BabyDihor Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Am si sa dar e revendicata.Cel care a dorit-o,inca nu a intrat in posesie.Mai astept un semn de la el.Daca nu o mai doreste,e a ta.Vezi cateva pagini inapoi si poza cu ea.Pagina 72. Ok multumesc frumos.In cazul in care nu il ia cineva o sa le vreau eu,te rog sa ma contactezi prin PM sa ne intelegem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 baby dihor te pot ajuta eu cu comenzi de hoinar si am si un km insa nu se vede nimica prin sticla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) baby_dihor........ pana miercuri seara poti lua farul.........e in Cluj,..... de joi nu voi mai fi eu in Cluj.........in Marasti. 0766.748.854 Editat Aprilie 16, 2011 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Se doneaza carte tehnica de jawa350, daca sunteti interesati, vorbiti cu omul. Cred ca pot sa o tin eu temporar pana va hotarati cum sa o trimit. /index.php?...t&p=2783309 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Vreau sa multumesc lui alex_dr si calin_cz pentru km,comenzi si far.Evol inca astept piesele.Multumesc tuturor si dupa ce o sa fie gata,mai probabil pe saptamana viitoare daca o sa am piesele necesare o sa pun poze noi.Multumesc pentru gestul facut de voi,o sa fiu recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 urmatoarele de pe o Planeta 5 - stiu ca-s vai mama lor dar poate cineva are nevoie de ele chiar si asa ele acum sunt in Constanta si le pot pune la posta PESTE DOUA SAPTAMANI PM me cine le vrea salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Carburator Jikov 2924 SBD pentru JAWA 175 sau 250, are probleme la partea de înfiletare, unde e banda izolieră. Îmi rezerv dreptul de a-l oferi persoanei pentru care optez. PM/0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 urmatoarele de pe o Planeta 5 - stiu ca-s vai mama lor dar poate cineva are nevoie de ele chiar si asa ele acum sunt in Constanta si le pot pune la posta PESTE DOUA SAPTAMANI PM me cine le vrea salut salut! le vreau eu!iti las pe pm adresa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 urmatoarele de pe o Planeta 5 - stiu ca-s vai mama lor dar poate cineva are nevoie de ele chiar si asa ele acum sunt in Constanta si le pot pune la posta PESTE DOUA SAPTAMANI PM me cine le vrea salut gata - toate si-au gasit stapan nou - in 'scurt' timp le pun la posta pt. fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Carburator Jikov 2924 SBD pentru JAWA 175 sau 250, are probleme la partea de înfiletare, unde e banda izolieră. Îmi rezerv dreptul de a-l oferi persoanei pentru care optez. PM/0723565973. Carburatorul a plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ombladon_20cm Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 SALUT ! un set motor de hoinar are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 SALUT ! un set motor de hoinar are cineva ? asa cum reiese din titlul topicului; aici se scriu donatiile! adica daca ai de dat un set de hoinar! daca ai nevoie de unul scrii aici /index.php?/topic/93453-cereri-pentru-comuniste/ bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 de donat...arata jalnic,dar cine stie?!!!poate cineva are vre-o solutie minune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 de donat...arata jalnic,dar cine stie?!!!poate cineva are vre-o solutie minune.. ma abonez eu la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 o casca integrala marime S. O donez cui are o comunista si ii este utila. Cine vrea ii trimit si o poza pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 o casca integrala marime S. O donez cui are o comunista si ii este utila. Cine vrea ii trimit si o poza pe PM. eu primul eu primul eeuuu priiimuuulll!!! ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 si iata si poza cu casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Eu al doilea eu al doieaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 de donat...arata jalnic,dar cine stie?!!!poate cineva are vre-o solutie minune.. le-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 si iata si poza cu casca. pe pm am vazut ca s-a abonat cineva la ea inaintea mea! O mai vrea? Daca nu, eu o iau sigur! Astept raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Salut tuturor! As avea si eu nevoie de o aprindere pt o jawa 125 Dau bani sau bere pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Donez un cadru de ataÂş de Nipru, e golaÂş, fără nuci sau tiranți, Âşi o basculă de solo. ÂŞtiți povestea, îmi rezerv dreptul de a alege viitorul proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat)  Cadrul de ataÂş pleacă spre vestul Bucurescilor. Editat August 12, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate