Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Ma plimbam mai devreme prin orash dinspre Bucur Obor spre Piata Victoriei, cand am observat ca e traficul blocat de la Lizeanu pana in zare. Ma strecor, si cand ajung la semaforul de la spital, vad ca fusese un accident nasol. Pe contrasens era tavalita o Suzi verde cu alb, de 600 cred. Aparent, omul venea ca si mine , din aceeasi directie, si din curtea spitalului a iesit un Peugeot 407 albastru, condusa de un moldovean, care a iesit in strada si a vrut sa faca dreapta, dar a cam uitat sa se asigure. Baiatul cu moto s-a infipt perpendicular in masina, motorul a ajuns la 50 de metri pe partea ailalta a soselei, cu fatza complet distrusa. Intre sinele de tramvai era o balta imensa de sange, iar din ce am auzit de la soferii ambulantei, nu a scapat. Nu avea pasager si era complet echipat, cu protectii etc. Dupa ce downloadez 2 scurte filmuletze din telefon, o sa le pun aici. Ulterior au mai aparut cativa motociclisti la fatza locului. Ca un fapt divers, toata lumea, in premiera, il injura pe ala cu masina. Eu cred ca si moto avea destula viteza, avand in vedere cum arata masina, care era infundata extrem de serios, iar gixxerul ala nu era o motocicleta grea.... a mai trecut un muyst cu un Passat nou noutz care zbiera din mashina texte de genul "motociclishtilor, fir-ati ai draq, ca din cauza voastra se intampla accidente". Acum e un Passat fara oglinda din dreapta si cu o dunga laser de la far la stop, iar eu am ramas fara slider la cizma. Speram sa nu ajung vreodata sa scriu la sectiunea asta, dar uite ca intotdeauna exista o prima data. R.I.P. Voi reveni cand termin de instalat porcaria de soft al telefonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 A auzit si eu de accident, am inteles ca era de fapt un gsxr de 1000, cica o sa fie la tv depsre accident da' nu stiu ce post o sa dea.... R. I. P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Ce draqu, nu se pot uploada filme mp4? Ma tot chinui si nu o ia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 schimba-le extensia in txt si poate merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Le-am pus AICI Le luati de acolo. Sorry ca am filmat la 90 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikejusthim Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Acum mi-a spus si mie un prieten.....niste poze!stie cineva ce s-a intamplat exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 cei care nu nu au cont nu le pot vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 incearca sa pui si aici k nu am cont dincolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 in poza doi, eu sunt exact in spatele politistului, cu motorul roshu. Hai ca le fac txt sa vad daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Am 15 minute de cand am trecut pe acolo si inca erau mai multi motociclisti acolo. Accidentul cred ca a fost foarte violent, dupa cum arata masina lovita... Balta de sange... Stie careva cine e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 redenumiti in mp4, deschideti cu Media Player ok, acum ma depaseste, primul a mers uploadat, al doilea nu vrea. Sunt restrictionat la marimea upoadurilor sau ce. SV_A0015.avi --> Save as / run Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 tot nu merge... la mine cel putin...... imi deschide direct browser-ul txt-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 ma rog, cu Media Playerul din Vista eu le vad, m-a sunat lumea sa imi spuna ca nu se pot vedea. Incercati cu VLC Player, se gaseste pe net Pai nu da bre click pe ea, da-i dreapta si "Save as", normal ca nu poata sa iti deschida un txt care de fapt e un film. Si in fereastra de "Save as" unde te intreaba unde vrei sa salvezi respectivulm fisier, da-i extensia mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikejusthim Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 nu se vede frate!cine afla daca a scapat sa posteze!doamne-ajuta sa aibe noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Merge cu VLC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 a dat acum pe pro tv s-a dus omu. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Rip am vazut acum la televizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Am vazut acum la stiri! Animalul ala cu masina nu s-a asigurat! Din pacate...baiatul a decedat! R.I.P. Stie cineva cine era baiatul accidentat??? M-a apucat tremuratul! Nici macar nu a inceput sezonul si...s-a intamplat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P. merge filmuletul cu media player 11... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 e, al doilea l-am facut avi, jpg etc si nu vrea sa se uploadeze deloc. Dar nu conteaza, era mai scurt si era doar cu sangele dintre sinele de tramvai. Mai bine lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO re Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 A aratat ProTv acum 1 minut. Citez: " conform celor spuse de martori, victima era in viata cand a fost urcata in ambulanta".... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 http://www.protv.ro/stiri/social/un-motoci...stefan-cel.html una spun si alta scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 R.I.P.....dupa cum arata masina se pare ca si motociclistul a avut ceva viteza..dar acum cuvintele sunt de prisos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate