old_scorpion Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 1,74/65...mi-e bine pe virago de 250...fiul meu,la 192/75 sta pe motor cam cu genunchii la gura,si nu stiu daca la drum lung e prea placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 eu la 181/95kg m-am simtit naspa pe virago250(eram cu genunchii la gura),destul de nasol pe dragstar 650,pe vn800a a fost f bine,iar pe porc,e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Te cam lauzi. pa masurate!!! nu am mai crescut de cativa ani!!! la kilograme, nu garantez ca am un jaf de cantar prin casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 180/125, comenzi avansate. Pozitia: picioarele in fata, bratele intise pe jumate (nu-mi place sa ma intind peste rezervor la curbe), spatele drept. Nu sunt adeptul pozitiei aplecate cu picioarele si mainile intinse la maxim, ca la exercitiile de abdomen. Se pare ca-s cel mai greu pe aici. (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 1.80/75kg. Vine la fix vnu800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 1,91 m/95 kg/Intruder M800. Picioarele stau cam chircite, la drum lung simti nevoia sa-ti indrepti genunchii si nu poti. Comenzile avansate rezolva problema. Mai este un detaliu. Daca ai probleme cu spatele, gandeste-te inainte sa iti iei chopper. Din cauza pozitiei iei toate gropile direct in coloana. Dupa 2-3 ore de mers eu ma resimteam. Asta a fost motivul pentru care am renuntat la Intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 inaltime180,55kg de la droage si beutura..... si eu imi fac chopperele dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 1,60 , 82 kg , Intruder 1400 ( 270 kg plin ) , m-a gasesc toti dracii cand tre' s-o bag in garaj , da' n-as schimba "porcul" ......putere din plin , sta bine , arata si mai bine ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Care mai concurezi nene la concurs de mister pe motoreta, hai ca mai sunt cateva locuri disponibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 inchideti dracu topicurile astea ca ne facem de ras, vaide ciopareala din voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Care mai concurezi nene la concurs de mister pe motoreta, hai ca mai sunt cateva locuri disponibile. iak.... 1.75, cam 60 de kile, kawasaki eliminator de 600 da voi un vulcanete mai marisor...(creca mi-o ramas mica)(motoreta) daca nu ma multumesc si cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 inchideti dracu topicurile astea ca ne facem de ras, vaide ciopareala din voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 inchideti dracu topicurile astea ca ne facem de ras, vaide ciopareala din voi. da da da..... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Care mai concurezi nene la concurs de mister pe motoreta, hai ca mai sunt cateva locuri disponibile. Mie mi s-a parut ca omul chiar are o problema si ne cere sfatul. Nu si-a pus nimeni aici diametrul bicepsilor. inchideti dracu topicurile astea ca ne facem de ras, vaide ciopareala din voi. Acelasi raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Mie mi s-a parut ca omul chiar are o problema si ne cere sfatul. Nu si-a pus nimeni aici diametrul bicepsilor. Nuuu, eu cred ca e de la vreo agentie de impresariat artistic. PS - am mintit, am 1,98 si 120 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 180/125, comenzi avansate. Se pare ca-s cel mai greu pe aici. (deocamdata) o sa fi cel mai greu dupa ce mai slabesc eu 5 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Multam fain de raspunsuri, e clar ca va trebui sa incerc Virago 535, sau Honda Shadow 600 dar sa ma dau si cu un enduro; mi-as lua daca as putea din fiecare cite una dar asta e, vroiam sa va intreb pt. un Virago 535 cam cit ar costa niste comenzi avansate si pe unde se gasesc la noi ? O zi cit mai placuta si drumuri uscate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Frati chopperisti!Nu fiti mai catolici decat papa de la Roma!Sa recunosti chopper-ul ca singura motocicleta valabila denota lipsa de imaginatie... cu mine sigur nu esti frate..... sa crezi cu tarie in ceva si sa te dedici acelui crez,este mai mult decat un exercitiu de imaginatie. Multam fain de raspunsuri, e clar ca va trebui sa incerc Virago 535, sau Honda Shadow 600 dar sa ma dau si cu un enduro; mi-as lua daca as putea din fiecare cite una dar asta e, vroiam sa va intreb pt. un Virago 535 cam cit ar costa niste comenzi avansate si pe unde se gasesc la noi ? O zi cit mai placuta si drumuri uscate COMPLETEAZATI PROFIL-UL. pentru detalii ref la virago,este o sectiune dedicata. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Salutare, 180 cm, 90kg, Shadow VT 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Salutare, 180 cm, 90kg, Shadow VT 800 salut,pune te rog o poza cu motoru....10x. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 salut,pune te rog o poza cu motoru....10x. B. Salut, asta e OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 interesant....e model american sau japonez? parca am mai vazut undeva acest model.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 interesant....e model american sau japonez? parca am mai vazut undeva acest model.... B. e modelul american, poate ai vazut poza care am pus-o la topicul Honda Shadow.... am luat-o din Tg Mures... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Black, ai vazut-o cand era data acum un an la vanzare de Comura din Bistrita. Nush daca o fi chiar asta, da daca e adusa in tara pe la sf lu 2005 sau inceputul lu 2006 in tara, asta e sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 La o greutate de 120 kile si 1.75 inaltime credeti ca e mult prea mic un Intruder de 250? In alegerea lui a fost in primul rand problema banilor dar si o chestie din noua legislatie care limiteaza accesul la motoare mai puternice de 26 kW in primii doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate