Ancalagon Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 O idee sissy: fa-l dupa spatele fetei, ia masuri si determina inaltimea in asa fel incat sa stea comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 stiti careva vreun forum sau ceva ,undeva pe net unde pot gasii un manual de reparatii pt sportster 883 din 91 in format pdf sau ......am nevoie de ceva poze(schite) unde arata abreiajul complet de la sportster ....ca tot caut si nu gasesc .... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) ... Editat August 12, 2008 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 O sa scanez paginile maine cand ajung la garaj (unde mi manualul). Bafta majora barbate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Am si eu Sporster 883 din 2000, dar pana nu-l modific nu indraznesc sa-l scot din garaj (a mai scris cineva si sunt perfect de acord cu el : e cea mai urata motocicleta HD) ! Nu trageti ... este doar o parere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Am si eu Sporster 883 din 2000, dar pana nu-l modific nu indraznesc sa-l scot din garaj (a mai scris cineva si sunt perfect de acord cu el : e cea mai urata motocicleta HD) !Nu trageti ... este doar o parere ! ERA cea mai urata, pana sa apara V-Rodul. ESTE cea mai urata daca nu consideram V-Rodul ca fiind HD. Dar poate ca a fost facuta deliberat asa, ca sa imbie la chopperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Am si eu Sporster 883 din 2000, dar pana nu-l modific nu indraznesc sa-l scot din garaj (a mai scris cineva si sunt perfect de acord cu el : e cea mai urata motocicleta HD) !Nu trageti ... este doar o parere ! Pai daca nu iti place de ce ti l-ai luat? Spor la chopperit. Poti sa scoti ceva fain de tot din Sporty daca il modifici. Eventual baga niste bani intr-un big bore kit. Merita si trage mult mai bine dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pai daca nu iti place de ce ti l-ai luat? Spor la chopperit. Poti sa scoti ceva fain de tot din Sporty daca il modifici. Eventual baga niste bani intr-un big bore kit. Merita si trage mult mai bine dupa. M-a innebunit Corne din Sibiu, are un Sportster modificat foarte frumos, incerc sa-l fac la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 O sa scanez paginile maine cand ajung la garaj (unde mi manualul). Bafta majora barbate! Ai reusit sa scanezi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) doua HD Sportster 883 / 883R , din 2003 si 2006 Editat August 28, 2008 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Man,amandoua sunt 883 R. Sunt foarte faine,poate ne spui si preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) te rog, pret la 883R - amandoua.merci Editat August 28, 2008 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 discutii despre vanzari/preturi,pe topicul de vanzari/cumparari sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Omul cred ca doar a postat doua poze si nu are de vanzare niciunul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 este de vanzare amandoua v-am trimis preturi in pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Conceptul EL FABULOSO de la Icon, un Harley-Davidson Sportster de 1200 cmc cu ceva KTM si Buell pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Conceptul EL FABULOSO de la Icon, un Harley-Davidson Sportster de 1200 cmc cu ceva KTM si Buell pe el frumoase scaritele, saua si rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 frumoase scaritele, saua si rezervorul da,sunt de accord..... ps:shaua aia o pot face si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Harley - Davidson Sportster din Ungaria Editat Septembrie 16, 2008 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Harley - Davidson Sportster din Ungaria Superb! Editat Septembrie 16, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Harley - Davidson Sportster din Ungaria mda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Harley - Davidson Sportster din Ungaria Nastrusnica pozitionarea orizontala a hyperchargerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 si pedala schimbatorului este interesanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Harley a prezentat azi un model "nou" in gama 883: Iron, practic un sportster vopsit negru mat si cu niste detalii schimbate. Personal imi place cum arata insa nu prea cred ca e justificata diferenta de pret (din State) de 900$, fata de un Sportster normal. Mai multe detalii si fotografii aici. Editat Ianuarie 27, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate