pacat ca nu a lasat si un loc apoi ca sa nu-si ia LLP. Oricum a repecuperat dupa. Nu pentru manevra la Marcel a luat pedeapsa desi pentru mai putin de atat Marc a luat sanctiune(el nu ieșise de pe circuit cand l-a depășit pe Pedro in timp de Digia a iesit)ci pentru ca a taiat sicana si conform regulamentului nu a pierdut o secunda cum de altfel Marc(care si el a tăiat-o) a pierdut. Da, a fost cam degeaba penalizarea pentru ca tot acolo a terminat cursa unde era inainte de pedeapsa. Dar macar am mai vazut ceva depasiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă crafar loveste din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 22 minute, frigider a spus: crafar loveste din nou? Tot timpul l-am vazut ca un gandac pe ăla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate