Sari la conținut

10. NETHERLANDS TISSOT GRAND PRIX OF THE NETHERLANDS

Postări Recomandate

Acum 3 ore, frigider a spus:

nu inteleg de ce i-l da Gigi.

de treaba are gigi cu jm?

stie toata lumea ca Ai si JM merg la yamaha si se mai obosesc cu mizerii din astea de clipuri.

:)

Daca vom avea o surpriza totala si il vedem pe Pecco la Yamaha?? Sincer, nu cred, dar nu se stie niciodata...  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 183
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 7 ore, xt600 a spus:

Daca vom avea o surpriza totala si il vedem pe Pecco la Yamaha?? Sincer, nu cred, dar nu se stie niciodata...  

pai deja a confirmat 4 ani cu aprilia. 

Link spre comentariu

Clipul este despre jocul prin care a fost anuntat Pedro la Ducati. L-a pasat la Yamaha si probabil tot cu acest joc o sa anunte si ei noii piloti. Se vede in clip de ce e albastru-rosu mapa aceea.

Editat de Ovidiu M
Link spre comentariu

Gigi i-a dat lui Pavesio jocul "Guess who". Tabla cu piloti a lui Gigi e rosie si tabla celulilalt e albastra. Cand le aduni arata ca o mapa albastra-rosie. Gigi nu i-a dat o mapa cu un pilot, ci jocul cu care sa il aleaga. Pentru sepctacol probabil.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, damager a spus:

concurenta.... au intrat chinezii pe piata europeana.....cu 30% adaos, tot sunt 

mai ieftina masinile alea ca cele nemtesti. Ca la noi sunt reglementari peste reglementari, taxe peste taxe.... nu ai cim sa mai faci nimic ieftin in europa.

Meh,nu prea sunt de acord cu naratiunea aia cu "nu ai cum sa faci nimic ieftin in Europa" - eu cred ca nemtii isi pun un adaos imens.Am vazut deviz de masina noua cumparata in pandemie de la VAG Group (un Q7) care in mod normal cu ce optiuni avea iesea la 102k redusa pt ca nu cumpara nimeni nimic la 72k.Si sa nu imi spuna mie cineva ca nemtii nu au avut castig si la acea masina ! Neamtul,obisnuit sa domine piata europeana,are niste mark'up uri huge,si aici intervin chinezii care sunt foarte finuti dpdv al adaos'ului si negustori inascuti.

Mie imi place concurenta - sunt pentru.Hai cu Cherry si BYD :P

Acum 13 ore, damager a spus:

Gandeste-te ca pana acu 2 ani Germania era al doilea cel mai mare exportator din lume

Nu cred ca era al 2lea (ala pare-mi-se e USA,cu China nr.1) dar e intre primii 5.

Si aici tot vina lor e - Germania singura s-a dinamitat taindu-si craca cand si-a pus singura embargo pe gazul ieftin (care se traducea in energie ieftina) de la rusi ca sa mentina narativa aia cu Rusia e ceva rau etc etc. - eh,a mai ajutat-o putin si SUA dinamitandu-i - la propriu - ambele conducte directe de gaz NordStream in mai multe locuri,si blamand tot pe rusi care nu aveau absolut nici un motiv pt asa ceva,dar asta e pt cunoscatori :P

Nu vreau sa intru in polemici despre Rusia,Ucraina,politica mondiala cert e ca Germania s-a "rezolvat" singura,costurile ei de productie sunt mult mai mari decat erau in 2022 si acum pe deasupra au venit si baietii astia din China cu masini la nivel f apropiat de calitate si fiabilitate dar cu preturi la jumatate si garantie 7 ani (nemtii codindu-se sa dea asemenea garantii - deci a disparut si treaba cu fiabilitatea problematica a masinilor chinezesti).

Link spre comentariu

Acum 17 minute, Ovidiu M a spus:

Gigi i-a dat lui Pavesio jocul "Guess who". Tabla cu piloti a lui Gigi e rosie si tabla celulilalt e albastra. Cand le aduni arata ca o mapa albastra-rosie. Gigi nu i-a dat o mapa cu un pilot, ci jocul cu care sa il aleaga. Pentru sepctacol probabil.

Aaaa - deci de asta era articolul cu "Yamaha bids farewell to Quartararo" pe site'ul motogp?

Ca nu intelegeam ce la revedere si nici jumatatea sezonului nu e...

Deci pt o recapitulare sa inteleg si eu,2027 :

1.Ducati - MM + Acosta

2.Aprilia - Bagnaia+Bezzechi

3.KTM - AM + ?Diggia?

4.Honda - Q + ?Diogo?

5.Yamaha - JM + Ogura

6.LCR - Zarco + ?Alonso se pare

7.Pramac Yamaha - Toprak + ?Guevarra?

8.Gresini Ducati - Mir +Holgado am auzit?

9.VR46 Ducati - Bulega valoare + ?

10.Trackhouse Aprilia - RF? + ? Manu Gonzales?

Mai completati.

Foarte multi piloti vin din moto2 si pe buna dreptate - campionatul de moto2 de anul asta,pilotii care sunt acum in moto2 sunt fantastici - nu am mai vazut niciodata piloti atat de valorosi stransi acolo.

Link spre comentariu