RENEGADE Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Eu am unul de 1" dar pe metric nu HD. E de la Highwayhawk. Nou nout de 17"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Eu am unul de 1" dar pe metric nu HD. E de la Highwayhawk. Nou nout de 17"! cum adica pe metric? nu e diam de 1"?sau te referi ca nu are santurile pt cabluri? inaltimea e de 17"? vreau poza. merci. Editat August 14, 2012 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Nu are acele caneluri pentru cabluri. Are 1" in diametru. Mai vrei poze? Le gasesti pe site-ul producatorului. Pot sa-ti trimit poze maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 nu vreau daca e fara caneluri...merci. nu vreau daca e fara caneluri...merci. vind 2 ghidoane de 1" de HD,un dragbar si unul OEM,ambele au deschidere 70cm. pret 150lei. sau schimb cu "ape" de 1" tot de HD si inalt de 12"....daca e negru,mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Un sporster care m-a cucerit. E chiar o jucarie deosebita si e de vanzare: 1. 2. 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Un sporster care m-a cucerit. E chiar o jucarie deosebita si e de vanzare: 1. 2. 3. ma, asta-i motoru' lu 'cainele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ma, asta-i motoru' lu 'cainele. Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. ma, asta-i motoru' lu 'cainele. Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. ma, asta-i motoru' lu 'cainele. Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 care aveti mikuni pe sporster , sunt diferentele asa mari sau nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Cea mai buna schimbare pe care poti sa o faci pe orice harlan carburat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) care aveti mikuni pe sporster , sunt diferentele asa mari sau nu merita salut daca ai carb mai vechi mecanic pt sporty , si vrei un mikuni cu membrana ... poate putem face schimb eu prefer cel mecanic model mai vechi ... dar asta daca este in stare buna ca si mikuni-ul pe care il am ... Basty Editat August 18, 2012 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 nu-i vechi 91-03 ca si model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. Ce pret are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. Da e, si mi-a starnit curiozitatea, si da mi-a zis ca e de vanzare. oookkkeeeiii...am inteles, nu tre' sa-mi zici de 333 ooorrriii. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Ce pret are ? 4500 euro oookkkeeeiii...am inteles, nu tre' sa-mi zici de 333 ooorrriii. ) Cu parere de rau dar n-am intentionat sa fie de 3 ori, netu a facut figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 4500 euro Cu parere de rau dar n-am intentionat sa fie de 3 ori, netu a facut figuri. mi-am dat seama, am glumit doar. bafta, man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Am nevoie de un "Throttle Sleeve" pentru ghidon de 1". Daca aveti asa ceva prin garaj nu ezitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Rebuilding of a Sportster, sau lego cu V2. Motorul meu: /index.php?/topic/12857-choppercustomrat-si-bobber/page__st__1010__gopid__3230780#entry3230780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) well,dupa mai bine de 4 luni de sportsterit si 10.000km,pot spune ca ma impresionat profund aceasta motocicleta(XL1200R),si in oras si la drum lung. consum mic,cuplu,viteza,usurinta in manevrare,sprintena,frine bune...doar ulei si benzina sa-i dai. minus ar fi pozitia in sha(pt cei peste 6ft,trebuie neaparat comenzi avansate sau macar apehanger)si cureaua(s-a rupt),eu fiind obisnuit cu lant. TFB Editat Septembrie 21, 2012 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Cum dracu ai reusit sa rupi cureaua? cu frana motor sau ce? sau era uzat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 era veche,avea crapaturi,am vazut asta abia dupa ce sa rupt...la semafor am bagat mina in gaz si...pooooc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Nu de alta, dar inca nu am experienta cu curele, si sa stiu daca e ceva de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 a fost o perioada in lumea hd din romania .,in aceasi luna mi-am rupt si eu,si inca un amic din cluj cu dyna .. inainte sau dupa ,nu am mai auzit asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 probabil, tine de alinierea planetelor; seamana cu momentul blocarii cuielor pontou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 mariana.... ti-am zis eu vreodata cum sa schimbi pampersu? sau cum sa faci mancare pt copii ? ..te rog .. la partea cu motocicletele exista barbatii ok ...am ras .. dupa ce am dezactivat alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 ce tare trebuie sa fii ca sa te apuci sa postezi pe aceeasi pagina folosind si clona si contul initial mai lipseste aisha aka blackwidow ba uite ca este si ea mda, doi oameni umplu o pagina, converseaza cu ei insisi pentru cine nu s-a prins despre cine e vorba, FatBob e dequiallo va poo poo poop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate