Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Am mai revenit si eu pe forum asa ca va salut pe toti si toate.

Si daca tot am revenit e clar ca am si cateva intrebari :ok:

Vreau sa imi schimb kitu de lant si vreau sa imi cumpar D.I.D dar intrebarea e urmatoare ce ring e mai bun? ( X-Ring,VX-Ring, O-Ring)

Multumesc Anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am mai revenit si eu pe forum asa ca va salut pe toti si toate.

Si daca tot am revenit e clar ca am si cateva intrebari :cheers:

Vreau sa imi schimb kitu de lant si vreau sa imi cumpar D.I.D dar intrebarea e urmatoare ce ring e mai bun? ( X-Ring,VX-Ring, O-Ring)

Multumesc Anticipat

X-RING !

Cred k Xcite stie mai bine cum e treaba cu x-ringurile :D

El tocmai si-a pus un kit DID si il asteptam cu pareri....

Link spre comentariu

N-ai auzit ca el are f4 sport carburatie? Unde e Strumfu sa ne dea el citate din istoria CBR?

Acum lasand gluma la o parte, pana in 2000 a fost F4 carburatie, in 2001 a aparut F4i (injectie) iar 2002 si 2003 (sper sa nu ma insel) s-a fabricat F4i sport.

F4i sport care e predecesorul lui RR.

Deci un F4 este sport daca indeplineste urmatoarele conditii, si nu numai:

- este injectie;

- este fabricat dupa 2002(inclusiv).

Deci tu ai un F4 simplu, carburatie, din 2000.

Sa il stapanesti sanatos.

F4i Sport s-a produs in 2001 si 2002, din 2003 s-a inlocuit cu 600RR. F4i ramanand totusi produs pana in 2006. :10:

Si nu conteaza asta, lasa-l pe om, el are F4 2000 sport, ce ai tu impotriva? :D Poate vechiul proprietar a facut oarece modding la motoreta. :cheers:

Link spre comentariu

F4i Sport s-a produs in 2001 si 2002, din 2003 s-a inlocuit cu 600RR. F4i ramanand totusi produs pana in 2006. :10:

Si nu conteaza asta, lasa-l pe om, el are F4 2000 sport, ce ai tu impotriva? :D Poate vechiul proprietar a facut oarece modding la motoreta. :cheers:

F4i sport 2001-2003

600RR 2004 -

Eu personal nu am vazut/auzit de sport facut in 2001 de asta am zis ca s-a inceput in 2002 fabricarea, dar nu eram sigur.

@adidas, vezi ca e RR din 2003 (vroiam eu sa imi iau)

Link spre comentariu

Eu personal nu am vazut/auzit de sport facut in 2001 de asta am zis ca s-a inceput in 2002 fabricarea, dar nu eram sigur. Am avut eu din 2001 :cheers:

@adidas, vezi ca e RR din 2003 (vroiam eu sa imi iau) Da, mi-am amintit acum. Al lui Pushu e 2003 :D

Link spre comentariu

Da baga bai nene neste pozne cu ea ca innebunira lupii cu ani de fabricatie si modele si trotinele si io nush ce sa zic !!!!!! :cheers: Io am F4 touring din 2000 carburatie :D !!!

AM ZIS !!!! CA IO CAND VREU SA ZIC, FLUIER!!!!!!!!

Ne vedem joi ! ne vedem joi ! am urlat dupe ei !!!!!!!!!

Link spre comentariu

Eu personal nu am vazut/auzit de sport facut in 2001 de asta am zis ca s-a inceput in 2002 fabricarea, dar nu eram sigur.

@adidas, vezi ca e RR din 2003 (vroiam eu sa imi iau)

F4i sport din 2001 poti sa vezi la mine :cheers:

Link spre comentariu

Salut tuturor... stiam de pe alt forum "pro-b..." ca sunt intruniri joia, am si eu un F... mai exact f4i sport. As veni sa mai cunosc si eu lume, sunt nou pe motoreta :D si nu am prieteni pasionati... deci sunt cam singuratic :cheers: ... poate mai vin pers noi sa nu ma simt aiurea :10:) app sunt mihai 21 ani din braila ... student in bucuresti :D ... numa bine tuturor!

Link spre comentariu

eu sunt sustinatorul topicului de CBRisti pe celalalt forum. nu te speria de noi, ca nu muscam. te asteptam maine. daca esti baiat bun, nu o sa mai fii singuratic :cheers:

Link spre comentariu

Salutare!

Cum sunt foarte incepator in mecanica motocicletei si trebuie sa-mi fac revizia la moto a mea, am nevoie de un pic de ajutor. Nu stiu ce sa cumpar si de unde(de unde e usor de aflat, dar ce anume e mai dificil).

Prin urmare se dau urmatoarele cunoscute, moto: CBR 600f, an: 2002, ultima revizie: aprox 5000km. Necunoscutele sunt: ce tip de ulei de motor cumpar si cat? filtru de ulei? filtru de aer? bujii? placute de frana(sunt sigur ca trebuiesc schimbate), la ambreiaj/cutie de viteze am ce cauta ? alte consumabile de care eu nu stiu ?

Sau mai bine ma duc la un service unde verifica tot ? Aveti ceva recomandari ?

Va multumesc!

Link spre comentariu

pune ulei motul 7100. intra 3.5 litri :D si n-ar mai trebui sa fii asa sigur ca placutele sunt duse. mai bine uite-te la ele :D daca revizia a fost facuta serios, mai poti face cel putin 5000 km cu ce ai.

cam astea sunt consumabilele, kitul de lant l-ai uitat :) treci pe la intalnire maine si o sa afli mai multe :cheers:

si iata, nu? cum zic... se vinde CBR 600 F4, este de vanzare, isi cauta cumparator, care stiti, care auziti, lasati doritorii de F4 sa vina la mine :10:

Editat de alx31
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare: se merita sa-mi fac CASCO?

ma gandesc ca o sa dorm mai linistit (in ceea ce priveste furtul) si daca doamne fereste o tavalesc o sa fie cheltuiala mult mai mica(fransiza)

am urmatoare oferta:

Oferta UNIQA:

Suma asigurata – 2.576 EUR

Prima de asiguare – 386 EUR

Fransiza de 100 euro la prima dauna , 150 euro la a doua dauna , 300 euro la treia si urmatoarele daune.

In consecinta se merita cei 386 euro pe an??

Link spre comentariu

"fransiza" aia nu insemna ca la prima dauna platesti tu mai intai pina la 100 si la a doua pina la 150? asta inseamna ca daca nu te tavalesti bine, ceea ce nu e recomandat oricum... :cheers: platesti cel mai mult tu. In caz de furt iei o parte din bani. 386E dati... Stiu si eu... nu ai de ce sa o legi serios? pentru ca si daca ti-o fura si ramai cu buza umflata tot nu o sa te simti bine doar petnru ca esti asigurat.

Link spre comentariu

Salut tuturor... stiam de pe alt forum "pro-b..." ca sunt intruniri joia, am si eu un F... mai exact f4i sport. As veni sa mai cunosc si eu lume, sunt nou pe motoreta :D si nu am prieteni pasionati... deci sunt cam singuratic :cheers: ... poate mai vin pers noi sa nu ma simt aiurea :10:) app sunt mihai 21 ani din braila ... student in bucuresti :D ... numa bine tuturor!

Sunt in aceeasi situatie :)

La ce esti student?

Vino azi in p-ta constitutiei, in fata parlamentului, cred k pe la 19.00

Link spre comentariu