Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Foarte bun pretul! Pe bikebandit astea 3 fac $158 fara transport. Cum ai reusit un asemenea pret?

In caz de ceva mai poti face rost de piese la preturi d'astea?

am o fosta colega de fac. acolo si imi face rost de una alta..filtre aer kn...filtre ulei... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De astăzi am intrat și eu în această mare familie! Sper să fie numai de bine, în caz că apar bubele iau thread-ul la răsfoit cu mare atenție. :lol:

Mai jos și inculpata. :crack:

:lol: Bun venit ! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente,sa nu faci k mine ieri :D)

poop

Asfalt uscat

Link spre comentariu

:D de ce o vinzi ?

mai ales dupa ce ai facut-o asa de frumoasa :)

De destul timp tanjesc sa pot iesii si pe un forestier... putin off road... :) ... si in plus m-am saturat de drumurile proaste care inconjoara Brasovul... avem doar cateva trasee pe unde putem sa mergem cum trebuie dar, m-am cam plictisit si de alea... asa ca... urmeaza un enduro-touring... :lol:

Link spre comentariu

Need scarita pilot dreapta pt CBR 600 F2/F3 ('93) Multumesc! Contact direct 0746 159 159 (dati bip ca va sun eu)

PLS help, nu stiu de unde naibii imi iau si deja ma apuca nervii :)

Link spre comentariu

Nup, l-am luat de la Mih.

O sa arunc un ochi prin el oricum, asa de-al dracu'. :)

Pana acu' la toate prostiile scrie setarea "normala", de la relanti la stiu io ce alte nebunii.

Link spre comentariu

Manualul de la F2/F3 se gaseste usor pe net. O sa ma uit pe-acas' si dau de veste.

Ala de F4 e absent de peste tot, mama lui cat m-am chinuit..

P.S. Shinule, din ce an e F2-u tau?

Editat de Oryon
Link spre comentariu

Intereseaza pe cineva F4 2000 black? 2500 euro putin avariata. POATE furca si parbrizul sigur, carena zgariata si aripioara roata.. Nu a fost lovita frontal. Doar ma cazut pe stanga. Detalii 0762219730 sau YM---> tzog2007

post-27535-1212155458_thumb.jpg

post-27535-1212155469_thumb.jpg

post-27535-1212155489_thumb.jpg

post-27535-1212155500_thumb.jpg

post-27535-1212155513_thumb.jpg

Link spre comentariu

Suspensia spate pt F4i are pozitia 3 stock :) Am manualul in original ca doar am luat-o de noua. :D

Care stie, care cunoaste, neamuleeee.. Bagati si voi, please, setarile stock ale suspensiei fata/spate pentru F4.
Editat de nice_sun_man
Link spre comentariu

Am aflat ca am amortizorul spate e stetat pe nivelul 5...ceea ce e cam back-braking din cate am inteles(si pe de o parte am si simitit dar nu m-am deranjat niciodata sa ma uit what's wrong). E greu de modificat nivelul? Adica se poate face cu uneltele de rand sau e ceva mai "special"? Intreb deoarece pana in prez nu m-am bagat la amortizorul de pe spate ci doar la telescoapele de pe fata.

Link spre comentariu

Adica e foarte tare. Am inteles ca amortizorul are 8 pozitii iar al meu este setat pe 5 ceea ce e cam tare pentru oras. Mie mi-a psus mecanicul sa-l mai inmoi pentru ca e prea tare pentru oras.

Link spre comentariu